Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor 8.0 ve 8.3 demet akalın rengi yaptım..

zeyn bana da cewap yazarmısın rica etsem

azracım kusura bakma arkadaşım senin görememişim.istersen şöyle yapalım hem bana hem soru sormak isteyenlere zor olduğu için kendi adıma bi topic açtım.orada istediğini sorabilirsin canım bilgim dahilindeyse mutlaka cevaplarım.öptüm

Canim benim, yazdiklarini okuyunca oyle rahatladim ki cok mutlu ettin beni...Gercekten cok zor gunlerdi benim icin, banyo yapmak istemiyodum aynaya bakamiyodum..Suan iyi durumu saclarimin yine lastik gibi uzuyo cekince ama eskisi gibi degil 4 ay gecti uzerinden bende kendi kendime psikolojimi duzelttim, ama iste haftasonlari fon cektiriyorum mecburen cunku bu sekilde disari cikabilmem cok zor..Sence hic mi cektirmiyim gercekten cok mu zarar veriyorum fon cektirdigim icin?..Ama en azindan hem guzel gorunuyorum hem de moralim duzeliyo bu sekilde..Bu siyah sac acilirmi dersin onuda 3 ay once boyattim simsiyah oldu cikmiyo sacimdan, seneye kahveye bi kere boyatsam yine bu yasadiklarimi sil bastan yasarmiyim onu merak ediyorum..

Selam canim kusura bakma rahatsiz ediyorum ama sana sac rengiyle ilgili bi kac sorum olacakti.. özel mesaj yazicakdim ama olmadi yeni üye oldugum icin:)
Bende demet akalinin sabika klibindeki sac rengini istiyorum sanirim nevacolor 8 acik kumral ile 8.3 altin sarisini karistirip elde etmis dogru olabilir mi ? Cünkü bi kac farkli rengi daha paylasmisti twitterda, tam olarak emin olamadim..
ve benim suanki sac rengim cikolota kahve önce aciciyla actirip boyatsam tutar mi ? yardimci olursan cok sevinirim, simdiden cok tesekür ederim :)

@zeyn
ne kadar agresifsin, başlığa girdim; girmez olaydım. amma geriyorsun ortamı. melisa çayı iç rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…