Nerede eksiğim??

Bu zamana kadar aşk ve sevgi işlerine ben de uzaktım ama çevremde arkadaşlarım bir bir evlenip nişanlanırken ya da sevgilileriyle vakit geçirirken yakınlaştım

İşte ben aktif biri değilim. Çekingenlik ve utangaçlık hayatımın her aşamasında hatta iş hayatına çok zor alıştım hatta alışamadım sırf bu yüzden
Bunu çözün o zaman.
Biz kadınların tek engeli kendisi aslında.

Bir tanıdığımız var. 20 li yaşların başında şimdi çok ünlü olan bir modacının yanında işe başlamış. O kadar utangaçmış ki, mola verdiklerinde gidip karşıdaki tostçudan tost yemeye utanırmış. En sonunda işten ayrılmış. Modacı buna yalvarmış, çok yeteneklisin, gitme diye. Ama bu kadın ailem izin vermiyor diye yalan uydurup işten ayrılmış.

Şimdi evli, büyük bir kızı var Hemen bir adamın kanatları altına girerek utangaçlığıyla yüzleşmemiş. Bir de ona sorun, o kadar üzgün ki.

Çözün bunu

Bu zamana kadar aşk ve sevgi işlerine ben de uzaktım ama çevremde arkadaşlarım bir bir evlenip nişanlanırken ya da sevgilileriyle vakit geçirirken yakınlaştım
kendinizi aşmalısınız ,dediğim gibi insanlarla muhabbet etmeye çekinmeyin buna alışın, sosyal aktivite mutlaka çünkü çevre artırımı, biraz seksi giyinin(dozunu ayarlayın tabiki)

Olursun canım gerçekten seni gaza getirmek için demiyorum. Tanıdığım bütün boğa kadınları başarılı azimli aklına ne koyarsa yapıyor sende yap yen bu çekingenliğini utangaçlığını bende senin gibiyim aynı ama çekinecek birşey yok insanlar neler neler yapıyorda çekinmiyor biz neden bu kadar çekingeniz anlamadım. Korkularının üzerine git konuşmaya çalış tanımadığın insanlarla mesela markette kasiyerle konuş durakta beklerken yanındaki bayanla konuş yabancılarla konuşa konuşa açılacağına inanıyorum çünkü benim öyle oluyor özgüvenim yerime geliyor sanki içimi sevinç kaplıyor. Birde insanları izle nasıl davranıyolar nasıl konuşuyolar ne konuşuyolar ..

Umarım çözebilirim :)

Bu dediklerini uygulamaya çalışacağım inşallah kendimi yenebilirim bu konuda :)

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ben de boğayım. Ne sosyal çevrem var ne de bi işe ya da yeni bi ortama kolay adapte olabiliyorum. Belki de bulunduğunuz konum istediğiniz yer değildir. Sizi ve yaptıklarınızı takip eden gözetleyen gözler sizi temkinli olmaya itmiş olabilir. Rahat bi ortamda çekingen olacağınızı sanmıyorum biz başlı başına rahat insanlarız bakarsan çevrendeki insanlar tedirgin etmiş olabilir seni

Artık eskisi kadar olmasa da aynı sıkıntılarımı dönem dönem yaşıyorum. Anladım ki herkesin bazı korkuları var, herkes bir şeyler yaşıyor ve onlar da aynı tedirginlikleri hissediyor. Yine de içimdeki o buhranı geçiremiyorum bir türlü. Özellikle de bugünlerde hele bir de iş bulma stresi sarmışken ve sadece sosyal hayatımda değil aslında eğitim alanında da kişisel gelişim alanında da ne kadar geri kaldığımı fark edince.... Bakalım beni nereye sürükleyecek bu bunalım. Yine de kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Belki biraz sosyal olmak bu probleminizi çözebilir.

Icime kapanık dönemlerimde de birileri oldu ama sosyal olduğum dönemlerim bu konularda daha verimli geçti.

Arkadaşlarınızla bir yerlere gidiyorsunuz, ne bileyim kendi arkadaşlarını getiriyorlar falan orada bir tanışma durumu oluyor gibi gibi örnekler verebilirim.

Mesela son 2 flörtümü yakın arkadaşımın bizzat benden bahsedip, tanistirmasiyla edindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…