- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Evet bu konu için abartı, bence.Ben sadece kendimi sorgulamak için, acaba ben bu adama kızmam abartılı mı yanlış mı yaptım demek için size danışmak istedim.
Soyle soyleyeyim kotu niyetli yalanla sirf birinin cenesinden yildigin icin soylenen yalan ayni kategoride olamaz. Mesela mesaide olacagim deyip bara gitse yalan, oruc tutma meselesinde normal erkek korkmaz soylemeye sadece bos yere kafasi sisecek diye karsi tarafa bi zarari olmayan bi yalan beyaz yalan diyebiliriz
Ben konu sahibinin tum konularini okudum ona gore yorum yapiyorum sevda senin kocana bi sey demedim. Mesela aldattiginda da senin baskilarin itiyor beni yola her seyime mudahilsin diyormus. Aldatilmanin da bahanesi olmaz ama adam bir mesaj veriyor surekli onu da okumak lazim. Ben olsam aldatilmayi affetmem kapiya koyarim ama affedeceksen de nedenlerine ineceksin o zaman ki bi daha ayni rezaletin muhatabi olmaÇok yanlış düşünüyorsunuz
biz yeni evliydik ve eşim yalan söyledi oruç konusunda
Niye kafası sissinki her koyun kendi bacağından asılır
Belki ayıplayacaksınız ama EVET! Size doğru gelen, ona yanlış geldiği için, kavga etmeye mecaliniz kalmadığı için, ikna etmeniz mümkün olmadığı için, haklı olduğunuz halde özür dilemek ağrınıza gittiği için yalan söylenir. Karakterimi yansıtıyor mu bilemem ama eskiden böyle değildim, onu söyleyeyim. Artık o yalanın günahı kime ise kabülüm.Bir insan yalana itilir mi?
Biri sizi çok zorlasa yalan söyler misiniz?
Yoksa yalan söylemek karşımızdaki insanlardan bağımsız olup bizim karakterimizi mi yansıtır?
aynen yalanin da turleri var abartmamak lazim asla asla deyip. Niyet muhimBelki ayıplayacaksınız ama EVET! Size doğru gelen, ona yanlış geldiği için, kavga etmeye mecaliniz kalmadığı için, ikna etmeniz mümkün olmadığı için, haklı olduğunuz halde özür dilemek ağrınıza gittiği için yalan söylenir. Karakterimi yansıtıyor mu bilemem ama eskiden böyle değildim, onu söyleyeyim. Artık o yalanın günahı kime ise kabülüm.
canınızın sıkılmasını istemiyorsanız okumayın bitsin. O zaman hiç canınız sıkılmaz. Bu sitenin amacı neyse ona yönelik kullanıyorum. Bende mutlu değilim buraya sürekli sıkıntı yazmaya.vallahi sizin konular bende bağımlılık yaptı..sabrınızın sınırını ölçmek için okuyorum inanın artık..
aldatmasına,eve gelmemesine ,kötü sözlerine,hastayken sizi bırakıp gezmeye gitmesine vss o kadar şeye göz yumdunuz da oruç konusunda yalanına mı göz yummayacaksınız...yapmayın lütfen..her konunuzda dediğim gibi,madem ayrılmayacaksın uğraşmayın şu adamlar ne sizin canınız sıkılsın ne kocanızın ne bizim
Kendinizle çelişiyorsunuz, daha önceki yorumunuzda oruç tutmamasına da kızıyorum yazmışsınız. Adamın yalan söylemesinin sebebi sizsiniz.Arkadaşım anlatamıyorum ben galiba, oruç tutmamasına dediğim bir şey yok. Yalanını yakaladıktan sonra dedim ben " oruç tutmuyorsun, oruç tutuyor gibi beni kandırıyorsun, kendine iftar planları yapıyorsun ve hoop oruçlu olmadığın ortaya çıkıyor. tutmuyorsan tutma, bana ne ama beni kandırma. yok iftara kadar forumda dolanım bende iftara yakın oruç açmaya geçerim meydana, diyor bana. Bana yalan söylemesine kızıyorum, banane orucundan.
yok ben mühim değilim zaetn,benim canım sizin için sıkılıyor..yoksa ben okur geçerim..benim demem o ki,sadece ya bu adamı bu şekilde kabul edin ya da ayrılın...aksi halde bu şekilde siz sinir hastası olackasınız..bu adam değişmez değişmek de istemiyor zaten..siz kendinizi üzdüğünüzle kalıyorsunuz her seferinde..o ne pişman oluyor ne de yaptıklarından vazgeçiyor farkında değil misiniz*canınızın sıkılmasını istemiyorsanız okumayın bitsin. O zaman hiç canınız sıkılmaz. Bu sitenin amacı neyse ona yönelik kullanıyorum. Bende mutlu değilim buraya sürekli sıkıntı yazmaya.
şu zamana kadar tuttugunu nerden biliyosun? belkide sana hep rol yapmıştır dırdr yaparsın die..orucu ile ilgili cümleyi sadece yalanı ortaya çıktıktan sonra kurdum. Sadece burada ki sıkıntım " YALAN" . şu zamana kadar da oruç tuttuğu için oruç ile ilgili bir muhabbet olmadı aramızda. ilk defa oldu. anlatabiliyor muyum?
Bakın burada yazmışsınız, oruç tutmamasına kızmaya hakkınız yok, bu bireysel bir karar.Benimde kızdığım nokta bu. Tutmamasına da kızıyorum o ayrı ama dünkü kızdığım nokta yalan niye söylüyorsun. Oruçlu gibi niye davranıyorsun. Sonrada bana güven diyorsun.
Geçmiş konuları okumanı tavsiye ederim. Kimsenin itmesine gerek o adamı yalanaKendinizle çelişiyorsunuz, daha önceki yorumunuzda oruç tutmamasına da kızıyorum yazmışsınız. Adamın yalan söylemesinin sebebi sizsiniz.