• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Bendensin gel suraya:KK19:
Benimkilerin de uyku sorunu var dogduklarindan beri bi de bizimkiler oyle masada oturup yemek yemezler:olamaz:hemen masada ne var ne yok siyirip atiyolar mama sandalyesinde de oturmuyolar:olamaz:o yuzden ben tabak elimde odaya girince bir birini itmeye basliyolar ben yicem bana ver bana ver diye:KK53:1i neredeyse havayla besleniyor cok pimpirikli:olamaz:
Bide seninki carpi 3:)) ben yerde yediriyorum ucunude kontrol sltinda tutuyorum boylece doke saca yeselerde sofra bezini topla makinaya at hop bitti gitti:)) bide benimkiler hamurisi filan istiyolar.. bazlama pogca mogca.. pizza istiyo sabah sabah mesela buyuk olan:) o sucuklu yer kucuk oglan sebzeli.. iki cesit yaparim mesela.. birde hem sabahin korunde zor yemek ister birde daha hazir degil mi ? Der:)) erkek milleti her yasta aynilar:)

Bide seninki carpi 3:)) ben yerde yediriyorum ucunude kontrol sltinda tutuyorum boylece doke saca yeselerde sofra bezini topla makinaya at hop bitti gitti:)) bide benimkiler hamurisi filan istiyolar.. bazlama pogca mogca.. pizza istiyo sabah sabah mesela buyuk olan:) o sucuklu yer kucuk oglan sebzeli.. iki cesit yaparim mesela.. birde hem sabahin korunde zor yemek ister birde daha hazir degil mi ? Der:)) erkek milleti her yasta aynilar:)
Aynen:KK70::KK70:

Tabi anne becerikli olunca çocuklarda ne istiyeceklerini biliyorlar:nazar::KK200:

Csnim sagolasin canima okuyolar ama:)) korkarim ilerde karilarindan ayni seyi bekleyeceklerde.. hamur acan kizi nerden bulcaz nevos:))
O zaman sen oğullarına hamur açmayı öğreteceksin:70:Ben öğretiyorum:)

Anaa essah mi diyon kiz:)) kiblencek bisey yoktu bana gore:) nasil becerdin burda ban yemeyi:)
Sevenim çok ellaaaamm :D arkamdan topigi mi takip eden bile var kahretsin çok cekiciyim :D

Bende ogretiyom. Buyuk olan lahmacun aciyo.. ee malum lahmacun onemli:)) digerleride ogrencek insallah:)
Tamam o zaman sorunu böylelikle çözüyoruz.:deli:Karıcım akşama lahmacun mu istersin su böreği mi açayım:KK45::KK70::KK70:

Tamam o zaman sorunu böylelikle çözüyoruz.:deli:Karıcım akşama lahmacun mu istersin su böreği mi açayım:KK45::KK70::KK70:
Hahaha su boregi biraz zorlar simdilikte:) yapsin valla herseyi kadinlar mi yapcak:) hatta benide cagirsinlar yemege:)

Hahaha su boregi biraz zorlar simdilikte:) yapsin valla herseyi kadinlar mi yapcak:) hatta benide cagirsinlar yemege:)
Aynen öyle canım:)Rabbim iyilerle karşılaştırsın,birbirlerinin kıymetlerini bilsinler:)

Back