- 16 Ağustos 2010
- 293.026
- 602.889
- 43
Canım nasıl yakışmış bu güzellik görülmez migunaydin ablacigim nevrestenin mutfagindan
var yaaaa hemsom sen inanilmaz dikkatlisin yaaaabide nazar boncugu takayim dikkatine vede tesekkur ederiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasıl yakışmış bu güzellik görülmez migunaydin ablacigim nevrestenin mutfagindan
var yaaaa hemsom sen inanilmaz dikkatlisin yaaaabide nazar boncugu takayim dikkatine vede tesekkur ederiiim
İyiyim ablacım sen nasılsın
gunaydin ablacigim nevrestenin mutfagindan
canimsinCanım nasıl yakışmış bu güzellik görülmez mi
Bende iyiyim canım sağol
Günaydın canım hayırlı olsun çok yakışmış yeşil yeşil
canimsin
tesekkur ederim ablacigim yakismismi begendigine sevindim
canimsin
tesekkur ederim ablacigim yakismismi begendigine sevindim
tesekkur ederim arkadasimtavsiye ederim gercekten harika bir hamur oluyor kurabiye gibi agizda dagiliyor resmen
Lisabella hayirli olsun editorlugun.. Arkadas listenden niye cikardigini da merak ettim dogrusu
Lisabella hayirli olsun editorlugun.. Arkadas listenden niye cikardigini da merak ettim dogrusu
Ellerine sağlık canımÇok iyi fikir afiyet olsunPaylaşım için ayrıca teşekkürlerDün çok kolay bir lahmacun yaptım.Bim'de satılan hazır lavaştan.Hamur açmaya üşeniyorum diyorsanız tam size göre.Aynı dışarıda yediğimiz lahmacun tadındaydı.Gönül ferahlılığla çok kısa sürede temiz temiz yapıp yiyebilirsiniz.Kıymayı kendim hazırladım.İçinde küçük küçük doğranmış soğan,kabukları soyulup küçük küçük doğranmış domates,yeşil biber,maydanoz,domates salçası,biber salçası,kırmızı biber,kara biber,az zeytinyağı ve tuz var.Pişince ağzı kapaklı bir tencereye koyarsanız yumuşacık oluyor.
Eki Görüntüle 670468 Eki Görüntüle 670469
Eki Görüntüle 670471 Eki Görüntüle 670472
Dün çok kolay bir lahmacun yaptım.Bim'de satılan hazır lavaştan.Hamur açmaya üşeniyorum diyorsanız tam size göre.Aynı dışarıda yediğimiz lahmacun tadındaydı.Gönül ferahlılığla çok kısa sürede temiz temiz yapıp yiyebilirsiniz.Kıymayı kendim hazırladım.İçinde küçük küçük doğranmış soğan,kabukları soyulup küçük küçük doğranmış domates,yeşil biber,maydanoz,domates salçası,biber salçası,kırmızı biber,kara biber,az zeytinyağı ve tuz var.Pişince ağzı kapaklı bir tencereye koyarsanız yumuşacık oluyor.
Dün çok kolay bir lahmacun yaptım.Bim'de satılan hazır lavaştan.Hamur açmaya üşeniyorum diyorsanız tam size göre.Aynı dışarıda yediğimiz lahmacun tadındaydı.Gönül ferahlılığla çok kısa sürede temiz temiz yapıp yiyebilirsiniz.Kıymayı kendim hazırladım.İçinde küçük küçük doğranmış soğan,kabukları soyulup küçük küçük doğranmış domates,yeşil biber,maydanoz,domates salçası,biber salçası,kırmızı biber,kara biber,az zeytinyağı ve tuz var.Pişince ağzı kapaklı bir tencereye koyarsanız yumuşacık oluyor.
Ellerine sağlık canımÇok iyi fikir afiyet olsunPaylaşım için ayrıca teşekkürler
ellerine saglik cok nefis gorunuyor,ben cok severim lahmacun
Teşekkür ederim.Gerçekten çok iyi fikir.Hiç gerek yok hamur açmaya.Hem çok da ucuz lavaş.
Teşekkür ederim.Ben de bayılıyorum lahmacuna.Dışarıda pek içime sinmiyordu Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Ellerinize sağlık,çok severim lahmacunu kıymasını koyduktan sonra fırında mı pişirdiniz bunu
Evet canım dışar da yemektense kendin yaparsın en azından içine ne konduğunu bilirsinNerde ve nasıl pişirdiğini de söyler misin canım ocakta mı fırında mı
Canım tava da lahmacun yapınca hiç çevirmeden kapağı kapalı pişrirsen kısık ateşte güzel oluyorEvet fırında pişirdim.Davul fırın dedikleri fırında.Üç tane aldı.Ama ocakta da bir kaç tane pişirdim teflon tavada.Üstüne bir tane boş lavaş koyup altlı üstü pişirip lavaşı aldım.İki tane üst üste koyup pişirmeyi denedim ama birinde hiç kıyma kalmadı çevirince.Ben de boş lavaş koyup diğerleri aynı lavaşla pişirdim.
Ellerine sağlık canım çok teşekkürlerBiz kalabalık olduğumuz için çabuk olsun diye ikisini de kullandım.Üstte anlattım canım.