Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorun değil canım istediğin yere yaz menüyüKafa karışıklığı kusura bakma nevreste
BURMA TATLI
Eki Görüntüle 608811 Eki Görüntüle 608813 Eki Görüntüle 608814 Eki Görüntüle 608815 Eki Görüntüle 608816 Eki Görüntüle 608817
3yumurta
1.5 çay bardağı sıvı yağ
1.5çay bardağı süt
3 kaşık yoğurt
1.5 kaşık sirke
1paket kabartma tozu
6 bardak un
YAPILIŞI
Hamur yapılır çok sert olmayacak nekadar yumuşak olsa okadar iyi açılır...Ceviz büyüklüğünde 50-60beze alınır..Onlar 5er-6şar küçük servis tabağı kadar nişastayla açılır..üst üste konur sonra büyütülür....Üzerine ceviz serpilir..Ortadan ikiye bölünür....ikiside ayrı ayrı oklavaya sarılıp büzülür,tepsiye dizilirÜzerine 1 paket margarin,1su bardağı sıvıyağ karıştırılıp dökülür..ve 175 derecede pişirilir....üzerine 6 bardak şeker,5 bardak su 1-2 damla limon kaynatılır..ve tatlı soğuk şerbet ılkıkken üzerine dökülür...AFİYET OLSUN...
Teşekkür ederim canımbu tarif beni benden aldıııellerinize sağlık
Teşekkür ederimçok beğendim,denemek istiyorum en kısa zamnda
Teşekkür ederim Meg'imSenin tarifleri özledim arada paylaşEllerine sağlık en ama ennn hünerli canım arkadaşım
Ben dahil eline kimseler su dökemez canımın içiTeşekkür ederim Meg'imSenin tarifleri özledim arada paylaş
Sağol canım EstağfurullahTamam bekliyorum güzel arkadaşımBen dahil eline kimseler su dökemez canımın içi
Tabii görsel bişeyler taptığımda paylaşırım
Tabii kiŞu "t"yi "y"yaparsan sevinirim ki ben
Şu telden düzgün yazamıyorum hiç offf
Canım telefonda ben de sorun yaşıyorum aradaO yüzden pc dışında pek rahat edemiyorumYahu "y" ile yazmışım işte niye "t" çıkıyor ki
Ay ama harfi de değiştirerek yazdığı oluyor mu telin yaCanım telefonda ben de sorun yaşıyorum aradaO yüzden pc dışında pek rahat edemiyorum
Ama bazen mecbur kalıyoruz
Canım harfi bırak kelimeyi değiştirdiği oluyorGeçen ''datlum'' yazacaktım ''davul'' yazmışım otomatikFarketmeseydim ne olacaktıAy ama harfi de değiştirerek yazdığı oluyor mu telin ya
Farkettin de mi mesaja girince?