asoşum senhinde seneye olcak inş düğün ozman daha daha güzellerini alırısıınnnn eminim zevkli hatunsun sende:):):)teşekür ederim cnm bnmCANIM HEPSİ DE ÇOK GÜZEL.bİR DE AKSESUARLA BİRLEŞİNCE MUHTEŞEM OLUR.GÜLE GÜLE KULLAN:))
ayyyyyyyyyyy cnm bnm bende çok severek aldım allah herkse saglıkla huzurla kulanmayı nasip etsin:)teşekür ederim:)hepsi çok güzeliş ama masanla sandalyalerine bayıldım güle güle kullan
Bayıldım canım herşeyine, muhteşem görünüyor. Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan
begenmene sevindim cnm benim sizler begendikce daha çok ısınıyorum eşyalarıma:)herşey çok güzel, özellikle sandalyeleri çok beğendim.
yemek takimini cok sevdim canim süsleriyle beraber herseyi cok uyumlu cok güzel duruyorlar güle güle kullanmak nasip olur insallah agiz tadiyla yersin yemeklerini güzel nemim
ayyyyyyyyyy cnm cnm cnmmmmmmmmmmm begendigine çok sevindim fıstık:):):):)evt cnmmm az kaldıı 2 hafta:) yarın hatta evin son eksikleirnide halletmeye gitcem:)yarın son halini unutmassam çekip yine ekliycem merak ediyorum begencekmisiniz :)ayyyyyyyyyyyy nemmmmmmm canım yaaa çok beğendim valla burnunun hastasıydım şimdi evin,n hastası oldum kaydirigubbakcemile3 özellikle oturma grubunu çok beğendim yatak odasınıda çok beğendim hepsini çok beğendim kaydirigubbakcemile3 cnmm düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorumm hep takip ediyorum tarihinide bilmiyorum tam olarak ama bir kaç hafta sonra sanırım az kaldı inş çok mutlu olursun cnm opuyorumnanaktan zemuszemus
teşekür ederim cnm bnmmmmmmmm:):):).çok güzel cnm güle güle kullan inşşa.s.
bi ara göstereyim cnm bnm sana unutturma..aslında hafta içi son provaya gitcem ozman son halini çekip gösteririm sana:)bu arada gelinliğinide çok merak ediyorumm cnmm :kedi:
ayyyyyyyyyy cnm cnm cnmmmmmmmmmmm begendigine çok sevindim fıstık:):):):)evt cnmmm az kaldıı 2 hafta:) yarın hatta evin son eksikleirnide halletmeye gitcem:)yarın son halini unutmassam çekip yine ekliycem merak ediyorum begencekmisiniz :)
teşekür ederim cnm bnmmmmmmmm:):):)
bi ara göstereyim cnm bnm sana unutturma..aslında hafta içi son provaya gitcem ozman son halini çekip gösteririm sana:)
iyi günlerde kullanın, çok hoş.
nemcimm çok güzell eşyalarının hepsii
bende siyah beyaz istiyorum hatta bir kaç model buldum ama evim çok büyük olmadığı için sığdıramıyorum istediğim eşyaları :/
yemek odası takımın istediğim gibi tam.. toz göstermez :lepi:
yatak odasını da beyaz almak istiyorum ışıklı görünsün diye..
ayy hepsi güzel hepsi..
Rabbim mutlu mesut kullanmayı nasip etsin innnşaAllah canımm.. opuyorumnanaktan
kesinlikle siyah-beyaz çok güzel çok asil renkler..
koyu kahverengi ve çok çok açk taba rengi mobilyadan hoşlanmıyorum pek..
ben salon takımımı siyah beyaz karışımı.. koltuklarımı da beyaz deri istiyorum..
oturma odasına karar verdim sayılır.. istikbal-cadorna oturma grubunu almayı düşünüyorum.. tv ünitesi almıycam duvar paneli yaptırıcam şimdi böyle nasıl anlatırım bilmiyorum ama tv yi duvara asıcam arkasında da bi panel olacak..
çok fazla eşyayı sevmediğim için mümkün olduğunca boş olsun istiyorum odalar..
yatak odamı da özel yaptırcam köşe dolap şeklinde.. o da yine beyaz olacak..
çok güzel renkler ya.. hiç modası geçmez bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?