Spora yazılın
Ahaha şuan çok şaşırdımSpora eşcinsel erkekler çok geliyor.
Birbirleriyle takılıyorlar, dışardan görsen erkek dersin.
Kadınlarla sevgili olmuyorlar.
Sevgili bulmak için gelen kadınlar boynu bükük geri dönüyorlar.
Ahaha şuan çok şaşırdımaslında bir nevi mantıklı tam gayler için güzel bir yer
Bence bu işler tamamen kısmet.minik bir kurumla falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum.büyük bir yerde olsaydınız da kimsenin kimseyle alakası yok diyecektiniz.zayen işyerinde tanışan kaç kişi var.olacak olan oluyor bence.Merhaba arkadaşlar,
Konuları okurken aklıma geldi. Bazı arkadaşlarımız 30 yaş civarlarında evlenmiş.
Ben de bekarım,30 yaşındayım ve hayatımda birisi olsun istiyorum artık.
Minik bir kurumda çalışıyorum zaten. Görücü desek ailemde yok. Sevgili yapan evlenen arkadaşlarım uzaklaştı. Kursa da başladım sosyalleşirim diye.
Sosyal medya desem beni ekleyen düzgün birisi yok. Ben öğretmenim eğitim durumunu kendime denk istiyorum açıkçası.
Var mı tanışma hikayeleri?
nasıl yol :) abimle yengem de çevirmede tanışmıştıgilimle de 30uma girdigim sene o yoldayken tanistik:) simdi evlilik hazırlığı aşamasindayiz
o yuzden önerim hazir öğretmensin tatilin de cok gez toz ülke ülke. zaten vizesiz ülkeler Türk dolu, elbet tanışırsın
hic kimseyle tanismasan bile en azindan gezip gormus
mutlaka ama bazen değişik yollar da görmek lazım ilk sevgilim okuldandı mesela sonra görücü gibi arkadaşım tanıştırdıBence bu işler tamamen kısmet.minik bir kurumla falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum.büyuk bir yerde olsaydınız da kimsenin kimseyle alakası yok diyecektiniz.olacak olan oluyor bence.
Merhabalar öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlı kısmet nasip etsin bazı özel durumlar vardı ki aslında hemen isteriz ama zamana bırakmak lazım evlenme,çocuk sahibi olmak vb gibi Allah hayırlısını versin hakkınızda ben şuan 8 yıllık evliyim çok şükür nazar değmesin eşimle gönülden sevenler diye bir site vardı ordan tanıştık aslında hiç ihtimal bile vermedim ''ya hadi canım buradan da evlenilmez'' gırgırına bir arkadaşımın vesilesi ile girdim ki o arkadaşım da o siteden buldu çok şükür demek ki nasibimiz böyleymiş eşimden çok memnumum şükür ufak tefek anlaşmazlıklar illaki olcak ama hem eşimden hem eşimin ailesinden çok memnunum onlar da benden memnun yani bu tip sitelere girip evlenmek niyetli olduğunuzu bildirip kayıt olabilirsiniz bol bol dua edin spora yazılın vsMerhaba arkadaşlar,
Konuları okurken aklıma geldi. Bazı arkadaşlarımız 30 yaş civarlarında evlenmiş.
Haftanın 6 günü 9-5 çalışıyorum demem lazım sanırım :)
Minik bir kurumda çalışıyorum zaten. Görücü desek ailemde yok. Sevgili yapan evlenen arkadaşlarım uzaklaştı. Kursa da başladım sosyalleşirim diye.
Sosyal medya desem beni ekleyen düzgün birisi yok. Ben öğretmenim eğitim durumunu kendime denk istiyorum açıkçası.
Ben de ihtimal vermezdim vallaMerhabalar öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlı kısmet nasip etsin bazı özel durumlar vardı ki aslında hemen isteriz ama zamana bırakmak lazım evlenme,çocuk sahibi olmak vb gibi Allah hayırlısını versin hakkınızda ben şuan 8 yıllık evliyim çok şükür nazar değmesin eşimle gönülden sevenler diye bir site vardı ordan tanıştık aslında hiç ihtimal bile vermedim ''ya hadi canım buradan da evlenilmez'' gırgırına bir arkadaşımın vesilesi ile girdim ki o arkadaşım da o siteden buldu çok şükür demek ki nasibimiz böyleymiş eşimden çok memnumum şükür ufak tefek anlaşmazlıklar illaki olcak ama hem eşimden hem eşimin ailesinden çok memnunum onlar da benden memnun yani bu tip sitelere girip evlenmek niyetli olduğunuzu bildirip kayıt olabilirsiniz bol bol dua edin spora yazılın vs
erkekler ya zaten ama neyseSpora eşcinsel erkekler çok geliyor.
Birbirleriyle takılıyorlar, dışardan görsen erkek dersin.
Kadınlarla sevgili olmuyorlar.
Sevgili bulmak için gelen kadınlar boynu bükük geri dönüyorlar.
Valla bende ihtimal vermeyenlere şaşıyorum. Aplikasyonlardan tanışıp evlenen o kadar çok tanıdığım var ki . İlişki evlilikle nihayetlenmese dahi harika ilişki yaşayıp ayrılan da var hala devam edende . Bence çoğunluk artık yüzyüze ilişkilerden umudu kestiği için online ortama akın etmiş durumdaBen de ihtimal vermezdim valla
Şaşırdım doğrusu.o konudaki önyargılarımı kıramıyorum.Valla bende ihtimal vermeyenlere şaşıyorum. Aplikasyonlardan tanışıp evlenen o kadar çok tanıdığım var ki . İlişki evlilikle nihayetlenmese dahi harika ilişki yaşayıp ayrılan da var hala devam edende . Bence çoğunluk artık yüzyüze ilişkilerden umudu kestiği için online ortama akın etmiş durumda
Gezilere gidebilirsiniz öğretmenlerle ilgili bir sayfa var biliyosunuzdur mutlaka orası da gezi yapıyor onlara bile katılabilirsiniz hem meslektaşınız hepsi :)Merhaba arkadaşlar,
Haftanın 6 günü 9-5 çalışıyorum demem lazım sanırım :)
Göndermemesi mi kalmış Allah aşkına? 30 yaşında kadınsınız.biraz yaşınızın başınızın farkında olarak yaşayın hayatı.rahat edemiyorsanız ayrı eve çıkın.yetişkin olma yaşınız geçmiş bile.ailenle yaşaman hata zatennasıl yol :) abimle yengem de çevirmede tanışmıştı
Benim tatilim yok. Ailemde öyle kafama göre tatile göndermez belli arkadaşımla o da çok sınırlı birisi mesela