aaaa bende iş yerinde felan zannediyorum
evdesin ve hazır yemeği ısıtmayamı üşeniyosun
hadi kalk kalk üşenme karnını doyur
kahvaltımı evde yapıyorum nevoşum ama sabah ekmek yemezsem öğle yemeğine kadar gözüm dönüyo:111::111:
şekeride oldukça azlttım şekersiz çay kahve içmezken şimdi şekersiz içiyorum yabi yine sabah kahvaltısı hariç
evdeyim de regl oldum karnım ağrıyoaaaa bende iş yerinde felan zannediyorum
evdesin ve hazır yemeği ısıtmayamı üşeniyosun
hadi kalk kalk üşenme karnını doyur
kahvaltımı evde yapıyorum nevoşum ama sabah ekmek yemezsem öğle yemeğine kadar gözüm dönüyo:111::111:
şekeride oldukça azlttım şekersiz çay kahve içmezken şimdi şekersiz içiyorum yabi yine sabah kahvaltısı hariç
ben de çayı şekersiz içiyorum ama şu kahveyi içemiyorum şeker katmayıncaHaklısın canım çalışınca zor evde daha kolay yapılıyorYavaş yavaş azaltırsın birden olmaz ben 6 yıldır şekersiz içiyorum ondan alışkınım şimdi kahveyide şekersiz içiyorum
evdeyim de regl oldum karnım ağrıyo
bugün benden bi halt çıkmaz anliican
ama önce mecbur kalkıp şu cimcimeyi yatırayım da uyusun
sonra hazır kalkmışken karnımı doyururum
ben de çayı şekersiz içiyorum ama şu kahveyi içemiyorum şeker katmayınca
Büyük kızım okuldan geldi bademçiği şişmiş galiba ateşide var dr gitmek istemiyor
1Haftadır diyeteyim canımTürk kahvesini şekersiz zorlanıyorum ama mecburen Ama nescafe ve menengiç kahvesi var buara onu çok içiyorum onu şekersiz içiyorum
Büyük kızım okuldan geldi bademçiği şişmiş galiba ateşide var dr gitmek istemiyor
Yok canım gitmek istemiyor halim yok diyor akşam baasıyla gödüreyimgeçmiş olsun cnm
ben de bu sabah oğlumu götürdüm dr a bademciği iltihaplanmış antibiyotik verdi
çok öksürüğü var bide
kızıma da geçer diye korkuyorum ben de
ama ne yapalım yapcak bişi yok
çok geçmiş olsunn
61 kiloyum canım boyum 1.66kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyosun peki :26:
61 kiloyum canım boyum 1.66çok değil 2-3 kilo daha versem yeter
Yok canım gitmek istemiyor halim yok diyor akşam baasıyla gödüreyimgeldi geleli yatı yor
Çok sağol canım
evet fazla bi kilon yokmuş
boyumuz da aynı sayılır 1.67 de ben
Geçmiş olsun:26:Ama mutlaka gitsin sonra ilerler yazıkDerslerinden de kalır
Yani yok ben birkaç kilo aldım başını alıp gitmesin diye öenlem alıyorum
Evet aynı sayılır
Sen hangi şehirdesin
Eki Görüntüle 659909
__EZO GELİN CORBASI__
yarım cay bardagı bulgur
yarım cay bardagı pirinç
yarım cay bardagı mercimek
1 tane sogan
1 yemek kasıgı un
1 yemek kasıgı salca
nane,pul biber,tuz
Akşam babası gelince mutlaka götürHalim yok diyor canım tavuk corbası yapayım dedim yok dedi okulda ezogelin çıkıyor güzel oluyor ondan yap dedisende tariflerinde vardı demi ezogelin:26: