Nereye kadar dayanacağım bilmiyorum...

Evet, sıkıntı gerçekten de. Hep iyi yönde bir şeyler olacak sabret derken kötüye gitmesi. Beni bunaltan şeylerde bunlar oluyor sanırım.
Bence kafana takmamaya gayret et. Bir de sen suyuna gitmeye çalış. Tatlı Sözler söyle eve Koşarak gelsin. Bilmiyorum bunlar nefse ağır geliyor ama eğer evliliğinin Devamını istiyorsan böyle geçiş Dönemindeki erkeklere çok yumuşak davranmak gerekiyor. Yoksa tamamen kopup gidiyorlar. Eve geldiğinde kapıyı aç, Gülümse, onu anlamasan hatta aynı fikirde olmasan tatlı dille konuyu başka şeylere getir. Yok ayrılcam diyorsan bilemicem tabi. Ama benim annem bunların tam tersini yaptı 23 yıl sonra ayrıldılar babamla. Babamda böyle geçiş dönemi gibi bir şeyin içine girmişti evden iyice koptu gitti. Annemde evde tutmaya çalışmadı birazda sebep buydu. Bu olay bana ders oldu. Şimdi kendi evimde uygulamaya çalışıyorum. Sanada söylemek istedim belki faydası olur diye..

Herkese teşekkür ederim. Konumun kapatılmasını istiyorum. Mesaj attım ama kapanmadi. Ne yapmam lazım başka

Benimde kızdığım nokta bu. Tutmamasına da kızıyorum o ayrı ama dünkü kızdığım nokta yalan niye söylüyorsun. Oruçlu gibi niye davranıyorsun. Sonrada bana güven diyorsun.

İste tutmamasina kizmaniz ve dolauisiyla huzursuzluk cikmasin diye saklamasi ve aciga cikan yalan allahla onun arasindaysa neden yetiskin insani baskiliyorsunuz benimki de tutmuyor ama farz oldugunu bilecek yasta ne diye huzirumu kacirayim ki

Benimde kızdığım nokta bu. Tutmamasına da kızıyorum o ayrı ama dünkü kızdığım nokta yalan niye söylüyorsun. Oruçlu gibi niye davranıyorsun. Sonrada bana güven diyorsun.
allah yardimcin olsun .yaln soylemesi cok yanlis .senden korkuyorda onu yaratan allahdan niye korkmuyor bu adam.fazla ustune gitme naparsa yapsin .herkesin ameli kendine.o orucunu tutmuyorsa allah ondan sorar napcan.zorla tutturamazsin .yalanina gekince uyar birdaha yaln soylemesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…