Nereye kadar dayanacağım bilmiyorum...

Çok yanlış düşünüyorsunuz
biz yeni evliydik ve eşim yalan söyledi oruç konusunda

Niye kafası sissinki her koyun kendi bacağından asılır

haksızsın.. tutmadıgını söylese binbir laf edeceksin diye saklamıştır.
oruç tutarsa sevabıda günahıda size gelmeyecegine göre bence bırakın saygı duyun..
benmde eşim tutamıyor çünkü gün içinde migreni tutyor ki bu işine çok engel oluyor.
benden ilk başta sakladı bende normal karşılarım saklamana gerek yok ddm belki laf edersin diye dedi.
hiçte laf etmem çünkü karar onun.sevabı bana vermeycegine göre.

Peki adam iftara gidiyorum diye nereye gidiyormuş? Arkadaşların yazdıklarına göre daha önce aldatma vakaları olmuş çünkü...

Çok yanlış düşünüyorsunuz
biz yeni evliydik ve eşim yalan söyledi oruç konusunda

Niye kafası sissinki her koyun kendi bacağından asılır
Ben konu sahibinin tum konularini okudum ona gore yorum yapiyorum sevda senin kocana bi sey demedim. Mesela aldattiginda da senin baskilarin itiyor beni yola her seyime mudahilsin diyormus. Aldatilmanin da bahanesi olmaz ama adam bir mesaj veriyor surekli onu da okumak lazim. Ben olsam aldatilmayi affetmem kapiya koyarim ama affedeceksen de nedenlerine ineceksin o zaman ki bi daha ayni rezaletin muhatabi olma

vallahi sizin konular bende bağımlılık yaptı..sabrınızın sınırını ölçmek için okuyorum inanın artık..
aldatmasına,eve gelmemesine ,kötü sözlerine,hastayken sizi bırakıp gezmeye gitmesine vss o kadar şeye göz yumdunuz da oruç konusunda yalanına mı göz yummayacaksınız...yapmayın lütfen..her konunuzda dediğim gibi,madem ayrılmayacaksın uğraşmayın şu adamlar ne sizin canınız sıkılsın ne kocanızın ne bizim

Bir insan yalana itilir mi?
Biri sizi çok zorlasa yalan söyler misiniz?

Yoksa yalan söylemek karşımızdaki insanlardan bağımsız olup bizim karakterimizi mi yansıtır?
Belki ayıplayacaksınız ama EVET! Size doğru gelen, ona yanlış geldiği için, kavga etmeye mecaliniz kalmadığı için, ikna etmeniz mümkün olmadığı için, haklı olduğunuz halde özür dilemek ağrınıza gittiği için yalan söylenir. Karakterimi yansıtıyor mu bilemem ama eskiden böyle değildim, onu söyleyeyim. Artık o yalanın günahı kime ise kabülüm.

aynen yalanin da turleri var abartmamak lazim asla asla deyip. Niyet muhim

canınızın sıkılmasını istemiyorsanız okumayın bitsin. O zaman hiç canınız sıkılmaz. Bu sitenin amacı neyse ona yönelik kullanıyorum. Bende mutlu değilim buraya sürekli sıkıntı yazmaya.

Eski konularin konusulmasindan rahatsiz olunmayi da anlamiyorum. Simdi bi arkadasimiz gelse gunluk sorunu anlatsa "ya bu adam sana mazide sunu yaptigi icin...."le baslayan cumle kurmuyo muyuz? Nasil ki reelde yasantisina bakip kisiyi ve anlattigini analiz ediyosak burda da eski konularina bakip kisiyi ve muhatabini analiz ediyoruz. Gocunmak degil sevinmek lazim insanlar benim icin emek verip dusuncelerini yaziyor diye. Farkli goruslere acik degilseniz cok sesli ortamlarda hayatinizi acmayacaksiniz. Dun konu acip karsit gorus geldi diye tansiyon cikmasindan ölecegini yazan kadin gordum. O kadar hassasaniz özelinizi elestiriye acmayin bence

Kendinizle çelişiyorsunuz, daha önceki yorumunuzda oruç tutmamasına da kızıyorum yazmışsınız. Adamın yalan söylemesinin sebebi sizsiniz.

çok tepki veriyosanız oda sizden gizleme gereği duymuştur. Kızmak yerine anlamayı tercih etseydiniz belki farklı olurdu. sonuçta bu Allah la onun arasında olan bişey sizene..

canınızın sıkılmasını istemiyorsanız okumayın bitsin. O zaman hiç canınız sıkılmaz. Bu sitenin amacı neyse ona yönelik kullanıyorum. Bende mutlu değilim buraya sürekli sıkıntı yazmaya.
yok ben mühim değilim zaetn,benim canım sizin için sıkılıyor..yoksa ben okur geçerim..benim demem o ki,sadece ya bu adamı bu şekilde kabul edin ya da ayrılın...aksi halde bu şekilde siz sinir hastası olackasınız..bu adam değişmez değişmek de istemiyor zaten..siz kendinizi üzdüğünüzle kalıyorsunuz her seferinde..o ne pişman oluyor ne de yaptıklarından vazgeçiyor farkında değil misiniz*

şu zamana kadar tuttugunu nerden biliyosun? belkide sana hep rol yapmıştır dırdr yaparsın die..

Benimde kızdığım nokta bu. Tutmamasına da kızıyorum o ayrı ama dünkü kızdığım nokta yalan niye söylüyorsun. Oruçlu gibi niye davranıyorsun. Sonrada bana güven diyorsun.
Bakın burada yazmışsınız, oruç tutmamasına kızmaya hakkınız yok, bu bireysel bir karar.

Bana öyle geliyor ki siz adama tepki gösteriyorsunuz oruç tutmadığı zamanlarda veya tutmamakla ilgili bişey olduğunda. O da tepkinizi çekmemek için boyle bir yalan soylemiştir.
Bana geçen duygu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…