- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Yani yasadıklarınız kolay değil. Yaşanan her olumsuzluk eski günleri tetikler bilirim. Ama biraz daha sakin.Bende duruşmalarım olduğu vakit tutmuyorum demiyorum, ama tutmadığım zaman eşim gibi tutuyorum, iftar yapacağım veya ne bilim sahura kalkacağım yapmıyorum. Tutmazsan tutma ama beyazda olsa bana yalan söylemesine tahammülüm yok artık sanırım.
elmiş eski günler falan diye birşey yok ki..adam daha 1 ay olmadı,konu sahibi hastayken bırakıp gezmeye gitti,çocuğuyla yalnız şekilde üstelik.1 bardak su vermedi nerdeyse..Yani yasadıklarınız kolay değil. Yaşanan her olumsuzluk eski günleri tetikler bilirim. Ama biraz daha sakin.
Ama sanırım bazıları haklı, eski günlerde ki yalan dolanlardan daha kandırılmaya tahammülüm yok. Ondan bu kadar söylemlerim. Yaşım 27 ama kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum. Teşekkür ederim.Yani yasadıklarınız kolay değil. Yaşanan her olumsuzluk eski günleri tetikler bilirim. Ama biraz daha sakin.
yaşınız 27,avukatsınız,çok sevdiğiniz bir oğlunuz var..aileniz yanınızda..kendinizi neden bu adamla harcıyorsunuz gerçekten anlayamıoyurm..yazık değil mi size,oğlunuza??Ama sanırım bazıları haklı, eski günlerde ki yalan dolanlardan daha kandırılmaya tahammülüm yok. Ondan bu kadar söylemlerim. Yaşım 27 ama kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum. Teşekkür ederim.
onları bilmiyorum tatlım, o zaman herifi yerin dibine sokabilirizelmiş eski günler falan diye birşey yok ki..adam daha 1 ay olmadı,konu sahibi hastayken bırakıp gezmeye gitti,çocuğuyla yalnız şekilde üstelik.1 bardak su vermedi nerdeyse..
hani birşeyler yaşandı affedildi falan değil ki..zaten adam pişman olup af falan da dilemiyor ki..bu kadar laf söylememeiz bu yüzden..
Bilmiyorum olanları yaşananları siz de haklısınız elbetteAma sanırım bazıları haklı, eski günlerde ki yalan dolanlardan daha kandırılmaya tahammülüm yok. Ondan bu kadar söylemlerim. Yaşım 27 ama kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum. Teşekkür ederim.
Bilmiyorum ki, sormadım. Meydana arkadaşlarla gitcez iftara dedi gitti.Iftara nereye gitmiş peki ?
bu saydıklarınız zaten bir babanın yapması gerekenler..gerçekten yi bir babaysa oğlunun annesine de saygı sevgi duyması gerekli..boşanmak demek baba oğulu ayırmak demek değil..siz ayrı kaldınız bir dönem..ne kadar ilgilendi oğluyla peki??ya öyle tuhaf ki bu adam gerçekten oğlu ile ilgilenir. Dışarı çıkartır, doktora götürür, gezdirir, birlikte bir şeyler yaparız, bu yönleri de var. Oğlu çok düşkün ona gerçekten diyorum, dakkada bir babası dışarda ise babam nerde babam nerde babam nerde 40 defa sorar, ne zaman gelecek, niye gelmedi, bıkarım hatta. Ama diğer yönleri de var. Acaba beni bağlayan, belki diğer yönleri de artık yavaş yavaş yaşı ile gider, iyi oluruz, oğlum ona düşkün, belki düzelir meselesi mi bilmiyorum. Ona her bitti deyişim de adam ben sizi seviyorum, özlüyorum olmaz diyip beni kandırıyor. iyi oluyor bir kaç zaman sonra tekrar dönüyor eski haline, yoruldum evet çok yoruldum ama hep bir engel var.
dediğinize katılıyorum, bende hiç hoşnut değilim bu durumlardan ama ya olmuyor, bitiremiyorum. Bitirmek istiyorum, bırakmıyor. Veya bir engel çıkıyor. Bende çok bunaldım gerçekten. Niye böyle bilmiyorum. Ben, ben olmaktan çıktım.bu saydıklarınız zaten bir babanın yapması gerekenler..gerçekten yi bir babaysa oğlunun annesine de saygı sevgi duyması gerekli..boşanmak demek baba oğulu ayırmak demek değil..siz ayrı kaldınız bir dönem..ne kadar ilgilendi oğluyla peki??
mutlaka adam %100 kötü değildir,iyi yönleri vardır mutlaka ama yazdım ya bu zamanları en son ne zaman yaşadınız hatırlıyor musunuz?
bir psikoloğa gittiniz mi hiç? şu an bir döngü içindesiniz ve desteğe ihtiyacınız var..kendinizce korkularınız var, ve bahaneleriniz tabii ki..dediğinize katılıyorum, bende hiç hoşnut değilim bu durumlardan ama ya olmuyor, bitiremiyorum. Bitirmek istiyorum, bırakmıyor. Veya bir engel çıkıyor. Bende çok bunaldım gerçekten. Niye böyle bilmiyorum. Ben, ben olmaktan çıktım.
gittim evet ilaç verdi bana ama kullanmadım. bir ay sonra gel dedi fakat gitmedim. Ama gideceğim. gitmem gerek tekrar, sanırım yine bunaldım.bir psikoloğa gittiniz mi hiç? şu an bir döngü içindesiniz ve desteğe ihtiyacınız var..kendinizce korkularınız var, ve bahaneleriniz tabii ki..
ne vazgeçiyrosunuz ne kabul ediyorsunuz,bu döngüden çıkmanız gerekli.bence öutlaka bir uzman desteği alın.
psikiyatriye gitttiniz sanırım ilaç verdiğine göre..aynı zamand psikoloğa da gitmeniz iyi olur.terapiler faydalı olur..gittim evet ilaç verdi bana ama kullanmadım. bir ay sonra gel dedi fakat gitmedim. Ama gideceğim. gitmem gerek tekrar, sanırım yine bunaldım.
İşlerden fırsat bulduğum vakit ilk işim o, teşekkür ederim:)psikiyatriye gitttiniz sanırım ilaç verdiğine göre..aynı zamand psikoloğa da gitmeniz iyi olur.terapiler faydalı olur..
bu uzun süreli bir iştir.1 sefer gitmeyle de olmaz...ilaç verdiyse kullanın ve mutlaka devam edin terapilere..
Kızlar, size dün eşim olan(maalesef) fakat adam olamayan insan ile ilgili yaşadığımız bir şeyi anlatacağım. Sizce ben bu konuyu büyütüyor muyum?
Her sene orucunu tutan adama bir şey oldu, bu sene oruç ona ağır geliyor. Neyse o kısmını geçtim Allah ile onun arasında ama gece sahura kalktık, her zamanki gibi ertesi güne oruç olacağız, işe geldik, çıkış saatine yakın bana arkadaşları ile iftara gideceğini söylüyor bende tamam diyorum, çıkışta adamı kuytu bir yerde sigara içerken görüyorum. Doğal olarakta sinirleniyorum, eve geldik, saat 11 i geçiyorken geldi iftardan yüzüne bakmadım ve bana biraz önce bağırıyorki benim orucumdan sana ne? ne yapmak istersen yap!!! Bende ona diyorum ki " ben senin orucuna karışmıyorum, ama şu zamana kadar oruç tutan insan iye oruç tutmuyor, hadi tutmadın neden bana yalan konuşuyorsun oruçlu imiş gibi davranıyorsun, birde iftara gitcem diye beni kandırıyorsun". Adam gibi de oruçlu değilim diye. kızlar abartıyor muyum? Az öncede bir sürü laf dedi pislik.
Benimde kızdığım nokta bu. Tutmamasına da kızıyorum o ayrı ama dünkü kızdığım nokta yalan niye söylüyorsun. Oruçlu gibi niye davranıyorsun. Sonrada bana güven diyorsun.
Adam beni kandırıyor, tutmayacaksan söyle. Sahura kalkıyor, iftara gitcem diyor, hop sonrasında sigara içerken yakalıyorum. kendisi bana bu konuda yalan konuştuğu için kızıyorum ben, oruç tutmamasına değil ki. oruç tutmazsan tutmazsın, adam gibi tutmuyorum desin. Ama senelerdir oruç tutan adam ne oldu da oruçtan vazgeçiyor, ister istemez ona da kızıyorum.