Nereye kadar dayanacağım bilmiyorum...

Sabahtan beri yapici elestirilerimize sinirlendiniz. Aylardir konu aciyosunuz kimsenin gorusunden beslenmiyosunuz ayni sorunlarda boguluyosunuz. Terapide psikolog size ne soyleyecek saniyosunuz ki? Bizim kadar ugrasmaz bile sizinle. Siz yine psikiyatra gidin ilac arti psikoterapi sizin durum

yine de kullanmadın???

Adam size oruç tutmuyorum dese senelerdir tutan adam şimdi niye tutmuyorsun deyip derinlerde buzağı arayıp kızacaktınız yinede. Bence adamı siz teşvik ediyorsunuz yalana

Adam size oruç tutmuyorum dese senelerdir tutan adam şimdi niye tutmuyorsun deyip derinlerde buzağı arayıp kızacaktınız yinede. Bence adamı siz teşvik ediyorsunuz yalana
O adam beni bu hale getirdi, ben durduk yere böyle olmadım. Şimdi ise benim tepki vereceğimden çekiniyor olması onun açısından kabul görür bir durum. Ama benim açımdan değil.

bide bu adam zaten düzgün, Allah korkusu olan bi adam değil ki 30 gün niyet etse ne olur etmese ne olur

ama kullanmadan nasıl geçecek
vücuduna iyi bakmak da ibadettir öyle düşün, kafa rahat olacak ki hayatta doğru adımlar at
Kendimi bir şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum, kafamı dağıtıyorum, oğlumu alıp parklara götürüyorum, kendi arkadaş çevremde burda görüldüğü gibi bir insan değilimdir. Çok neşeliyim ama gelin görün ki bazen bu gibi durumlarda üzülüyorum, kızıyorum. Bunlar birikmişlikler, kendim halletmeye çalıştım ilacın beni uyuşturmasını istemedim. O nedenle kullanmadım, ama gidince doktora o zaman gerekeni yaparım.

Benim de panik atağım var emzirdiğim için kullanamıyorum sen mutlaka kullan kafanın yükü bir boşalsın

Kendini kandırmaktan vazgeçmedikçe hiç bir ilaç sana yardım edemez
Bazı şeyleri kabullenip hayatına devam etmen gerek
Madem bunca olay yaşayıp boşanmadın, bundan sonra da denizde kum tanesi mevzulara takılmayacaksın
Bunca naneyi yemiş bir adama şimdi kalkıp neden yalan söyledin demek çok yersiz
Böyle şeylerle sadece kendi huzurunu kaçırırsın
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin, bahanelere sığınmadan, gerçekten güçlü bir kadın olacaksın başka türlü çözemezsin ruhundaki problemleri.

neden boşanmıyosun, bu konuyu geçtim eski konuların için konuşuyorum oğlun babaya düşkün olabilir ama bu adam ona rol model olacak

Yalan bir kere Kapıdan girdi mi birçok şeyi beraberinde getiriyor ne yazık ki. Ben anlıyorum sizi. Bu tarz şeyleri yaşamayan da anlayamaz. Bu bir süreç. Sadece bir insanın kötü yönde değişmeye Başlaması tabiki ilk önce eşini,ailesini etkiler. Zaten bu yazdığınızdan anlaşılacağı üzere bir tek oruç konusunda yalan değil sıkıntı. Sizde bir şeyler birikmiş bence.

Tutmamasına konuştuğunuz çok belli ilk paragraftan.Eğer karşınıza geçip bu zamana kadar tutan adama bu sene niye zor geliyo hı hııı derseniz kendini suçlu kötü hissetmesine sebep olur rahatsız edersiniz.O yüzden de size yalan söylemesine kızmaya hakkınız yok.İnsanlara bu konuda bırak eşiniz evladınız olsa karışmayın.Kötü bi psikolojiye sebep oluyosunuz sizi ilgilendirmez.

neden boşanmıyosun, bu konuyu geçtim eski konuların için konuşuyorum oğlun babaya düşkün olabilir ama bu adam ona rol model olacak
Hep bir düzelir düşüncesi, artıları eksileri bir araya koyup bakıyorum. Bazen düzelmez bu bazende düzelebilir diyorum. Beni engelliyor bazı şeyler. Oğlum, düzen hepsi hepsi bunu etkiliyor, gerçekten.

Evet, sıkıntı gerçekten de. Hep iyi yönde bir şeyler olacak sabret derken kötüye gitmesi. Beni bunaltan şeylerde bunlar oluyor sanırım.

hayır tutuyordu eminim. Zaten oruçlu iken falan çok kötü oluyor, dayanılmaz oluyor her sene öyleydi. ondan eminim.

Oruçta öfkelenecekse eğer, tutmaması onun ve sizin için daha hayırlı...Siz yalana teşfik ediyorsunuz bencede...Ayrıca kadın ibadette erkeği uyaramaz ancak erkek hanımını uyarır..Bırakın Allahla onun arasında, yuvanızın huzurunu da bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…