Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Immmm, enfes görünüyor, bi tabak olsada yesek ellerine sağlıkBenim konu çok gerilerde kalmış.Biraz havalandıralım
Yaz ayında yapması yemesi daha güzel:)
Bol soslu fellah köftesiBizim yörede sıkma köftesi
Eki Görüntüle 2169517
Teşekkür ederim canım2 gün önce yapmıştım aklıma geldi ekledim:)Immmm, enfes görünüyor, bi tabak olsada yesek ellerine sağlık
Anladım,havalandırma yaptın, iyi yaptınTeşekkür ederim canım2 gün önce yapmıştım aklıma geldi ekledim:)
Evet arada havalandırmak gerekiyorAnladım,havalandırma yaptın, iyi yaptın
Ellerine emeğine sağlık, Nevoşummm
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık, Nevoşummm
Yine yaptın yapacağını
Teşekkür ederim canımÇok zor olmuyor sende yaparsınYine yaptın yapacağını
Ellerine sağlık, mükemmel.
Olsada yesem
Inşallahpatatesli zannettim, buda tavuklugillerdenmisTeşekkür ederim canımÇok zor olmuyor sende yaparsın
Aynen tavuk yemeği canımBence kıymalı ve minik doğranmış kuşbaşılıda yapılabilir.Inşallahpatatesli zannettim, buda tavuklugillerdenmis
Bayadir börek türü yapıp yemedim, sözde yarın ekmek fırıninda ıspanaklı börek yaptircaktik. Eşimi ise çağırdılar, başka zamana kaldıAynen tavuk yemeği canımBence kıymalı ve minik doğranmış kuşbaşılıda yapılabilir.
Hayırlısı olsunBen de yapmamıştım bayağıdır:)Bayadir börek türü yapıp yemedim, sözde yarın ekmek fırıninda ıspanaklı börek yaptircaktik. Eşimi ise çağırdılar, başka zamana kaldı
Valla soğan kavuruyorum, içine Salça pul biber karabiber tuz ilave ediyorum. Ispanak ekliyorum, arzuya göre 1 patates rendeliyorum. Bi kaba koyup fırına yolluyorum, onlar kapalı pide gibi pisiriyorlar sen nasıl yapıyorsun ?Hayırlısı olsunBen de yapmamıştım bayağıdır:)
Nasıl yapıyorsun ıspanaklı böreği:)
Ben ıspanakları doğruyorum.İyice yıkıyorum tabi:)Valla soğan kavuruyorum, içine Salça pul biber karabiber tuz ilave ediyorum. Ispanak ekliyorum, arzuya göre 1 patates rendeliyorum. Bi kaba koyup fırına yolluyorum, onlar kapalı pide gibi pisiriyorlar sen nasıl yapıyorsun ?
Tarif defterine kaydedildiböyle deneyeyim.Ben ıspanakları doğruyorum.İyice yıkıyorum tabi:)
Sonra soğan kavuruyorum.Çiğ ıspanakların üzerine kavrulmuş sıcak soğanı döküyorum,tuz,pul biber ekleyip yoğuruyorum.Tabi çok hamur olmuyor.Sadece ıspanaklar biraz ovalarken ölüyor.İçine çökelek veya peynir ekliyorum.Mesela ıspanağın 4/1 kadar falanSonra fırına gönderiyorum:)
Senin yaptığın gibide yaparım ama daha çok böyle yapıyorum.Evde yaptığım zamanda böyle yaparım:)Tarif defterine kaydedildiböyle deneyeyim.
Biz genelde saçta yaparız. Pazı, soğan, pırasa yaprakları, kıyma baharat ile yaparız. Senin dediğin gibi soğanı kavurup ilave ederiz. Yine patates de rendeleriz bazen. Hamuru gözleme gibi yapıp saçta pişirir, dışına yağ sureriz.Senin yaptığın gibide yaparım ama daha çok böyle yapıyorum.Evde yaptığım zamanda böyle yaparım:)
Ben teflon tavada yapıyorum.Özellikle ıspanaklıyı çok seviyorlar.Biz genelde saçta yaparız. Pazı, soğan, pırasa yaprakları, kıyma baharat ile yaparız. Senin dediğin gibi soğanı kavurup ilave ederiz. Yine patates de rendeleriz bazen. Hamuru gözleme gibi yapıp saçta pişirir, dışına yağ sureriz.