Jaledam canım bende seni özledimNevosumm özledim bee
Yaşasın aktifsinJaledam canım bende seni özledimNasılsın,nerelerdesin
Canım ben senin başka bir topicte beğenini gördüm ,az önceYaşasın aktifsiniyim canım çok sukur sen nasılsın ben uzun zamandır pek girmiyorum girsemde bakıp çıkıyorum kimse yok eskilerden dolayısıyla eski tatda yok
Fırsat buldukça gelicem söz burada bir kızım daha oldu henüz 2 aylık onunla uğraşıyordumCanım ben senin başka bir topicte beğenini gördüm ,az önceProfilindeydim, bir baktım sende buraya geldin Haklısın forum bayağı değişti,yeni üyeler çoğaldı ve eskilerden pek kimse kalmadı Ben hep buralardayım
Gel arada yemek bölümündeyim çoğunlukla
Allah bağışlasın canımFırsat buldukça gelicem söz burada bir kızım daha oldu henüz 2 aylık onunla uğraşıyordum
Allah bağışlasın canımTamam canım bekliyorum
Allah rahatlık versin
bunlar kaçkişilik acaba nevreste ya aman allahım dedim de
Canım 5 kişilikbunlar kaçkişilik acaba nevreste ya aman allahım dedim deeline sağlık birde yeşil zeytini çok severim hemde ev yapımı
ya bende çok severim yeşil zeytini bana da yollasanaCanım 5 kişilikBenim çocuklar ev yapımı zeytini çok seviyorlar Birde minik minik kahvaltıda 15 tane yerler herhalde Seneye bu zamana kadar kalırsa artık
Benim elim biraz bolBir tarhana yaptım 3 yıl yeriz Gerçi dağıtıyorum
Yollayayım canımya bende çok severim yeşil zeytini bana da yollasanaama 5 kişilik aileye normal tabi afiyetle yiyin
ne güzel geniş aile çok severim kalabalık aileyiYollayayım canımEvet bize normal Çocuklar büyüme çağında Bu yıl yaptıklarımızın sayısı arttı
2 kızım 1 oğlum var canımne güzel geniş aile çok severim kalabalık aileyierkek kız nasıl erkek varsa çok yenir
benimde erkek kardeşim yerdi tüm zeytinleri erkek vardır diye düşündüm zaten2 kızım 1 oğlum var canımOğlum sahiden zeytin canavarı çok seviyor ,özellikle yeşil zeytin
Teşekkür ederim canımSen neymişsin nevoşum maşallah
Eline sağlık hamaratsın belli hepsi hünerle yapılmışTeşekkür ederim canımBu konuyu çok havalandırmıyorum genelde tek tek konu açıyorum öyle olunca tariflerim dağınık oluyor Ama burda bayağı tarif var
Kendi çapımda yapıyorum birşeylerEline sağlık hamaratsın belli hepsi hünerle yapılmış