Nereye kadar dayanacağım bilmiyorum...

Daha önceki konularınızı bilmiyorum. Tepkinizi aranızda geçenler daha keskin hale getirmiş olabilir. Yalan hoş değil. Siz oruç tutmazsa karışmam demişsiniz ama aslında oruç tutmasını istiyorsunuz. Tam olarak dillendirmemiş olsanız bile kocanız sizi tanıyordur. Eskiden tutuyormuş, insan değişir. Canı istemez, dayanamaz, inancı azalmıştır. Ben rejime gireceğim vakit bile psikolojimin uygun bir hale gelmesini bekliyorum. Zorla olacak şey değil. Yanınızda yalancıktan iftar etmek yerine kaçıp arkadaşına gitmiş. Sizin böyle tepki vermeniz onu neredeyse haklı çıkarmış. 'Benden saklamana gerek yok keşke oruç gibi manevi bir şeye yalan karıştırmasaydın' diyebilirdiniz.

meydana dedi, o kadar nereye gittiğini sormadım. Sormuyorum zaten nere gidiyor diye.
aklıma belki de daha önceleri de tutuyorum deyip de tutmadığı geldi. belki siz bunu yeni fark ettiniz.
ya da bu yıl tutmak istemiyor ve belki sizin tepkinizi almaktan dolayı yalan söylüyor. bilemedim.
ama insan eşine neden yalan söyler onu anlayamadım.
tutmuyorsa tutmuyorum diyebilmeli.
tutuyorum demesi ve aslında tutmaması çok tuhaf

Şuraya imzamı atarım, oruç tutmadığını saklamak değil olay, sahura gidiyorum diye evden çıkabilmek amaç.

Adam senden niye çekiniyor anlamadım yani neden oruçluyum diye yalan söylemek zorunda kalıyor.
Ayrıca ibadet ile ilgili yalan söyleyen adamdan korkarım ben. Allah affetsin.

çok haklısın..oruç tutumaması deil sorun yalan söylemesi..çocuk mu kandırıyor..

Arkadaşım ben herhangi bir dert yazdığımda hemen yüzüme diğer mevzular vuruluyorsa elbette rahatsız olurum. Ben size sadece benim tavrımı söyledim. Benim kızmam haklı mı haksız mı onu danışmak istedim. Bu konuyu okursun haklı veya haksız dersin bu kadar. Siz bana geçmişteki şeyleri açıyorsunuz. İnsanlar buraya herşeyi göze alarak yazıyor, karşıt fikirleri düşünceleri vs vs. ama insan bir yere kadar bazı şeyleri dinler, cevap var. ilerisi oldu mu bu insanı kırmaktan öteye gitmez. sırf buraya dertlerimizi yazıyoruz diye bizi idam tahtasına çıkartmanıza gerek yok.

Şuraya imzamı atarım, oruç tutmadığını saklamak değil olay, sahura gidiyorum diye evden çıkabilmek amaç.
Nereye imza attin? Orada ilk mesajlarda BUGUNE KADAR TUTAN ADAM NIYE TUTMUYO diye kizdim yaziyodu sonra ben sadece yalana kiziyorum demeye basladi konu sahibi onu izah ediyor wurstria. Sahuru evde yapmis adam zaten

Hatayı nerde yapıyoruz biliyor musunuz; yalanın kaynağına inmemekte.

İradesine yenik düşmüş bir adama ben sevgiyle yaklaşıp neden derdim? Bi sıkıntın, bir rahatsızlığın mı var? Benden saklama ben senin eşinim vs vs.

Nereye imza attin? Orada ilk mesajlarda BUGUNE KADAR TUTAN ADAM NIYE TUTMUYO diye kizdim yaziyodu sonra ben sadece yalana kiziyorum demeye basladi konu sahibi onu izah ediyor wurstria. Sahuru evde yapmis adam zaten

Bugüne kadar tutan adam da olabilir kocası
Bugüne kadar tuttuğunu söyleyip ama tutmayan ve YAKALANMAYAN da olabilir.

Son seferinde yakalanmış hepsi bu :)

bakın o iş öyle değil..bu konuyu evlilği normalde çok iyi olan,eşi düzgün bir kadın yazydı yorumlar farklı olurdu..sizin eşinizin her zaman yalan söylediği,üzgünüm ama sizi umursamadığı ,aldatmış olduğu gibi konuları bildiğimiz için ,adam haklı diyemiyoruz..

İyi de sen eşini tanımıyor musun? Yaşadıklarınızdan hiç çıkarım yapmıyor musun tavrım yanlış mı diyorsun? Seni defalarca aldatmış, seni evde tek bırakmış, hastayken 1 bardak su vermemiş, ezen biri eşin. Çocuğunla seni evde bırakıp arkadaşlarıyla gidiyor, sormadan bildirmeden başka yerlerde kalıyor. Sen bu adama ne yapsan haklısın. Niye soruyorsun ki hatalı mıyım diye.

Evet, söyledim. ama sinirim yatışsın diye onunla konuşmadım, bugün söyledim sıkıntıyı da bir sürü şey saydı bana kapattı.

Idam tahtasi imgesi yerine yazilanlari guzelce bi daha oku objektif olarak belki beslenirsin

İşe başladığımdan beri oruç tutamıyorum ben, kafam almıyor. İlk iki yıl annem bilmedi tutmadığımı. Onlarla sahura kalktım, iş arkadaşlarımla iftara da gittim.

İki yıldır söylüyorum daha, tepki görürüm diye cekinmişim meğer.

Sizinki de bu hesap işte.

Tatlım sen anlamıyorsun ki.bu konu ve senin canını sikması zaten esinin eski hatalariyla ilgili önce bunu anla. Burada niyetimiz seni kırmak aşağılamak vs...değil ki.neden yapalım bunu?

Eski konularını canını yakmak için hortlatmiyoruz.

Demek adamın üzerinde baskı var. Ödü kopuyor konu sahibinden di mi yanlış değerlendirdim pardon. Dünya yansa o adam uzay mekiğinde olsa dönüp bakmaz konu sahibine acaba ne yapıyor diye. Vardır başka planı onun, konu sahibi de bunun farkında neden yalan söylüyor diyor. Keşke kendini ezdirmesen benveutkum ya da tamamen bırak şu adamın peşini. Boşanmayacaksan bırak ne yapıyorsa yapsın ya.

Bende duruşmalarım olduğu vakit tutmuyorum demiyorum, ama tutmadığım zaman eşim gibi tutuyorum, iftar yapacağım veya ne bilim sahura kalkacağım yapmıyorum. Tutmazsan tutma ama beyazda olsa bana yalan söylemesine tahammülüm yok artık sanırım.

Bugüne kadar tutan adam da olabilir kocası
Bugüne kadar tuttuğunu söyleyip ama tutmayan ve YAKALANMAYAN da olabilir.

Son seferinde yakalanmış hepsi bu :)
Aynen adam sahuru yapiyo gidiyo ne bileceksin bu sefer yakalanivermis : )) ama kadin baski kurmasa yalan soylemez bos yere gece sahur yapmaya merakli oldugunu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…