• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Canım ben zaten pirinç pilavını hiç sevmem. Çayda şeker kullanmam. Şekeri sadece pasta börek yaptığımda kullanırım.. Meyveyi çok yiyorum ama, işte bazen akşam kaçırdığım için kilo aldım :31:o da olsun o kadar canım diyorum kendi kendime:1: Şurda doğuma ne kaldı, 2,5 ay:30:

Ekmek de yemem oldum olası, kahvaltıda menemen tarzı sulu bişeyler olursa:27:

Canım çokta takma kafana sağlıklı ol(un) sonra verirsin:38:
Ben verdiysem herkes verir ikizlerden sonra:30:72 kiloydum:9:

Kilo verilir ya bi şekilde değil mi:31: Doktorum beni çok korkutuyo işte:31: Pimpiriklendim onun yüzünden:27::27:

Daha gençsin çok kolay verisin:38:Ben ilk diyetimde 18 kilo vermiştim:32:Sadece aman doğum yaptım kilolu olsam ne var demezsin biraz toparlan bebişim hayırlısıyla büyüsün verirsin:29:

ekmeği sadece kahvaltıda yedim bugün:6:
ama öğle yemeğinde aaz mantı ve çorba vardı:30:
akşamda pırasa ve kabak yemeği ydim 2 sinin toplamı 6 kasık kadardı:24:
az öncede çağla ve salatalık yedim:26:
1q.5 litre su 2 şekersiz çay 1 nescafe içtim :12::12::12::12:

ekmeği sadece kahvaltıda yedim bugün:6:
ama öğle yemeğinde aaz mantı ve çorba vardı:30:
akşamda pırasa ve kabak yemeği ydim 2 sinin toplamı 6 kasık kadardı:24:
az öncede çağla ve salatalık yedim:26:
1q.5 litre su 2 şekersiz çay 1 nescafe içtim :12::12::12::12:

Canım akşam yemeğin çok güzelmiş daha fazlada yiyebilirdin:56:
Ama az önce meyve yemişsin akşam yatmadan 4 saat önce hiçbirşey yemezsen gece yatınca leptin hormonu çalışıyor oda yağ yakmanı sağlıyor:34::38:AFİYET OLSUN:56:

Canım akşam yemeğin çok güzelmiş daha fazlada yiyebilirdin:56:
Ama az önce meyve yemişsin akşam yatmadan 4 saat önce hiçbirşey yemezsen gece yatınca leptin hormonu çalışıyor oda yağ yakmanı sağlıyor:34::38:AFİYET OLSUN:56:

yani yatmazdan 4 saat önce bişey yemiyoruz:26:
tmm undan sonra yemiyrum:8::8: nevoş sen şimdi kaç kilosun ve boyun kaç:21:

evet malesefff kiloluyum diyorumm boşuna demiyorum:27:
şimdi şu vücut sıkılaştırıcı olan topik var oraya bakıyorumm:52:

Aslında kilo değilde belki de hareketsizlikten gevşeme olabilir kilo vermeden hareketle sıkılaşıp zayıf görünebilirsin:32:Bende kış boyu pek yürüyüş yapmadım:19:Yapmaya başladım toparlanmak lazım:8:

Aslında kilo değilde belki de hareketsizlikten gevşeme olabilir kilo vermeden hareketle sıkılaşıp zayıf görünebilirsin:32:Bende kış boyu pek yürüyüş yapmadım:19:Yapmaya başladım toparlanmak lazım:8:

evet aynen öyle sönmüş balon gibiyimm sıkılaşmak şart ama aması var işte:2:
sıkılaştırma topiğinden olummsuz yanıt geldi geç saatte spor önerilmiyomuş gündüzdde evde yokum:5::5::5:

evet aynen öyle sönmüş balon gibiyimm sıkılaşmak şart ama aması var işte:2:
sıkılaştırma topiğinden olummsuz yanıt geldi geç saatte spor önerilmiyomuş gündüzdde evde yokum:5::5::5:

Evet canım sıkılaşmak şart:31:
Çalışınca zor:5:

Back