- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ben de patlıcan aldım dün diyet yapınca ne yapacağı mı şaşırıyorum umarım acı değildir:18:Hemde çok kötü oluyo ya :120:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de patlıcan aldım dün diyet yapınca ne yapacağı mı şaşırıyorum umarım acı değildir:18:Hemde çok kötü oluyo ya :120:
Ben de patlıcan aldım dün diyet yapınca ne yapacağı mı şaşırıyorum umarım acı değildir:18:
Canım ben közlenmiş patlıcanları buzluğa koymuştum kış boyu çok güzel olduBuranın közlenmek için iri içi beyaz çok tatlı bir patlıcanı var onu közlüyoruzPatlıcan yemeğini çok severim etli bir yemek yapacağım ama kızartma olmayacak bakalım ne yapacağımEn iyisi közleyip salatasını yap
Canım ben közlenmiş patlıcanları buzluğa koymuştum kış boyu çok güzel olduBuranın közlenmek için iri içi beyaz çok tatlı bir patlıcanı var onu közlüyoruzPatlıcan yemeğini çok severim etli bir yemek yapacağım ama kızartma olmayacak bakalım ne yapacağım
Çok güzel olurSeninle yemek konuşmak tehlikeli ya canın isterse:18:Bende közleyip buzluğa atarım güzel patlıcanları
Çok güzel olurSeninle yemek konuşmak tehlikeli ya canın isterse:18:
Canım isterse yaparım Biraz gecikmeli olur ama olsun
Tamam canım yaparsan kolay gelsinTama canım bu gün yetişmedi zaten biraz teretüt etmişredim ama zanedersem iyice hamurlaşır gibime geldi:26:
Teşekkürler canımMüver barbunya erişte off off ellerine sağlık canım.Hele o pırasa sarmasına bayıldım görüntü ne güzel.Egemdi sanırım kekler bir harika duruyor :)
Hadi bekliyorumNevoş yükleyebilirsem şimdi dünkü menümü koycam
Eki Görüntüle 685274 etimek tatlım tadı çok güzeldi resim kötü çıkmışben yaptım heee
Eki Görüntüle 685276 bu teyzemin yaptığı peynirli börek
Eki Görüntüle 685279 milföyden pizza bu çok kolay ve çok güzel oluyo tavsiye ederim:26:bak ben beğendim
Eki Görüntüle 685281 bu da annemin yaptığı kıymalı börek
Eki Görüntüle 685282 bu da sipariş verdiğim mercimek köftesi ben yemedim ama güzelmiş beğendiler
Bir de kek vardı resmini çekmeyi unuttum
Hepsi çok güzel görünüyorHepinizin ellerine sağlıkTeyzenin ve Annenin o güzel ellerinden öpüyorum
Senin etimek tatlısının methini duydumAfiyet olsun
Sağol canım ileticem annemle teyzeme etimek tatlısını sen de yap çok güzel ve hafif bi tatlı çocuklar sever özellikle ufaklık
1-2 kez yaptım ama senin tarif farklı galiba sonra senin yaptığın gibi yapayım
Evet pudingle yaptım 1kezde sade krem şanti sürmüştüm öyle ağır oluyor belki araya krema sonra krem şanti güzel olurEşim beğenir aslındaBen diyetteyim yiyememSen nasıl yapmıştın canım kremasını pudingle yapan var galiba
Evet pudingle yaptım 1kezde sade krem şanti sürmüştüm öyle ağır oluyor belki araya krema sonra krem şanti güzel olurEşim beğenir aslındaBen diyetteyim yiyemem
Pudingle çok tatlı olur çünkü bu yaptığımız kremada şeker yok nerdeyse o yüzden o kadar hafif oluyo ki alttaki şerbette ve krem şantide ki şeker yetiyoyani ben çok aşırı tatlı sevmediğim için bana çok güzel geldi
Aynen öyle bana çok tatlı gelmiştiTarifi alayım o zaman