Neolur yardım akıl verin

Kendime bir sürü uğraş buldum yaptım yapıyorum ama bi yere kadar oluyor . Eşim 2 gün öncesinin lafını yapıyor bana çıkardım gezdirdim seni diye . Benim psikolojik olarak iyi olmadığımı biliyor ama benim abarttıgı zannediyor aslında içimde neler yaşıyor bilmiyor ki bunun tanısı da konuldu

Ayrılma kararını nasıl aldınız son noktanız ne oldu peki ?
Beni kolumdan tutup kapıya attı. S.. git zevkle kapatacağım bu kapıyı dedi. Kardeşim gibi gördüğüm abla diyen çocukla iki üç mesajimi gördü daha önce dört aylık evliyken beni aldatmisti. Beni aldatqn insan rahatlıkla sana konuşma diyorum falan yükseldi sakinles dedim.nasil elin adamı için sakinleş dersin diye boğazımı sıkmaya kalktı. Bende bir daha bana siddet uygularsan babamın ölüsünü göreyim ki giderim dedim. Heee öyle mi s..git dedi üstümü giyinmemi bekledi başımda giyin dedi giyindim çantamdan anahtar ve kartı aldı. S. Git şimdi dedi. Boyle çıktım o evden. Ailesi olsun o olsun çok değersiz hissettim çok sorun yasadim hiç gitmedim ama o son oldu benim için. Sonuna kadar direndim anlayacağın.

Bir gün benimde icimde firtinalar kopuyor bana bok gibi davranıyor kalbimi kırıyor falan ama ben dik durmaya toparlamaya çalışıyorum bir gün kuzeni ile bisiklete binmeye gittik bana şey dedi ben eve geliyorum evde kadın yok. Bilmem nerelere gezmeye gitmiş. Ona o zaman senin dediğin gibi benim içimde neler oluyor direniyorum d mistim benle kavga etmişti. Ağlamıştım kuzeninin yaninda otobüste. Kendimi bok gibi değersiz hissetmiştim. O kadar yalnızdım ki orda bir teyzesi bir amcası vardı beni seven 60 yaşın üstünde insanlar ne kadar konuşacaksın annesi babası istemiyor. Sülalesinin geri kalanı zaten icine almıyor. Şey gibi topraktan aldığın çiçeği suya koymak gibi soldum günden güne.

Ya öyle mi üzüldüm ya hakkınızı da hayırlısı olmuş . Benim eşimde oyun yüzünden bi kaç defa pişmansan gidebilirsin falan demişti ertesi gün gelip özür diledi öyle söylediği için ama sizin eşiniz gibi yapsa ben de durmam bir dakika

Bi aralar pubg oynuyordum İnan hiç umrunda olmuyor oda rahat oluyordu çünkü kafası ama sıkılıyorum bi noktadan sonra eşimi özlüyorum aynı evin içersinde onunla bi şeyler yapmak istiyorum
Benimle sürekli kavga edip kötü davranıyor en ufak şeyden neler oluyordu hooop iki üç gün bilgisyaar başında. Sonra beni aldattığını öğrendim ben. Evde bana düşman gibi davranan başka kadına ses kaydında şarkı atıyordu. Gencim bedensel ruhsal ihtiyaçların var böyle olmuyor çözelim derdim benim sorunum yok sorunlu olan sensin ruh hastası tedavi ol derdi. Ben affettim dedim ki gördü artık birşeylerin farkında oldu. Beni bir daha aldatmadi ama onun dışında davranislari aynıydı biraz ilk zamanlar kendini frenleri. Saygı derdi hep tam itaat isterdi eğer itaat etmezsen saygısızsin eve konulaacak kadın değilsin. Eşin seni aldatıyor diyemem. Benim yaşadığım bu. Tek bir önerim olur sana kafanı çıkart evliliğine iliskine ordan bak. Sorunlarınız çözülecek herkesin hayatında olabilecek üstesinden gelinecek absürt şeyler değilse savaş olmuyor ya diyorsan kendi yolunu çiz.

İyi ki yaptı asla onu bırakmazdim ben oyle seviyordum bağımlılık derecesinde. Kendim bu kadar sorun var gideyim demezdim. Geldiğim akşam kendi boşanmak istediğini söyledi sonra babasını aratti sonra anneme söyledi. Ben istemiyordum başta boşanmak. Sonra bir gün yataktan çıktım ve ben hak etmedim böyle yaşanacağım dedim. Ben ayrilmaya karar verdim şimdi o barışmak ister gibi konuşuyor. Bende bitti. Bir daha o hayata dönmeyeceğim. Dediğin gibi durumlarımiz çok farklı çok hemde. Çözülecek şeyler olduğunu düşünüyorsanız evliliğinizin dinamiğini en iyi siz bilirsiniz kendinizi üzmeyin yipratmayin.

Bende sizin gibiyim işte eşime karşı ayrı bi bagımlılıgım var onsuz yapamam diye düşünprum . Herşeyimi alır yedirir içirir para konusu vs eli çok açıktır kendine bi şey almaz bana alır ama bazen de düşünuyorum herşey para değil tek taraflı olmamalı bu çaba diyorum

Eşiniz hala bekar hayatı yaşıyor. Siz de haklısınız o da. Evlilik size göre bu değil ama eşinize göre ise özgürlükler üzerine kurulu. Eğer yeni bir durumsa bir oyuna kafayı takmıştır bir süre sonra sıkılır bırakır. Eğer çok fazla bu konuda ona baskı uygularsanız yasak olan daha cazip gelir. Zaten eşiniz sen de gez diyerek evlilikten beklentisini söylüyor, çok öyle baskıya gelmek istemiyor. Biraz sevgililik, bekarlık hayatı gibi bir beklentisi var. Size de tek veya arkadaşlarınızla gezin, arada yine birlikte gezdiğimiz zamanlar da olur diyor. Kendi hobileriniz bakın, arkadaşlarınızla dışarı çıkın. Mutluluğu tek bir kişi üstüne yıkıp ona baskı uygulamak onu da bunaltır. Eğer sizin evlilik kalıbınıza uygun seviyede ilgi göstermiyorsa belki de birbirinize uygun değilsinizdir. Ama biraz eşinize zaman verin eğer yeni bir durumsa ben geçici bir durum olduğunu düşünüyorum bazen insanlar yalnız kalmaya da ihtiyaç duyar, evli olsalar bile. Durum bağımlılık haline gelmiş ve kronikse siz de duruma göre ayrılma kararı alırsınız. Farkında olmadan onun kendi hobileri olmasını engelleyecek kadar ilgi istiyor olabilirsiniz. Tek kişiye yüklenmeyin arada arkadaşlarınzla falan da çıkın başka şeyler yapın. Çok yoğun bir oyun alışkanlığı yoksa veya dönemlik bir durumsa biraz ona da saygı gösterin.

Sevgimiz daim olsun sonumuz benzemesin diğer saydığınız tüm özellikler eşimde de vardı asla hakkını yemem.

Ben umursamayı bırakınca eşimde oyunu epey azaltmıştı. Bana inat oynuyordu yani. Sizinkinde işe yarar mı bilmiyorum. Benimkinden daha ağır bir vaka gibi duruyor

Evet
hiç bi zamana kadar üzerine gitmedim inatlaşmadım hep güzel dille söyledim Oyun oynarken meyvesini çayını yanından eksik etmedim hep ilgilendim tabiki oynıcak onun da ihtiyacı var ama bu her güne döndü ve oyun onun önceligi oldu orta yolu bulmaya çalıştım bi oyun yüzünden kalbimi çok kırdı aynı evin içerisinde kendimi yalnız hisseder oldum yalnız hissettikçe psikolojik olarak çöktüm . Ve artık doldum taştım anlıcagınız

O kocalık vazifesini yerine getirmiyor sen de karilik vazifeni yerine getirme yemek ütü temizlik çay vs vs noluyo derse açıklansın benimle vakit gecirmen senin bir vazifen bu benim hakkım dersin. Kısasa kısas en etkili yoldur kavga çıkar sonra özürler dilenir konuşulur barisilir. Ama bu kaostan korkma kaos olmadan değişim olmaz

Aynı durum bende de var. Ne yaptınız ?

Gunde 1 2 saat oldugunu okuyana kadar size hak vermistim ama günde 1 2 saat ozgur bi alani herkesin olmali, bence adama alan birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…