canım seni ekledim faceden adın arzu dimi zeynep bende.kabul edersin ok.bn facede gizliyim o nedenle sen mail adresini yazarsan ordan eklerim cnm:) yada bi günlüğüne açık yapıorm sen ekleyene kadar desidero_83@hotmail.com
canım bi kaç mesaj sonra özel atabilicem o nedenle burdan yazıyorum
Eki Görüntüle 309310
canım seni ekledim faceden adın arzu dimi zeynep bende.kabul edersin ok.
tşkler canım.şu an ki saç rengimi iki rengi karıştırarak elde ediyorum.8 numarayla 8.1 kullanıyorum.30 volume oksidanla hazırlıyorum.tabi öncesinde super açıcı kullanıp açtıktan sonra bu boyaları uyguladım.şimdi dip boya olarakta açıcı kullanmadan direkt 9 ile 8.1 numarayı 30 volume yani %9 oksidanla hazırlayıp sürüyorum.40 dk bekletip yikiyorum.
canım bu rengin net bi adı yok.bende zaten yıllar boyu kuaföre anlatmaya çalışsamda istediğim gibi yapamadılar.en sonunda ben yaptım ama 2 yıl kuaförlük kursuna gittikten sonra.belki bakır kumral denebilir :44:
Canim sac renginin 8.1 olduguna emin misin ya, bildigin bakir bu. :26: Gerci kuaförlük kursuna gitmissin biliyorsundur, markasi mi farkli acaba boyanin?
selam zeynn madem madem kuaförlk kursuna gittin anlarsın bu işlerden bende sana bişi sormak istedimm :) benim saçım şu renk şimdi
Eki Görüntüle 309767
ama ben bakırları çok seviyorum gerçi buda öle ama bazen daaha bi tık turuncu olsun istiyorum bazende diğer bakırları kullanmak istiyorum saana iki renk göstericem bunları nasıl elde edeblicegm hakkında bi fikrin varmı?
Eki Görüntüle 309769 Eki Görüntüle 309768 Eki Görüntüle 309770
şimdiden teşekkrler:)
canım sakın 6 numara boyama çok koyu olur saçın rengini bozarsın ve tekrar açmak zorunda kalırsın.ben 2 yıl kuaförlük kursuna gittim ve 2 yıldır saçımı (açma-boyama dahil) kendim boyuyorum.saçlarının son halinin resmini eklersen buraya sana doğru rengi tavsiye edebilirim.zaten sanırım avatarımdaki saç rengimi (yani şu anki saç rengim) istiyosun.
tatlım ya bende cok begendım sacının rengını hangı boyayla boyadın sırrını soylermısın:)
canım topiğin içinde anlattım zaten bakarsın ordan :)
caınm önce bi karar versen ne renk istediğine senin için daha kolay olucak ama ben iki renk içinde cevap vereyim sana.daha turuncu bi saç istiyosan neva color 7.44 yoğun bakır yada palette 8-77 tarçın bakır renklerinden birini 30 volume oksidanla hazırlayıp uygula.eğer daha kumral tonlarda bi bakır istersen neva color 7.43 ile 8 numarayı 20 volume oksidanla hazırlayıp uygula.
caınm sadece 8.1 olurmu :) 9 numarayla karıştırıp 30 volume oksidanla yapıyorum bunu.ki öncesinde kestane olan saçlarımı süper açıcı ile açıp 8 ile 8.1 numaralı boyaları 20 volume le hazırlayıp uyguladım.yani keşke tek renk boyayla bu muhteşem renk yakalansada yapsak.bu arada soran herkese burdan tekrar açıklamış oldum :)
selam zeyn
bugün kuaföre gittım saclarımı boyatmak ıcın acaba ben evde beceremıyorumda akıyor mu yesıllık oluor dıye,senın rengıde gosterdım:)neyse boyayı karıstırdı boyadı ama sureklı kontrol etti cunku sacım bıldıgın boyayı tutmuo.Önceki sacım platin sarısına acıcıyla dırekt acıldıgı ıcın sacımdakı renk pıgmentı sapıtmıs o yuzden boya akıo ve tutmuo.ya dedı koyu renk boyıcan yada sureklı boyıcan sık sık yanı her hafta madem acık renk ıstıosun.dıpler senın renk olduda gerı kalanı hıc boyanmamıs gıbı sarımsı yesılımsı acık kumralımsı bı renk.boyana boyana olur dedı.bundan sonrakı boyamı neva 8.0 ve 8.34 yapım dıorum sen ole demıstın koyu olmaz ama dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?