Bağımlılık tehlikeli şeydir.
Kendi istemediği ya da durumunun ciddiyetini anlamadığı sürece bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
Bana kalırsa hayatınızı yaşayın onsuz, belki kafasına dank
Canım ben ilk evlendiğim zamanlarda eşim böyleydi oyun manyağıydı hani kendimi teselli ediyordum en azından oyun oynuyor dışarı çıkmıyor şöyle böyle amaa yok olmadı konuşsam anlamıyordu trip atsam anlamıyordu işin gerçekten çok zor. Çocuk var mı ?? İnşallah bir şekilde bırakır.Hanımlar merhabalar çok uzun zamandır yazmayı düşünüyordum sonunda yazmaya karar verdim . Eşimle biz 3 senedir evliyiz severek evlendik hala da birbirimizi severiz . Benim eşim aşırı inatçı kontrolcü dediğim dedik biridir eşim yaklaşık bir senedir oyuna sardı sürekli ve 1 sene boyunca hiç ağzımı açmadım arada gülerek bu kadar oynamasan mı falan diyordum. her gün işten gelir yatana kadar oyun oynar , ayrı ayrı takılırız aynı evin içerisinde ve bu hayatımızı etkilemeye başladı ister istemez eve kapandı aldım karşıma defalarca konuştum bi gün oyna bi gün oynama kendimi yalnız hissediyorum güzellikle orta yolu bulmaya çalıştım ama o beni anlamadı ailelerimizden uzaktayız birbirimizden başka kimsemiz yok .dışarı çıkalım diyorum istemiyor sen çık vs diyor kimseyle görüşmek istemiyor ya da görüştüğümüz çok nadir olduğu zaman eve gelmek istiyor oyun oynamak için çok kişiye mahçup hissettim kendimi . Memlekete gidip geldik biraz düzeldi sanırım dedim ama yok yine aynı . Benim asıl meselem Eşimle iki gün önce tartıştık yine oyun yüzünden bi gün öncesi zaten oynamıştı bugün niye oynuyosun dedim 3 maç falan oynıcam dedim bende onunla birlikte içeri gittim tamam bekliyorum ben seni dedim Allah böyle dedim ya ağzına geleni saydı bıktım dırdırından istersem yatana kadar oynarım seni ilgilendirmez vs vs içeri gittim ağladım eşim ise gülerek oyun oynamaya devam etti hiç bi şey olmamış gibi daha da zoruma gitti ve kendi haklıymış gibi trip atıyor bana benimle konuşmuyor . Doğum günü var dogum gününü kutladım sarıldım öptüm oda beni öptü yüzüme bile bakmadan şaşırdım uyumadan önce alnımdan öptü soguk bi şekilde iyi geceler dedi ve yattı ben artık ne yapıcagımı bilmiyorum güzellikle konuşuyorum olmuyor seni ilgilendirmez diyor surat yapıyorum oda bana yapıyor Çok sabrettim hala da öyleyim ne yapmam gerekir sizce ?
Düzelmesini çok bekledim hala da bekliyorum sevdigim için sabrediyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama bazen beni düşünmemesi beni üzüp gülerek oyun oynamaya devam etmesi nasıl bi sevgi bu dedirtiyor bana . asla bir bagımlı olduğunu kabul etmiyor arkadaşları ile oynuyor hayır diyemiyor onlara koşa koşa gidiyor ama beni hiç düşünmüyor bu zoruma gidiyor zatenBağımlılık tehlikeli şeydir.
Kendi istemediği ya da durumunun ciddiyetini anlamadığı sürece bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum.
Bana kalırsa hayatınızı yaşayın onsuz, belki kafasına dank eder.d
Canım ben ilk evlendiğim zamanlarda eşim böyleydi oyun manyağıydı hani kendimi teselli ediyordum en azından oyun oynuyor dışarı çıkmıyor şöyle böyle amaa yok olmadı konuşsam anlamıyordu trip atsam anlamıyordu işin gerçekten çok zor. Çocuk var mı ?? İnşallah bir şekilde bıraktık
Hayır çocuk yok ben düşünmüyorum eşim cok istiyor ama o düzelmeden düşünmüyorum . 1 seneyi geçiçek bende bekliyorum bırakmasını ama sanmıyorum sıkılıcagınıCanım ben ilk evlendiğim zamanlarda eşim böyleydi oyun manyağıydı hani kendimi teselli ediyordum en azından oyun oynuyor dışarı çıkmıyor şöyle böyle amaa yok olmadı konuşsam anlamıyordu trip atsam anlamıyordu işin gerçekten çok zor. Çocuk var mı ?? İnşallah bir şekilde bırakır.
Şeyden emin misiniz ‘sevdiğinden’ ? Oyun bağımlusı vs olduğunu zannetmiyorum bağımlılar her gün buldukları her fırsatta oynarlar, sizin eşiniz arada bir boşluktan oynuyor gibi Yani evdeki zamanı ‘boşluk’ olarak görüyor eş ile ‘ortak zaman algısı’ yok sorun sizi sallamaması, sen kimsin ki edaları takınması. Bunu çözmeniz gerekli, evliliğin sorumlulukları olduğunu kırıldığınızı belirtmelisin
Bunun dediğim dediklikle alakası yok. Kocanız bir bağımlı. Oyun bağımlılığı da ciddi bir durumdur.Hanımlar merhabalar çok uzun zamandır yazmayı düşünüyordum sonunda yazmaya karar verdim . Eşimle biz 3 senedir evliyiz severek evlendik hala da birbirimizi severiz . Benim eşim aşırı inatçı kontrolcü dediğim dedik biridir eşim yaklaşık bir senedir oyuna sardı sürekli ve 1 sene boyunca hiç ağzımı açmadım arada gülerek bu kadar oynamasan mı falan diyordum. her gün işten gelir yatana kadar oyun oynar , ayrı ayrı takılırız aynı evin içerisinde ve bu hayatımızı etkilemeye başladı ister istemez eve kapandı aldım karşıma defalarca konuştum bi gün oyna bi gün oynama kendimi yalnız hissediyorum güzellikle orta yolu bulmaya çalıştım ama o beni anlamadı ailelerimizden uzaktayız birbirimizden başka kimsemiz yok .dışarı çıkalım diyorum istemiyor sen çık vs diyor kimseyle görüşmek istemiyor ya da görüştüğümüz çok nadir olduğu zaman eve gelmek istiyor oyun oynamak için çok kişiye mahçup hissettim kendimi . Memlekete gidip geldik biraz düzeldi sanırım dedim ama yok yine aynı . Benim asıl meselem Eşimle iki gün önce tartıştık yine oyun yüzünden bi gün öncesi zaten oynamıştı bugün niye oynuyosun dedim 3 maç falan oynıcam dedim bende onunla birlikte içeri gittim tamam bekliyorum ben seni dedim Allah böyle dedim ya ağzına geleni saydı bıktım dırdırından istersem yatana kadar oynarım seni ilgilendirmez vs vs içeri gittim ağladım eşim ise gülerek oyun oynamaya devam etti hiç bi şey olmamış gibi daha da zoruma gitti ve kendi haklıymış gibi trip atıyor bana benimle konuşmuyor . Doğum günü var dogum gününü kutladım sarıldım öptüm oda beni öptü yüzüme bile bakmadan şaşırdım uyumadan önce alnımdan öptü soguk bi şekilde iyi geceler dedi ve yattı ben artık ne yapıcagımı bilmiyorum güzellikle konuşuyorum olmuyor seni ilgilendirmez diyor surat yapıyorum oda bana yapıyor Çok sabrettim hala da öyleyim ne yapmam gerekir sizce ?
Çevre şey diyebilir çocuk olunca oyunu bırakır.. sakın inanma sana yardım da etmez iyice psikolojikmen yalnız hissedersin kendini. Umarım yaptığı yanlışı fark eder de bırakır.Hayır çocuk yok ben düşünmüyorum eşim cok istiyor ama o düzelmeden düşünmüyorum . 1 seneyi geçiçek bende bekliyorum bırakmasını ama sanmıyorum sıkılıcagını
Evet eşim romantik sever şakalaşır oyun olmadan öncede cok iyidik gezerdik dolaşırdık birbirimize vakit ayırıldık ama herşey oyundan sonra başladı çok konuştum güzellikle şey kafasın da ben bir iki saat oynuyorum çok görüyorsun bunu bana ama bunun her gün olması ve önceliginin olması sıkıyor canımıŞeyden emin misiniz ‘sevdiğinden’ ? Oyun bağımlusı vs olduğunu zannetmiyorum bağımlılar her gün buldukları her fırsatta oynarlar, sizin eşiniz arada bir boşluktan oynuyor gibi Yani evdeki zamanı ‘boşluk’ olarak görüyor eş ile ‘ortak zaman algısı’ yok sorun sizi sallamaması, sen kimsin ki edaları takınması. Bunu çözmeniz gerekli, evliliğin sorumlulukları olduğunu kırıldığınızı belirtmelisiniz.
Soğuğum hala taviz vermiyorum kesinlikle hatasını anlaması gerekiyor çünkü alttan da alsan aynı sonuç oluyor en iyisi böyle devamBunun dediğim dediklikle alakası yok. Kocanız bir bağımlı. Oyun bağımlılığı da ciddi bir durumdur.
ha bir de bencil ve kaba. Bu huylarını bilmenize rağmen bile bile lades diyip evlenmişsiniz…
Neyse, bir de ben olsam gidip öpüp doğum gününü kutlamazdım. Böyle böyle iyice şımarıyorlar işte.
yerinizde olsam strateji değişikliğine giderdim.
Çevre şey diyebilir çocuk olunca oyunu bırakır.. sakın inanma sana yardım da etmez iyice psikolojikmen yalnız hissedersin kendini. Umarım yaptığı yanlışı fark eder de bı
Yemgemle abim çok tartıştılar vaktiyle oyun için 12 yıllık evliler bu arada.abim yengemide alıştırdı şimdi yengemde oynuyor beraber maç yapıyorlarsorun falan kalmadı
Tavsiyem sinirlenmeyin sizde öğrenin sizde oynayın ...ama bu arada aranız düzelmeden asla çocuk yapmayı oc
Çevre şey diyebilir çocuk olunca oyunu bırakır.. sakın inanma sana yardım da etmez iyice psikolojikmen yalnız hissedersin kendini. Umarım yaptığı yanlışı fark eder de bırakır.Yemgemle abim çok tartıştılar vaktiyle oyun için 12 yıllık evliler bu arada.abim yengemide alıştırdı şimdi yengemde oynuyor beraber maç yapıyorlarsorun falan kalmadı
Tavsiyem sinirlenmeyin sizde öğrenin sizde oynayın ...ama bu arada aranız düzelmeden asla çocuk yapmayın
Arkaşları ile oynuyor kendi grupları var beni oynatmazlar çocuk düşünmüyorum şuan da o kendini düzeltmedigi sürece zaten olmazYemgemle abim çok tartıştılar vaktiyle oyun için 12 yıllık evliler bu arada.abim yengemide alıştırdı şimdi yengemde oynuyor beraber maç yapıyorlarsorun falan kalmadı
Tavsiyem sinirlenmeyin sizde öğrenin sizde oynayın ...ama bu arada aranız düzelmeden asla çocuk yapmayın
Eşinle oynamak zorunda değilsin sende kendi grubunu kurarsın bu sefer o düşünsünÇevre şey diyebilir çocuk olunca oyunu bırakır.. sakın inanma sana yardım da etmez iyice psikolojikmen yalnız hissedersin kendini. Umarım yaptığı yanlışı fark eder de bırakır.
Çocuk kesinlikle
Arkaşları ile oynuyor kendi grupları var beni oynatmazlar çocuk düşünmüyorum şuan da o kendini düzeltmedigi sürece zaten olmaz
Nerede oynuyorlar, online mi bulusarak mı , birinin evınde mi? Pes mi bu oyun, sisi sevdıgınden emınsenız suslenıp puslenıp çıkın , işkillensinÇevre şey diyebilir çocuk olunca oyunu bırakır.. sakın inanma sana yardım da etmez iyice psikolojikmen yalnız hissedersin kendini. Umarım yaptığı yanlışı fark eder de bırakır.
Çocuk kesinlikle
Arkaşları ile oynuyor kendi grupları var beni oynatmazlar çocuk düşünmüyorum şuan da o kendini düzeltmedigi sürece zaten olmaz
Umarım ayrilirsiniz netŞuan ayrılma aşamasında olduğum esim de bir ara baya oynuyordu üstelik biz daha yeni evli idik toplam bir sene evli kaldık. Zaten akşama kadar evde yalnızım akşam o da oyunla olunca daha da yalnız değersiz hissediyordum. Bana işte benim arkadaşlarim var arkadaşlık kuruyorum diye kıskanıyorsun, işte kolu komşuya git teyzeme git falan diyordu. Hatta çingene gibi yaşıyorsun eline bir tabak birşey al da komşularla tanış dedi. O çingene lafını hediye yada neden içinden gelerek birşey almıyorsun dedigmde de demişti çingene, git başka yerde dilen diye. Bunlar benim gözümden o da işte çalışıyorum yoruluyorum kendime zaman ayırmak istiyorum kendine hobi edin evlendik diye senle mi olcam hep dedi. Ben çok ağlamıştım ohoooo o kadar çok alglamistim ki yalvarıyorum benimle birşeyler yap diye. Şey demişti ne veriyorsun bana iki sohbet edilmez ne bilim ne yapacağım seninle diye. Zamanla daha sonra bıraktı. İnsanın içinde o kırgınlık hep oluyor ama. Belki zamanla bırakır. Siz istediğiniz kadar konuşun ağlayın, anlatın gormeyecek çünkü insan görmek istediğini görür duymak istediğini duyar. Zamana birakin kendinizi yipratmayin.
Ayrılıyorum.Umarım ayrilirsiniz net