Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor 8.0 ve 8.3 demet akalın rengi yaptım..

benim saç rengim de demet akalının rengine yakın... lakin ben kuaförümün boyadığı karamel in üstüne Açık papatya sarısı alarak elde ettim o rengi:) kuaför karamel e boyadığında bana co kkoyu geldi istediğim rengi bulammaıştı.) ben de cok cesaretliymdr sac konusunda, hemen kendim denedim buldum o rengi :)

cnm keşke resim koyabilsen bende boyamak istiyorumda.. :/

Canim sac renginin 8.1 olduguna emin misin ya, bildigin bakir bu. :26: Gerci kuaförlük kursuna gitmissin biliyorsundur, markasi mi farkli acaba boyanin?

selam zeynn madem madem kuaförlk kursuna gittin anlarsın bu işlerden bende sana bişi sormak istedimm :) benim saçım şu renk şimdi

ama ben bakırları çok seviyorum gerçi buda öle ama bazen daaha bi tık turuncu olsun istiyorum bazende diğer bakırları kullanmak istiyorum saana iki renk göstericem bunları nasıl elde edeblicegm hakkında bi fikrin varmı?

şimdiden teşekkrler:)

Canim sac renginin 8.1 olduguna emin misin ya, bildigin bakir bu. :26: Gerci kuaförlük kursuna gitmissin biliyorsundur, markasi mi farkli acaba boyanin?

caınm sadece 8.1 olurmu :) 9 numarayla karıştırıp 30 volume oksidanla yapıyorum bunu.ki öncesinde kestane olan saçlarımı süper açıcı ile açıp 8 ile 8.1 numaralı boyaları 20 volume le hazırlayıp uyguladım.yani keşke tek renk boyayla bu muhteşem renk yakalansada yapsak.bu arada soran herkese burdan tekrar açıklamış oldum :)

caınm önce bi karar versen ne renk istediğine senin için daha kolay olucak ama ben iki renk içinde cevap vereyim sana.daha turuncu bi saç istiyosan neva color 7.44 yoğun bakır yada palette 8-77 tarçın bakır renklerinden birini 30 volume oksidanla hazırlayıp uygula.eğer daha kumral tonlarda bi bakır istersen neva color 7.43 ile 8 numarayı 20 volume oksidanla hazırlayıp uygula.

tatlım ya bende cok begendım sacının rengını hangı boyayla boyadın sırrını soylermısın:)

selam zeyn
bugün kuaföre gittım saclarımı boyatmak ıcın acaba ben evde beceremıyorumda akıyor mu yesıllık oluor dıye,senın rengıde gosterdım:)neyse boyayı karıstırdı boyadı ama sureklı kontrol etti cunku sacım bıldıgın boyayı tutmuo.Önceki sacım platin sarısına acıcıyla dırekt acıldıgı ıcın sacımdakı renk pıgmentı sapıtmıs o yuzden boya akıo ve tutmuo.ya dedı koyu renk boyıcan yada sureklı boyıcan sık sık yanı her hafta madem acık renk ıstıosun.dıpler senın renk olduda gerı kalanı hıc boyanmamıs gıbı sarımsı yesılımsı acık kumralımsı bı renk.boyana boyana olur dedı.bundan sonrakı boyamı neva 8.0 ve 8.34 yapım dıorum sen ole demıstın koyu olmaz ama dımı?

teşekkürlerr cnmm ama tarcın bakır cok koyu tutuyo ya ilk boyamadaa o yüzden istemiyorum onuu .. nevacolor hiç denemedm su 2.ve 3. resmler için 7.43le 8i karstrsam olurmu yani cnm ? bide kutuların içndeki oksidanlar kaçlık ben bilmiyorum onu nerden halledicem? yardımcı olursan sevnrm cnmm :) cok teşekkürler şimdidenn

Boyadığın 9.0 mı?
Ama onda da bakırlık yok ki :26:
Yani ne 8.1'de ne de 9da bakır içeren bi renk yok
Ama saçların sarı yansımalı bakır gibi
Acaba ışıktan mı öyle?
Ortam turuncumsu çünkü
Ya da süper açıcıyla açtığında saçların turuncu mu açıldı üzerine boyayınca bu renk oldu?

selam zeyn
bugün kuaföre gittım saclarımı boyatmak ıcın acaba ben evde beceremıyorumda akıyor mu yesıllık oluor dıye,senın rengıde gosterdım:)neyse boyayı karıstırdı boyadı ama sureklı kontrol etti cunku sacım bıldıgın boyayı tutmuo.Önceki sacım platin sarısına acıcıyla dırekt acıldıgı ıcın sacımdakı renk pıgmentı sapıtmıs o yuzden boya akıo ve tutmuo.ya dedı koyu renk boyıcan yada sureklı boyıcan sık sık yanı her hafta madem acık renk ıstıosun.dıpler senın renk olduda gerı kalanı hıc boyanmamıs gıbı sarımsı yesılımsı acık kumralımsı bı renk.boyana boyana olur dedı.bundan sonrakı boyamı neva 8.0 ve 8.34 yapım dıorum sen ole demıstın koyu olmaz ama dımı?

hayır canım koyu olmaz.aslında saçına pigmentasyon işlemi yapılmadan boya sürmemeliydi kuaför nie öle bişey yapmışki.bana kalırsa sen yap bu işlemi ki saçın kaybettiği pigmenti geri kazansın.eğer benimki gibi bi saç istiyosan neva color 7.43 tüp boyasını al.plastik yada cam bi kaba 1 parmak uzunluğunda koy.üzerine ılık su ekle cıvık bi kıvam olsun.başka hiç bişey ekleme oksidan gibi.dikkat et ama cıvık cıvık bişey olsun tüm saçına sürmeye yetecek kadar su eklemiş ol suyun ılık olmasına dikkat et ve iyice karıştır(boyayı eze eze karıştırki suyla iyice birleşsin).sonra bu karışımı tüm saçına sür 10-15 dk beklet ve yıkamadan kurula (saç kurutma mak.) sonra 8 ve 8.34 numaralı boyaları %6 oksidanla hazırlayıp uygula ve 45 dk beklet yıka.banada mutlaka dua et :)

bu işlemin adı pigmentasyondur.platine kadar açılmış saçların kaybettiği pigmentleri geri kazandırma işlemidir.tüm adımlara dikkat et!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…