Her gecen gün arttıyor yapacaklarımın listesi çoğalıyor onu yapsam bunumu yapsam kafam dönüyor:111:ellerine sağlık canım tam cocuklar için bi tarifÇÖREK OTLU SOSLU PATATES
Eki Görüntüle 686305
1 kg patates
1Yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 diş sarmısak
1 tutam karabiber
1 tutam kekik
1 tutam pul biber
Tuz
Çörek otu
Yarım çay bardağı sıvıyağ
YAPILIŞI
Patatesler soyulur ve çok küçük olmayacak şekilde doğranır.Üzeine tüm malzeme eklenip(çörek otu dahl) karıştırılır..Sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye patatesler konup üzerine tekrar çörek otu eklenir...175 derecede patatesler pişene kadar pişirilir...Afiyet olsun:))
Eki Görüntüle 686303 Eki Görüntüle 686304 Eki Görüntüle 686306 Eki Görüntüle 686307
SARMISAKLI YOĞURT İLE KÖZLENMİŞ PATLICAN
Eki Görüntüle 686309 Eki Görüntüle 686308 2 adet patlıcan fırında közlendi..Pişince soyulup üzerine sarmısaklı yoğurt ekledim...Üzerine yağ ile pul biber ve nane ilave ettim...
Evet canım çocuklar için çok uygun kızartmadan hafif ve lezzetliHer gecen gün arttıyor yapacaklarımın listesi çoğalıyor onu yapsam bunumu yapsam kafam dönüyor:111:ellerine sağlık canım tam cocuklar için bi tarif
ÇÖREK OTLU SOSLU PATATES
Eki Görüntüle 686305
1 kg patates
1Yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 diş sarmısak
1 tutam karabiber
1 tutam kekik
1 tutam pul biber
Tuz
Çörek otu
Yarım çay bardağı sıvıyağ
YAPILIŞI
Patatesler soyulur ve çok küçük olmayacak şekilde doğranır.Üzeine tüm malzeme eklenip(çörek otu dahl) karıştırılır..Sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye patatesler konup üzerine tekrar çörek otu eklenir...175 derecede patatesler pişene kadar pişirilir...Afiyet olsun:))
Eki Görüntüle 686303 Eki Görüntüle 686304 Eki Görüntüle 686306 Eki Görüntüle 686307
SARMISAKLI YOĞURT İLE KÖZLENMİŞ PATLICAN
Eki Görüntüle 686309 Eki Görüntüle 686308 2 adet patlıcan fırında közlendi..Pişince soyulup üzerine sarmısaklı yoğurt ekledim...Üzerine yağ ile pul biber ve nane ilave ettim...
Eki Görüntüle 686889
Canım Sana memleket havası getirdim bu gün dr den sonra gittik
nevoşş çok güzel görünüyo ellerine sağlık:125::125::125:
Çok güzel canım bahar geldi heryer canlandı yemyeşildir şimdi
Sağol canım
Diyet nasıl gidiyorHangi diyet deme sakın
yok vallaa hangi diyet demyorum elimden geleni yapıyorum fakat arada kaçamakta yapıyorum
Olacak artık o kadar sonra toparlanıyorsak sprun yok değil mi
Yeni canım 3 yıl oldu:)Bana çok yakınburaları ben hiç görmedim desem
5 yıldır ayrı kalıca yeniliklerden haberim olmuyo
toparlanıyorum evet ama akşamları kayınvalide döktürünce kendimden geçiyorum
ama yinede eskiden daha çok yiyodum
Çok güzel canım bahar geldi heryer canlandı yemyeşildir şimdi
inşallahh nevoşum kim bilir belki bir gün o güzel mamalarından bende yerimmYeni canım 3 yıl oldu:)Bana çok yakınGelip görürsün inşaallah
Yavaş yavaş verirsin
Sağol canım paylaştığın için kahvaltıda süper afiyet olsunEvet canım cok güzel olmuş erikler büyümüş biraz
Bu gün yağmurluydu ama yinede güzeldi
Sağol canım paylaştığın için kahvaltıda süper afiyet olsun
inşallahh nevoşum kim bilir belki bir gün o güzel mamalarından bende yerimm
hemen unuttum değilmi diyeti
inşallahhhhhhhhhhhhhh
sen neler yaptın bakalım kaç kilo verdin çabuk söylede utanayım biraz