- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Amin..Bugun gelcek mi yeni kategori:)Aynen öyle canım:)Rabbim iyilerle karşılaştırsın,birbirlerinin kıymetlerini bilsinler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin..Bugun gelcek mi yeni kategori:)Aynen öyle canım:)Rabbim iyilerle karşılaştırsın,birbirlerinin kıymetlerini bilsinler:)
Bekliyoruz bakalımAmin..Bugun gelcek mi yeni kategori:)
Çok fazla seçenek var.Mutlaka bir şey bulursun:)Ben yeni kategoriye yetisemeyecegim sanırım eşim evde çocuklar evde yarında tatil daha yemek yemedik Nevreste
Öyle umuyorum:)Amin..Bugun gelcek mi yeni kategori:)
AynenGeliyor yeni kategori galiba:))
İyiyim canım çok şükür. Evet büyüdük bakalım. Sen de hamileymişsin masallah Allah tamamina erdirsin.Canım nasılsın, ben seni siteden atıldı sanıyordum hamileliginde baya ilerlemiş maşallah
Allah iyilik versin canım, amin inşallah.İyiyim canım çok şükür. Evet büyüdük bakalım. Sen de hamileymişsin masallah Allah tamamina erdirsin.
Siteden atılacak birşey mi yapmışım ki
Tek cesitmi olacak yoksa karisik meze tabagimi
2 çeşit canım konuya gel:)Tek cesitmi olacak yoksa karisik meze tabagimi
Bende diyorum niye kimse bisey yazmiyor. Konunun degistigini akil edemedim2 çeşit canım konuya gel:)
Çok güzeldi tariflerin ellerine sağlık canım@_Vendetta_
- Kizlar elleriniz dert görmesin tesekkürler
- Kakao ve Ben
@Hellohappiness
@severusandlily
@pembecanavar
@Sellenno
Tebrikler canımTeşekkür ederim
tesekkür ederim cnmÇok güzeldi tariflerin ellerine sağlık canım
Ne yapayım canimcim katlarını göstereyim dediydimYeter ki isteyin eleştiririm Sunumun ,tarifin güzel amaaaaaa;
Her zaman deriz yakın çekim iyidir diye ,ama sen bu sefer fazla yakın çekmişsin Ekrandan çıkıp ağzımıza girecek gibi duruyor Tarifinin şanssızlığı fazla bilinen bir tat olmaması
Hain dom dom
Maşallah ,Allah nazarlardan saklasın
O 5 in yanına 0 getirsen de 50 olsa yapabilir misin?