Neolur yardım akıl verin

Karılık vazifesi = yemek, ütü, temizlik, çay

Daha kadınlarımız bunları bizim "vazifemiz" diye görürse durumumuz nasıl olacak?

Bunlar vazife değil herkesin ortak yapması gereken şeyler. Bir kadının üzerine yıkılamaz. Eğer ev hanımıysa daha çok yapar ve eşi yardım etme pozisyonuna gelebilir ama bu her kadının hele eşi gibi çalışan bir kadının sadece cinsiyeti sebebiyle "karılık vazifesi" olamaz.

Lafın gelişi demiş olabilirsiniz. Fazla duyar kasmak istemiyorum. Okuyup da diğer kadınlar kendilerini bu işleri yapmaya zorunlu hissetmesinler diye eklemek istedim.

Ya öff illa bi yerlere çekin iyi mi asıl sizin mantik yanlış ben kocasının lafına karşılık söyledim esasen ne kocalik vazifesi ne de karilik vazifesi denen bir şey vardır. Ama kocası oyle olduğunu düşünüyor

Ben de eşiniz gibiydim. Bir oyuna sarmış çok boşlamıştım eşimi. Eşim çok sabretti ama en son aldı elimden telefonu sildi oyunu sinirle. Yüklersen giderim evden benden kıymetli mi bu bok dedi. Ciddi ve kararlıydı. Yüklemedim ben de bir daha korkudan. Ben de bu işe yaradı eşinizde yarar mı bilemem. Allah yardımcınız olsun

Tamam ben zaten fazla duyar kasmak istemediğimi söyledim. Böyle düşünen varsa tekrar düşünsün diye genel foruma yazdım

Eşim sizin gibi düşünen biri olmayabilir git denilmeye kadar getirebilir şuan azalttı çok şükür

İkinizin de zevk alacağı bir hobi bulmaya çalışsanız belki durumu düzeltebilirsiniz. Sonuçta eşinizi tanıyorsunuz, neyden keyif alacağını biliyorsunuz. Bu konu üzerinde biraz düşünerek bir hobi bulabilirsiniz.

konuyu horlatacağım ama çok merak ettim noldu bu durum?

konuyu horlatacağım ama çok merak ettim noldu bu durum?
Merhaba hesabıma giriş yapamadıgım için yeni hesap açtım burdan yazıyorum . Maalesef hala devam ediyor oyun oynamaya şuan yanımda kuzenim var ev toparlıyoruz çok takmıyorum şuan da

Merhaba hesabıma giriş yapamadıgım için yeni hesap açtım burdan yazıyorum . Maalesef hala devam ediyor oyun oynamaya şuan yanımda kuzenim var ev toparlıyoruz çok takmıyorum şuan da
Merhaba, umarım sosyal hayatında eşini ikinci plana atabilmişsindir. Madem oyun oynuyorsun sen oyna hayatım, ben çıkıyorum demeyi başarabildin mi?

Sizde onun istediği şeyleri yapmayın o zaman ve umursamaz birşekilde davranın. Sallıyorum sürekli oyun mu oynuyor sizde sürekli arkadaşlarınızla dışarı çıkın mesela. Bakalım sizin sürekli başka birşeylerle ilgilenmeniz ona nasıl hissettirecek. Kendine çeki düzen verene kadar ona eski sıcaklığınızı göstermeyin ama bunu trio atarak küserek değil, kendi hayatınızla çok meşgulmüşsünüz gibi yapın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…