- 16 Ağustos 2010
- 292.914
- 602.609
- 43
Su bu ölçüye en fazla 1 su bardağı olurTabi ölçtüğün bardağın ebatı önemlidir...Canım su göz kararımı olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su bu ölçüye en fazla 1 su bardağı olurTabi ölçtüğün bardağın ebatı önemlidir...Canım su göz kararımı olacak
Anladım canım teşekkür ederim iyi GecelerSu bu ölçüye en fazla 1 su bardağı olurTabi ölçtüğün bardağın ebatı önemlidir...
İyi gecelerAnladım canım teşekkür ederim iyi Geceler
Teşekkür ederimSenin mutfağını severim benn
Şu an senin tarifî yapıyorum canımYOĞURTLU KÖFTE(AYRANLI KÖFTE)
Eki Görüntüle 678351
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı un
1 yumurta
Tuz
Su
500 gr ıspanak (ayıklanmış,doğranmış)
Yoğurt -sarımsak
YAPILIŞI
Bulgur ve yumurtayı iyice yoğuralım unu ilave edip su ile birleştirelim hamur birbirini tuttuğu zaman misketten küçük parçalara ayıralım .Tüm hamur bitince su kaynatalım bir tencerede kaynayan suya biraz tuz atıp köfteleri ekleyelim köfteler biraz kaynadıktan sonra ıspanaklar atılır..Sonra süzülür ve soğumaya bırakılır..Bütün malzemeyi sarımsaklı yoğurda karıştıralım su ile inceltelim (ne koyu olacak ne sıvı).Üzerine yağ,nane,pulbiber ve 1 çay kaşığı salçayla sos yapalım.Sosu servis tabağına koyduğumuz yoğurtlu köftelerin üzerine dökelim..Afiyet olsun...
Eki Görüntüle 678346 Eki Görüntüle 678347 Eki Görüntüle 678348 Eki Görüntüle 678349 Eki Görüntüle 678350 Eki Görüntüle 678352
Kolay gelsin canımŞu an senin tarifî yapıyorum canım
Daha sonra buharda pişirirsen dağılmazlar canımCanım gerisini yuvarlayıp buzluga koysam sonra kullansam olurmu
Daha sonra buharda pişirirsen dağılmazlar canım
Ellerine sağlık canım
Doyamadık tadına canım ellerine sağlık tarif şahaneEllerine sağlık canım
Harika görünüyor.
Yazın ayrı tencerede kabak haşlıyorumHaşlama suyunun İçine 1 tatlı kaşığı pekmez koyarım...Çok güzel olur.Tavsiye ederim.
Malatya'nın yöresel yemeği canımDoyamadık tadına canım ellerine sağlık tarif şahane
Sağol canımmm
Ellerine sağlık canımHarika görünüyorisabel nın verdiği tarifle portakallı kabak tatlısı yaptımTeşekkür ederim tarif için.
Eki Görüntüle 2107790
isabel nın verdiği tarifle portakallı kabak tatlısı yaptımTeşekkür ederim tarif için.
Eki Görüntüle 2107790
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Eşiniz size şeker ilavesi yaptırmış,ben şekerini katarken oğlum gördü,şaşırarak baktı,o kadar şekeri ona mı katacaksın ,bir de bana sağlıklı ,şifa diye yedirmeye çalışırsın dediŞekerin hepsini katamadım o yüzden