- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım beyaz kalıyor ama tamamen pişmiş oluyorMikro dalgada yapıncada beyaz oluyor buda böyleTeşekkürler canımNevreste tencere kekin ilginçmiş.Ben fincan kek denemiştim ama bunu ilk defa gördüm.Yalnız biraz beyaz mı kalıyor kek.:44eynirli ekmeği ben de yapıyorum arada.Çok lezzetli oluyor.Kaşar da ekliyorum.Bence de çok beceriklisin.Eline sağlık.
Tadı başkadır bizim kayısıların
Çok güzeller değil mi
senin memleket nere canım
Malatya canım
ha ondan övündün kayısılarınla o kadar şimdi anladım
Eki Görüntüle 742895
Nevoş bu dün yaptığım pide
Peynirli Pide
Malzemeler:
1 su b. ılık su
1 su b. ılık süt
1 paket yaş maya
1 çorba k. şeker
1,5 çorba k. tuz
Aldığı kadar un
2-3 çorba k. tereyağ
Un hariç diğer malzemeleri geniş bir kaba alıp mayayı eritiyoruz. Unu ekleyip yoğuruyoruz, yumuşak bir hamur elde edinceye kadar un ekliyoruz. Hamurun ağzını streç filmle kapatıp 20-25 dakika mayalanmaya bırakıyoruz. Hamuru limon büyüklüğünde bezelere ayırıyoruz, tezgaha biraz un serpip merdaneyle açıyoruz. Ortasına peyniri koyup kenarlarını içe doğru kapatıyoruz. 10 dakika da tepside mayalandırıyoruz. 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Fırından aldıktan sonra ilk sıcaklığı ile erittiğimiz tereyağını pidenin kenarlarına sürüyoruz.
Ellerine sağlık canım harika görünüyorPaylaştığın için teşekkürler
Ama Esracım övünecek kadar var
Merhaba
Ailemin yanındayım daha önce yaptığım bir yemeği ailem için yaptım ve eklemek istiyorumTarif 92. sayfada varTencere biraz büyük oldu çevirirken biraz sorun yaşadım ama yinede fena görünmedi
Maklube
Eki Görüntüle 741206 Eki Görüntüle 741207 Eki Görüntüle 741208
ellerine saglik nevosum
kayısı diyarından sevgilerdalından yeni kopmuş kayısılar
Eki Görüntüle 742263 Eki Görüntüle 742264 Eki Görüntüle 742265
Ramazan yaklaştığı için dün annemle birlikte yufka açtık.Tabi annem açtı biz yardım ettik.Hamuru merdaneyle biraz büyültüp anneme verdik o açtı.Ben de sizin için resimledim.Hamur açılır da yufka yağlaması yenmeden olur mu olmaz tabi.
Bu resimleri aktif olan her başlığa ekliyorum.Çünkü hepinizi takip ediyor ve seviyorum:)
Bu da yufka yağlaması ve sacda hamurişi.
Ellerinize sağlık Ramazan da öyle de güzel gidiyor ki, olsa da yesem
Sizin de ellerinize sağlık.kurabiye çok leziz görünüyor.Evet ramazanda güzel gidiyor ama ahh kilo olayı da olmasa:)
Ben bol bol yiyorum sahurda Ne kadar yesem de almıyorum çok kilo nedense:26:
Geçen ramazan nesfitle yaptım sahuru.Bu sene de öyle yapmayı düşünüyorum.Tabi arada kaçamaklar olur.Siz şanslı kesimdensiniz o zaman.