- 2 Aralık 2015
- 31.456
- 104.974
Ohh misss.Ellerine sağlık.Keşke tabağa da koysan da daha net görüp ,gözümüz bayram edeydi.Bu şekilde uzun süre taze kalır ne güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh misss.Ellerine sağlık.Keşke tabağa da koysan da daha net görüp ,gözümüz bayram edeydi.Bu şekilde uzun süre taze kalır ne güzel.
Ellerine sağlık hepsi birbirinden nefis gözüküyor.Kadayıf tarifini geçen aylarda burda gördüğümden beri sık sık yapıyorum .Hem basit ,hem hafif ,hem de lezzetli.Pasta kreması tarifini de not ettim deneyeceğim.Kızlarımın doğum günü için yaptığım ikramlıklar..
Eki Görüntüle 1975887 Eki Görüntüle 1975884 Eki Görüntüle 1975885 Eki Görüntüle 1975886
Cevizli kadayıf
Eki Görüntüle 1975888 Eki Görüntüle 1975889
Karışık zeytinyağlı sarma dolma önce resim çekemedim.Kalanlardan resim çektim :)
Eki Görüntüle 1975890
Nişastalı hazır yufka böreği
Eki Görüntüle 1975891
Cevizli köfte 1 saat önce yaptım streçledikten sonra çekmek aklıma geldi idare edin:)
Eki Görüntüle 1975892
Kurabiye
Eki Görüntüle 1975893
İkramlarımızın olmazsa olmazı Malatya gün kurusu kayısı ve çekirdeği :)
Eki Görüntüle 1975894
Patates keki
Eki Görüntüle 1975895
Galeta unlu buzluk poğaçası :)
Eki Görüntüle 1975896
Birde havuçlu yoğurtlu salatam vardı:)
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık hepsi birbirinden nefis gözüküyor.Kadayıf tarifini geçen aylarda burda gördüğümden beri sık sık yapıyorum .Hem basit ,hem hafif ,hem de lezzetli.Pasta kreması tarifini de not ettim deneyeceğim.
Çok teşekkür ederimHepsi muhteşem gözüküyor , ellerinize sağlık .
Masa örtüsünü de çok beğendim nerden aldınız acaba ?
Çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim
Masa örtüsü Taç marka canım
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım benim
Teşekkür ederim canım benim
Basit bir yaz yemeği canım tavsiye ederimOlsa da yesek tadında zaten iştah tavan yapmış vaziyette
Basit bir yaz yemeği canım tavsiye ederim
Canım
Nevom az ye bulguru bak kilolara kilo katmaBasit bir yaz yemeği canım tavsiye ederim
Canım
Eylül'e hazırlık yapıyorumSize ayıp olmasın diyeNevom az ye bulguru bak kilolara kilo katma
Eline sağlık canım
Deynep 8 ay sonra kaşıkla gelsem olmamı
Gerçi ausun kaşıgından sonra bişi kalmamıştırya neyseeee