Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 320735
buda gün ışığındaki hali,ama bu kadar açık değil normalde fotoda böyle çıkmış,bunun biraz daha koyusunu düşün...
yardımcı olursan çok sevinirim:))
selam bende bi şey sormak istiyorum benim saçım şuan çikolata kahve ve senin rengine bayıldım saçımı senin rengine boyatmak istiyorum yıpratmadan nasıl açabilirim bi tarifin vardır mutlaka tşk
canım benim rengim için açman gerek saçlarını.neva color süper açıcıyla istediğin tonu yakalayabilirsin.saçlarını açıp tuhaf bi turuncu olunca (en ii böyle anlatabilirim :) tabi çok açık turuncu olmicak.sonra 9 ile 8.1 numaralı boyalarla saçındaki turunculuğu biraz gidermek ve istediğin rengin içerdiği kumrallığı yakalamak için boyayacaksın.20 volume oksidanla hazırlaman yeterli olur.2 rengide eşit oranda kullanman gerek.takıldığın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin öptüm :)
canım yukarıdaki cevapta anlattığım gibi yaptım.
_zeyN_ eğitim aldığını okudum sana güvenebilirim sanırım :S benim saçlarım röfleli ve artık ben dip boyamı evde uygulamak istiyorum fakat korkuyorum turunculaşır yada kötü bi sarı olur diye.. şuan 4 parmak kadar diplerim çıktı hangi boyaları tavsiye edersin çok koyu olmasını istemiyorum hafif dorelik iyi oluyor bence..
sana teşekürederi saçımı oryalen açtım turuncu bi renk çıktı resman hürem bakırı oldu 2 gündür böyle kulanıyorum üzerine 9.1 bide 912 yada 11 len ikici rutuşü yapacam ben böyle güzel bi dogal sarı istiyorum hangisini tavsiye edersin bide hangi markayı şimdiden teşekür
canım hürrem bakırı bi saç olduysa sarı olması için biraz daha açman lazım tonunu.sonrasında 9 ve 9.1 neva color boyaları eşit oranda karıştırıp uygulaman gerek.
canım hürrem bakırı bi saç olduysa sarı olması için biraz daha açman lazım tonunu.sonrasında 9 ve 9.1 neva color boyaları eşit oranda karıştırıp uygulaman gerek.
arkadaşım sen kendine bir konu açsan ,oradan sana sorular sorulsa,yani tek bir yerde toplanır tavsiyelerin..
topluca orada okunur filan, daha verimli olur bilgilerin..
canım ben 9.1 6.0 912 vardı onları karıştırıp yaptım turuculu bi sarı oldu rengi fena değil her halde zamanla turunculu akar diyorum biraz dinlendirecem saçımı
yıpranmasından korkuyorum:44:
canimm mesajini yeni okuyabildim ama cevap yazamiyorum, evet cok zor bi donem gecirdim saclarimi o kadar severken bunlar geldi basima ve kime desem kizdi anlamadi beni buna mi uzuluyosun diye, boyadan mi yoksa o donemki stresimden mi dokuldu bilemiyorum lastik gibi her banyoda hepsi elimde kaldi, kimisi kokunden dokuldu..Sonrada kendi rengine boyatip bidaha boyatmiyim istedim yine bir suru para verip organik lorealle boyattirdim onuda kestane diye siyaha boyati ben uzuntu ustune uzuntu yasadim..suan 2 ay oldu siyah saclarim var biraz kahve olmasini cok isterdim ama su durumda yapcak biseyim yok kuaforlerede guvenim yok alti platin sarisi ama siyah akmiyo resmen, zaten bi kere daha boyatsam kel kalirim,sampuani bile dogal kullaniyorum.Fon cektirme dedi dermatolog ama bu saclarla disari cikmam zor o yuzden haftada 1 cektiriyorum mecburen(..Sac dokulmem biraz azaldi kendimi ise guce verdim dusunmemek icin..Ama su an beni anladigini cok iyi biliyorum..En cok merak ettigimde eskisi gibi gurmu duzeldimi saclarin yoksa dokulenler cikmadimi birdaha? Bitkisel seylerden bile korkuyorum artik..Linkte yolladigin turplu suyu deneyeyim mi?..Mesajin icin tekrar tekrar tesekkur ederimmcanım sakın 6 numara boyama çok koyu olur saçın rengini bozarsın ve tekrar açmak zorunda kalırsın.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim ve 2 yıldır saçımı (açma-boyama dahil) kendim boyuyorum.saçlarının son halinin resmini eklersen buraya sana doğru rengi tavsiye edebilirim.zaten sanırım avatarımdaki saç rengimi (yani şu anki saç rengim) istiyosun.
canimm mesajini yeni okuyabildim ama cevap yazamiyorum, evet cok zor bi donem gecirdim saclarimi o kadar severken bunlar geldi basima ve kime desem kizdi anlamadi beni buna mi uzuluyosun diye, boyadan mi yoksa o donemki stresimden mi dokuldu bilemiyorum lastik gibi her banyoda hepsi elimde kaldi, kimisi kokunden dokuldu..Sonrada kendi rengine boyatip bidaha boyatmiyim istedim yine bir suru para verip organik lorealle boyattirdim onuda kestane diye siyaha boyati ben uzuntu ustune uzuntu yasadim..suan 2 ay oldu siyah saclarim var biraz kahve olmasini cok isterdim ama su durumda yapcak biseyim yok kuaforlerede guvenim yok alti platin sarisi ama siyah akmiyo resmen, zaten bi kere daha boyatsam kel kalirim,sampuani bile dogal kullaniyorum.Fon cektirme dedi dermatolog ama bu saclarla disari cikmam zor o yuzden haftada 1 cektiriyorum mecburen(..Sac dokulmem biraz azaldi kendimi ise guce verdim dusunmemek icin..Ama su an beni anladigini cok iyi biliyorum..En cok merak ettigimde eskisi gibi gurmu duzeldimi saclarin yoksa dokulenler cikmadimi birdaha? Bitkisel seylerden bile korkuyorum artik..Linkte yolladigin turplu suyu deneyeyim mi?..Mesajin icin tekrar tekrar tesekkur ederimm
haklısın canım en azından bir arada olur dimi :)
tabii..diğer topiklerde rastlarlarsa sana soru sorabiliyorlar
ama kendi topiğin olursa,zeyn nerde diye aramaya, beklemeye gerek kalmaz ,birebir soru cevap olur..
tek başlık altında toplansın deneyimlerin bence..