Nerede tanıştınız?

Ben eşimle emeklilerin o zamanlar en çok kullandığı bankanın atm sinde tanıştım

nasıl yol :) abimle yengem de çevirmede tanışmıştı

Benim tatilim yok. Ailemde öyle kafama göre tatile göndermez belli arkadaşımla o da çok sınırlı birisi mesela
30; yaşında kocaman kadınsınız aileniz izin verdiği kadar adım atabiliyorsaniz o iş yaş.Arkadaslar yazmış öğretmen forumları var ortak gezi düzenleyen kulüpler var katılın onlara hem ozguveniniz artar hem yeni yerler görür hem de muradiniza erersiniz.Koca adayı şıp diye gökten düşmez......

erkekler ya zaten ama neyse

Erkek derken heterodan halk diliyle bahsettim.

Çoğu insan için bir erkeğin gay olması için fenomen gayler gibi kırıtması konuşması gerekiyor.

Merak edenler için gay çeşitleri üçgenini aşağıya bırakıyorum.

10 yıl önce arkadaşımın arkadaşı f.book ' dan beni ekledi. ilk buluşmamız da çok fantastik oldu , ben ameliyat için hastaneye yatış yaptım , ameliyattan snra bir süre görüşemeyiz diye kadın doğum hastanesine geldi , bahçede ilk çayımızı içtik sonrası 8 yıldır evliyiz :)

İşte telegramin istisna oranı aplikasyon istisna oranından daha düşük oraya güvendiysen ki flortun askermis aplikasyonlara güvenmemek için sebebin yok belki de aradığın aşk orada
Ben aplikasyonlari denemiştim birkaç sene önce.bana asker polis olup gerçek hayatta kadınlarla iletişimde olma ihtimali düşük olan kişiler denk geldi.gayet de yakışıklı, aklıbaşında kişilerdi.düzenli olmasa da aylarca görüştük.tayin isteyip gittiler.ama fena kişiler değillerdi.düşününce hatırladım.haklı olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…