- 1 Haziran 2022
- 3.832
- 11.497
- 33
E sen son konundaki asker kişi ile netten tanismadin mi ben mi yanlış anımsıyorum.Şaşırdım doğrusu.o konudaki önyargılarımı kıramıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sen son konundaki asker kişi ile netten tanismadin mi ben mi yanlış anımsıyorum.Şaşırdım doğrusu.o konudaki önyargılarımı kıramıyorum.
Ben eşimle emeklilerin o zamanlar en çok kullandığı bankanın atm sinde tanıştımMerhaba arkadaşlar,
Konuları okurken aklıma geldi. Bazı arkadaşlarımız 30 yaş civarlarında evlenmiş.
Haftanın 6 günü 9-5 çalışıyorum demem lazım sanırım :)
Ben de bekarım,30 yaşındayım ve hayatımda birisi olsun istiyorum artık.
Minik bir kurumda çalışıyorum zaten. Görücü desek ailemde yok. Sevgili yapan evlenen arkadaşlarım uzaklaştı. Kursa da başladım sosyalleşirim diye.
Sosyal medya desem beni ekleyen düzgün birisi yok. Ben öğretmenim eğitim durumunu kendime denk istiyorum açıkçası.
Var mı tanışma hikayeleri?
Haklısın.telegramdan.istisna olduğunu düşünüyorum hâla.E sen son konundaki asker kişi ile netten tanismadin mi ben mi yanlış anımsıyorum.
Telegramdan biriyle tanışmak aplikasyonlardan biriyle tanışmaktan üç kat daha güvensiz bir durum bana göre aysenimi .Haklısın.telegramdan.istisna olduğunu düşünüyorum hâla.
İstisna geliyor dedim zaten.Telegramdan biriyle tanışmak aplikasyonlardan biriyle tanışmaktan üç kat daha güvensiz bir durum bana göre aysenimi .
İşte telegramin istisna oranı aplikasyon istisna oranından daha düşük oraya güvendiysen ki flortun askermis aplikasyonlara güvenmemek için sebebin yok belki de aradığın aşk oradaİstisna geliyor dedim zaten.
30; yaşında kocaman kadınsınız aileniz izin verdiği kadar adım atabiliyorsaniz o iş yaş.Arkadaslar yazmış öğretmen forumları var ortak gezi düzenleyen kulüpler var katılın onlara hem ozguveniniz artar hem yeni yerler görür hem de muradiniza erersiniz.Koca adayı şıp diye gökten düşmez......nasıl yol :) abimle yengem de çevirmede tanışmıştı
Benim tatilim yok. Ailemde öyle kafama göre tatile göndermez belli arkadaşımla o da çok sınırlı birisi mesela
erkekler ya zaten ama neyse
Ben aplikasyonlari denemiştim birkaç sene önce.bana asker polis olup gerçek hayatta kadınlarla iletişimde olma ihtimali düşük olan kişiler denk geldi.gayet de yakışıklı, aklıbaşında kişilerdi.düzenli olmasa da aylarca görüştük.tayin isteyip gittiler.ama fena kişiler değillerdi.düşününce hatırladım.haklı olabilirsin.İşte telegramin istisna oranı aplikasyon istisna oranından daha düşük oraya güvendiysen ki flortun askermis aplikasyonlara güvenmemek için sebebin yok belki de aradığın aşk orada