zeyn klipteki saç rengini elde etmişsin.tebrik ederim...
canım renklerin numaralarını verirsen çok daha ii olur çünkü her firma ürününe başka bi isim verio ama numaralar sabit kalıo.o nedenle numaralarla yardımcı olabilirim sana.oksidanlara gelince 20 volume yani % 6'lık oksidan genelde sabit kalmak istediğin renklerde kullanılır.mesela saçların 7 numaradır sen rengi koyulaştırmak yada açmak istemiosundur sadece tonunu değiştirmek istiosundur o zaman 20 volume oksidan kullanman daha doğru olur.yada saç platindir ve pigment kazandırmak istiosundur o zamanda 20 volume kullanabilirsin.ama eğer 8 yada 9 numaraya çıkmak istiyosan yani açmak istiyosan 30 volume doğru oksidandır.çünkü oksidanın minimum açma özelliği vardır.yani özetlemem gerekirse;10 volume 1-3-4 gibi renklere açık renklerden dönerken uygulanır.eğer rengin sabit kalmasını istersen 5-6-7 gibi o zaman 20 volume.eğer rengi açmak istersen o zaman 3o volume 8-9-10 gibi numaralarda.
çok sağol zeyn.
yani saçı açmak için 30 luk volume (%9 marketlerdeki) normal kalmak için de 6 lık.
benim dediğim renkler palette 9.5 ve 7.55..
bunu da değerlendirir sen cok sevinirim.
cok teşekkürler..
bu arada zeyn e çok teşekkürler hepimize seve seve yardımcı oluyor:))
rica ederim yeterki güzel şeyler çıksın istediğiniz saçlara ulaşın.bana da bi dua edin.daha ne isterim
rica ederim yeterki güzel şeyler çıksın istediğiniz saçlara ulaşın.bana da bi dua edin.daha ne isterim
canımcım sinem kobalın saçı bakır renge boyanıp ardından krepe balyaj ve önlerinede bi kaç paket atılarak yapılmış yani resimde gördüğüm o.sen açık kumral olan saçlarını önce neva 7.43 ile bakıra boyayıp,sonra saçlarının uçlarına krepe attıktan sonra kalan saçı orielle açacaksın.yıkadıktan sonrada önlerine istediğin kadar tutamları alıp yine orielle balyaj atacaksın.balyajları paket atarsan daha kolay olur çünkü orielin başka saçlara bulaşmasını istemeyiz.zeyN cim herkese içtenlikle yardım etmişsin ben de bir şey rica edicem .Sinem Kobal ın saç rengini nasıl elde edebilirim acaba dipler koyu uçlara doğru açık sarılar falan anlamışsındır ne demek istediğimi :) boya olarak neva color kullanacağım eğer boya numaralarını da verirsen çok mutlu olurum teşekkürler...Not:Şu an saçım açık kumral bilgin olsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=278860&d=1319543507
sevgili zeyn bende bu tonun bir ton daha koyusunu istiyorum saçlarım açık kumral boya tabi.
acaba hangi renkleri kullanmalıyım birde hangi marka
bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler....
canımcım sinem kobalın saçı bakır renge boyanıp ardından krepe balyaj ve önlerinede bi kaç paket atılarak yapılmış yani resimde gördüğüm o.sen açık kumral olan saçlarını önce neva 7.43 ile bakıra boyayıp,sonra saçlarının uçlarına krepe attıktan sonra kalan saçı orielle açacaksın.yıkadıktan sonrada önlerine istediğin kadar tutamları alıp yine orielle balyaj atacaksın.balyajları paket atarsan daha kolay olur çünkü orielin başka saçlara bulaşmasını istemeyiz.
orieli ise ister toz halde alıp 30 volume yani % 9'luk oksidanla mama kıvamında hazırla,istersende hazır boyaların süper açıcıları var onu kullan.bana sorarsan süper açıcılar senin için daha kolay ve güvenli olur.oda neva color'un 11.00
yalnız dikkat etmen gereken en önemli şey saçlarının uçlarını krepe yapıp tamamen tüm tutamları bitirdikten sonra açma işlemine geç ve kalan tutamları boyarken hızlı ol ki eşit oranda açılsınlar.hepsini bitirdikten sonra önlerine atacağın tutamlarıda hazırla yine öyle sür açıcıyı.
bide son olarak sarılar nerden başlasın istiyosan oraya kadar krepelerini it.mesela kulak hizasından başlasın istiyosan tutamlara ayırdığın saçın yarısını kulak hizana kadar krepele.
ölçü olarakta misal 3 parmak tutamlara ayırdığın saçın krepesi bittikten sonra açılacak saç tutamın miktarının yarısı kadar olsun.takıldığın bişey olursa yine sor öptüm :)
canımcım sinem kobalın saçı bakır renge boyanıp ardından krepe balyaj ve önlerinede bi kaç paket atılarak yapılmış yani resimde gördüğüm o.sen açık kumral olan saçlarını önce neva 7.43 ile bakıra boyayıp,sonra saçlarının uçlarına krepe attıktan sonra kalan saçı orielle açacaksın.yıkadıktan sonrada önlerine istediğin kadar tutamları alıp yine orielle balyaj atacaksın.balyajları paket atarsan daha kolay olur çünkü orielin başka saçlara bulaşmasını istemeyiz.
orieli ise ister toz halde alıp 30 volume yani % 9'luk oksidanla mama kıvamında hazırla,istersende hazır boyaların süper açıcıları var onu kullan.bana sorarsan süper açıcılar senin için daha kolay ve güvenli olur.oda neva color'un 11.00
yalnız dikkat etmen gereken en önemli şey saçlarının uçlarını krepe yapıp tamamen tüm tutamları bitirdikten sonra açma işlemine geç ve kalan tutamları boyarken hızlı ol ki eşit oranda açılsınlar.hepsini bitirdikten sonra önlerine atacağın tutamlarıda hazırla yine öyle sür açıcıyı.
bide son olarak sarılar nerden başlasın istiyosan oraya kadar krepelerini it.mesela kulak hizasından başlasın istiyosan tutamlara ayırdığın saçın yarısını kulak hizana kadar krepele.
ölçü olarakta misal 3 parmak tutamlara ayırdığın saçın krepesi bittikten sonra açılacak saç tutamın miktarının yarısı kadar olsun.takıldığın bişey olursa yine sor öptüm :)
son birşey daha sormak istiyorum ben hiç kendim boya yapmadım o eklenen sıvılar var değilmi ondan ne kadar kullanmam gerekiyor ...tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?