Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeyn bana da cewap yazarmısın rica etsem
canım platinden sonra saçlarım öyle bi dökülmüştüki yanlarım resmen açılmıştı.saçlarımı toplayınca kafa derim görünüyodu açık bi şekilde.ben bu süreçte fön çektirmemeye özen gösterdim.turp kürünü uyguladım.özellikle saçları acayip bi hızla uzatıyo turp kürü.bakım olarak zeytinyağı,badem yağı,hint yağını karştırıp bi şişeye koydum haftada 2 kezde bunu uyguladım.bide banyo sonrası ıslak saçlarıma bebe yağı sürüp öyle bıraktım yıkamadım.bütün bunlar saçımdaki boyayı akıttı,saçlarım nem kazandı ve üstelik dökülen saçlarım çok daha ii çıktı.en sonunda kuaför mağduru olarak zaten 2 yıl kursa gittim ve şimdi orielle açma işlemide dahil boyamı kendim yapıyorum.sakın üzülme emin ol düzelicek.sadece bu yazdıklarımı uygula yeter.ben canlı örneğim işte.ben seni çok ii anlıyorum çünkü aynı şeyler geldi başıma aynalardan kaçıyodum ama sakin ol tüm bunları uygularsan farkı gördükçe moralinde düzelicek.canım benim sormak istediğin her ne olursa bilgim dahilinde ben burdayım![]()
canım sakın 6 numara boyama çok koyu olur saçın rengini bozarsın ve tekrar açmak zorunda kalırsın.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim ve 2 yıldır saçımı (açma-boyama dahil) kendim boyuyorum.saçlarının son halinin resmini eklersen buraya sana doğru rengi tavsiye edebilirim.zaten sanırım avatarımdaki saç rengimi (yani şu anki saç rengim) istiyosun.