Neolur yardım akıl verin

Oyun bağımlılığının ciddiyetini hepimiz biliyoruz artık. Ama bu tip adamların karşısında kadınların onlardan ilgi dilenmelerine dayanamıyorum!

Sen de dışarı çık mı diyor, çıkın o zaman. Her akşam “canım sen oyun mu oynayacaksın bu akşam, planımız var mı? Yok mu, peki o zaman ben de X’le dışarı çıkmaya söz vermiştim, yemeği yiyelim, ben çıkıyorum”. Bu kadar. Ertesi gün anneme, sonraki gün başka arkadaşıma, böyle böyle gezerim, 3 gün sonra dayanamaz zaten. Ha dayanıyorsa da ayrılın gitsin, böyle evlilik mi olur?

Bu nasıl SEVGİ ? Neden başta belirtiyorsunuz biliyor musunuz ? Sizde biliyorsunuz sevginin böyle bir şey olmadığını. Kendinizi avutmayın bence , seven biri varsa o da sadece sizsiniz. Yerinizde olsam internet kablosunu keserim. Delirsin dursun tüm gün.

Oyun oynamak, eşinizin konfor alanı ve kolay kolay da cikmayacaktir.
Benim de bildigim bir cift var böyle. Adam, evliliklerinin ilk gününden beri gece gündüz oyun oynuyordu. Kadın da oyuna sardı. Ama rahatsiz olmak yerine memnun oldu. Kadin bu sefer adam yokken gezmeye vs basladi. Adam kafasi rahat oyuna devam. Hatta kadin eli kolu dolu gelip kapiyi çalıyormuş adam oyunu birakamadigi icin yerinden kalkip kapiyi açmıyormuş . Kadincagiz elinde torbalar kapiyi acar,iceri girip yerlestirir,kendi soyunur dokunur adam kalkmazmis oyunun basindan. Ona da verecek tavsiye bulamamistim. Kendi kendine takilip mutlu oldugunu soylemisti. Yillar gecti adam hala oyun oynuyor. Eskisi kadar cok degilmis ama bir cok insan icin cok fazla diyordu esi.
Boyle yapamam diyorsaniz bagimlilik tedavisi olmasini saglayin derim.

Konudaki bayana cok uzuldum, yazik yaa.
Ne emekle ne hayalle evleniyor insanlar.. yaşanan seylere bak

Vallaha bir insan kendini düzeltmek istemiyorsa düzelmez. Adam hata yaptigini düsünmüyor ki. Insan ne icin evlenir? Böyle takilmak icin mi? Yok. Bende ilk baslarda normal konusurdum ama baktim olmuyor alirim bir o bilgisayari bir güzel benzetirim, ama o adama da secenek sunardim: Ya kendine ceki düzen verir tekrar evlilik hayatina katilir, yada bavulu toplamaya baslayabilir. Bir insan siz aglarken, güle oynaya oyun oynuyorsa bence de sevmiyor. Sevgi böyle birsey degil.

Ben olsam alır o bilgisayarı yere fırlatırım al şimdi oyna bakalım derim

Şaka ve yana, 1 ay sürekli çıkın gezin akşam geç gelin, yemek yapmayın. Evi temizlemeyin. Tepkilerini gözlemleyin ys aklı başına gelir, ya da devam eder. Eğer devam ederse evlilikle ilgili ciddi kararlar vermeniz gerekebilir

Basit gibi görünüyor ama çok önemli bence. Bağımlılık bağımlılıktır. Oyun diye küçümsememek gerekiyor. Yılanın başını küçükken ezecektiniz. Gerekirse kadınlığınızı kullanıp uzun süreler oynamasına engel olacaktınız.
Eşim de ara ara laptopunu eve getirdiğinde oyun oynamak istiyor. Bir gün iki gün üçüncü gün patlıyorum. Ya oyunları silersin ya da ben silerim bağımlı olmaya başladın çekemem ben böyle evimde ergen gibi diyorum. Neyse ki uzatmıyor siliyor hemen.
İşin ciddiyetini gösterin eve geç gelin veya gelmeyin arkadaşlarınızla dışarı çıkın akşam. Bişey söylerse " sen oyun oynadığın sürece böyle olacak bir bakmışsın çekip gitmişim oyundan kafanı kaldırıp farketmezsin bile" diyeceksiniz.

Olduğum yer de maalesef dışarı çıkamıyorum akşam 8 den sonra hayat bitiyor ki çıksam bir şey diyeceğini zannetmiyorum o konular da rahat .

Nerede oynuyorlar, online mi bulusarak mı , birinin evınde mi? Pes mi bu oyun, sisi sevdıgınden emınsenız suslenıp puslenıp çıkın , işkillensin
Evde kendisi pes oynuyor online olarak onun işine gelir benim dışarı çıkmam hatta kendisi diyor çık dolaş diye

Kesinlikle gerçekten insanın zoruna gidiyor şuan gurbet yerdeyiz ve burda yapılacak hiç bir şey yok psikolojik olarak çok kötüyüm terapi görüyorum bunun için aynı zaman da yoğun anksiyete tanısı koydular ve tek kaldığım da kendimi daha kötü hissediyorum bunu çok iyi biliyor psikolog özel olarak konuştu eşimle ama nafile

Ya öyle yapsam ertesi gün boşanma davası açar . Aldım karşıma konuştum böyle gitmez evlilik diye düzeldi biraz sonra tekrardan başladı

Aile arkadaş suan burada görüştüğüm bi kaç kişi var onlar da her şişman müsait olamıyorlar aile deseniz zaten uzakta burda akşam dışarı cıkmamın imkanı yok dediği tek şey benimle inatlaşma

Bu adam hep böyle değil miydi?
Yani sonradan kazanılmış bi alışkanlık olduğunu düşünmüyorum.
oyun bu bi kaç saat oynar kalkarsın rutin hayatına dönersin.
Ama Kocan bunu baya alışkanlık haline getirmiş sen dur yapma oynama desende nafile.
Anca kendisi isteyecekte bırakacak. Oda zor gibi

Gezmiyorum işte sorun orda gündüz çıktığımda sorun olmuyor şöyle söylim size ben kendi memleketime gittim 2 ay kaldım biraz tek kalsan anlasın diye sonra tekrar eve geldim düzeldi gibi oldu ama yine oynuyordu sonra tekrar aynı moda girdi

Konudaki bayana cok uzuldum, yazik yaa.
Ne emekle ne hayalle evleniyor insanlar.. yaşanan seylere bak
Farklı hayallerle evlendim ve şuan boşluğa düştüm bu yüzden bende ilk evlendiğimiz de çok iyidik ama sonra böyle oldu benim eşimin beni kaybetmeye korkusu yok bunu da söyler yüzüme karşı herkese karşı böyle diyebilirim ailesine arkadaşlarına eyvallahım yok der kimseye

Değildi aksine gezmeyi eğlenmeyi seven biriydi oyundan sonra oldu . Bende onu söylüyorum bir kaç saat oynuyor ama bu her gün tekrarlanıyor ve hayatımızı etkiliyor plan yapamıyorum ya da eve birini çağıramıyorum oynadığı arkadaşları vs yeri geliyor eşlerini düşünüyorlar ama benimki düşünmüyor hemen koşarak gidiyor

Eşinle oynamak zorunda değilsin sende kendi grubunu kurarsın bu sefer o düşünsün
Bence dene nasılmış anlasın...yemek temizlik falanda yapma bişey isterse oyundayım de valla bak görsün beyimiz
Bi aralar pubg oynuyordum İnan hiç umrunda olmuyor oda rahat oluyordu çünkü kafası ama sıkılıyorum bi noktadan sonra eşimi özlüyorum aynı evin içersinde onunla bi şeyler yapmak istiyorum

Ayrılma kararını nasıl aldınız son noktanız ne oldu peki ?

Kesinlikle kendine uğraş bul mutluluğun huzurun bir başkasına bağlama. Ben yaptım üzüldüm sonra işte spora yürüyüşe başladım kitaplar filmler onsuz da olmaya. Bu sefer o bu durumdan rahatsız oldu evde durmuyormusum evde oturacakmisim vs. Sonra o benimle birşeyler yapmak istedi. Bir keresinde seni de gezdiremem belki demisti konu içinde geçen "gezdirmek" çok itici geldi köpek miyim ben de gezdireceksin en fazla eşlik edersin demistim. bunlar geçici çözümler sen bu kadar kötü durumda iken uzman yardımı alırken uzman bile eşinle konuşurken sana böyle davranabilen insanın hayatinda etkisi nedir düşünmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…