- 8 Aralık 2011
- 44.017
- 153.518
Canımsın1gün bana 1 yıl gibi geldi
Aile gibi oluyoruz eksikliğin hemen hisediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımsın1gün bana 1 yıl gibi geldi
afiyet olsun canım
:
Karnıyarık mıafiyet olsun
Evet canım ben öyle yapıyorum hiç farkı olmuyor içini yağlı kapıyorum dengeliyor tavsiye ederim
Ellerine sağlık canım hoşgeldinteşekkür ederim paylaşımlarını da beklerim
çok yeme
Canım
çok haklısın yazmamışım ben yoğurt koyuyorumyaklaşık 5-6 kaşık asıl kızartan o tavuğada koyarımtarifi düzeltmem lazım yeniden eklerim yada:44:
Inşaallah canım hep beraber zayıflarız
Netim yoktu canım
Sağol canımAile gibi oluyoruz eksikliğin hemen hisediyorsun
Öyle mi ne güzel ellerine sağlık canımAfiyet olsun canımİnşaallah birgün ekleyebilirisin canımhosbuldukk cnm
burma tatlisini yapmistim bir kac gün önce bugün esim gine istiyormus birazdan onu yapicam
ben telden girdigim icin resim ekliyemiyorumm
birkeresindede birsey eklemeye calismistimm ama beceremedimm
Aferin sanaben çokk yemedimkiii
Teşekkürler canımEllerine sağlık beğenmene sevindimTabi ki canım olur neden olmasınmerhaba nevreste sayfaı beğenerek takip ediyorum tariflerin çok güzel patates böreğini denedim çok güzel oldu şimdide köfteli islim kebabını denemek istiyorum ama ekmek içim yok onun yerine galeta unu kullanabilirmiyiz?
Not:iSTENİLİRSE PİRİNÇ VE ERİŞTE İLEDE YAPILABİLİR...
ISPANAKLI BULGUR PİLAVI
Eki Görüntüle 690062
1 kg ıspanak
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1su bardağı bulgur
Tuz,karabiber
ÜZERİ İÇİN
Yoğurt ve sarmısak
SOSU İÇİN
Pul biber, yağ
YAPILIŞI
Ispanaklar ayıklanır yıkanır ve doğranır...Tavaya yağ ve doğranmış soğanlar eklenerek kavrulur....Soğanlar kavrulunca salça eklenir kavurmaya devam edilir..Sonra ıspanaklar eklenir ve üzerine 3-4 su bardağı su ,tuz ve karabiber eklenerek pişmeye bırakılır...Biraz pişince bulgur eklenip pişmeye bırakılır...Suyu çekilip bulgurlar pişince 10 dakika dinlendirilir..Servis tabağına alınıp üzerine sarmısaklı yoğurt dökülür sos dökülür Afiyet olsun
Eki Görüntüle 690058 Eki Görüntüle 690059 Eki Görüntüle 690060 Eki Görüntüle 690061 Eki Görüntüle 690063 Eki Görüntüle 690062
PATATES KIZARTMASI
Yeni bir şekil denedim pek iyi olmadı ama yaptıkça güzel olacağını düşünüyorumYinede eklemek istedim
Eki Görüntüle 690073 Eki Görüntüle 690074 Eki Görüntüle 690075 Eki Görüntüle 690077 Eki Görüntüle 690076
ISPANAKLI BULGUR PİLAVI
Eki Görüntüle 690062
1 kg ıspanak
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1su bardağı bulgur
Tuz,karabiber
ÜZERİ İÇİN
Yoğurt ve sarmısak
SOSU İÇİN
Pul biber, yağ
YAPILIŞI
Ispanaklar ayıklanır yıkanır ve doğranır...Tavaya yağ ve doğranmış soğanlar eklenerek kavrulur....Soğanlar kavrulunca salça eklenir kavurmaya devam edilir..Sonra ıspanaklar eklenir ve üzerine 3-4 su bardağı su ,tuz ve karabiber eklenerek pişmeye bırakılır...Biraz pişince bulgur eklenip pişmeye bırakılır...Suyu çekilip bulgurlar pişince 10 dakika dinlendirilir..Servis tabağına alınıp üzerine sarmısaklı yoğurt dökülür sos dökülür Afiyet olsun
Eki Görüntüle 690058 Eki Görüntüle 690059 Eki Görüntüle 690060 Eki Görüntüle 690061 Eki Görüntüle 690063 Eki Görüntüle 690062
PATATES KIZARTMASI
Yeni bir şekil denedim pek iyi olmadı ama yaptıkça güzel olacağını düşünüyorumYinede eklemek istedim
Eki Görüntüle 690073 Eki Görüntüle 690074 Eki Görüntüle 690075 Eki Görüntüle 690077 Eki Görüntüle 690076
Teşekkürler canımTavsiye ederimpilav tamm benlik
ellerine sağlık nevoşumm harika görünüyo gerçekten:125:
Teşekkürler canımOfff ! çok lezzetli görünüyor canım ellerine sağlıkBugün yemeğim var yarın ilk iş ıspanaklı bulgur pilavı yapıcam
Teşekkürler canımEvet genelde öyle yemekler yapıyorumDamak tadına uygun olması ne güzel sende yaparsınBayılacağım şimdi.:86:Nevreste tam benim damak tadıma göre yemekler yapıyorsun.Bol salçalı,baharatlı,yoğurlu.Eşin çok şanslı.Ispanaklı bulgur pilavın da muhteşem.Eline koluna sağlık.
Canım arkadaşımada bir Eki Görüntüle 690529 i
tabak gedirdim
Ellerine sağlık canım
Sağol canımSeninde canımben içli köftenin bu tarifinede bayılırım
ne becerikli bayanlar varmış kk da.
biraz gebelik bölümünden çıkıp burda takılmalıyım bence:)
içli köfte en yakın zamanda denenecektir eşimde isteyipduruyordu ama cesaret edemiyordum çok güzel anlatmışsınız yapıcam en kısa zamanda
canım çok teşekkür ediyorum soracak çok şeyim olacak eminim daha yolun başındayım yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayıTeşekkürler canım hoşgeldinCanım yardımcı olabileceğim birşey olursa ben burdayım sorabilirsinKolay gelsin canım
canım çok teşekkür ediyorum soracak çok şeyim olacak eminim daha yolun başındayım yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı