Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ya cnmmm negüzell yazın düğün sezonu diye süper mobilyalar gelir sende içine sinerek alırsın:)hemen bakcam eklediklerine:):):):)

cnmmmmm yatak odamı oda mobilya dan aldım malatyadan:)aslında aklımın ucunda beyaz yemek odası hiç geçmiyordu cnmm siyah alcaktımmm ama bu takımı görünce tamaman fikrim deiştiiii.inan magzalara gidince insannın kafası karışıyor daha farklı koltuk modeli alcaktım ama bunları görünce vazgeçtim:):):):)

Yemek odası takımını çok beğendim.Güle güle kullanın.

NEMCİM HARİKASIN CANIM EŞYALARINDA Nİ KADAN DA MİKEMMELkaydirigubbakcemile3ÇOK HARİKALAR CANIM ÇOK GÜZELLER HARİKA BİR SEÇİM TATLIM İYİ GÜNLERDE OTUR İNŞAALLAH

NEMCİM HARİKASIN CANIM EŞYALARINDA Nİ KADAN DA MİKEMMELkaydirigubbakcemile3ÇOK HARİKALAR CANIM ÇOK GÜZELLER HARİKA BİR SEÇİM TATLIM İYİ GÜNLERDE OTUR İNŞAALLAH

ayyyyyyyyyy mikemmelmi girçektennnnnkaydirigubbakcemile3teşkür edeirm cnm benmmmm begenmene sevindimmmm Şeniza.s.

ya mobilyalarını nerden aldın?baştan sona okuyamadımda konuları. hepsi çok güzel ama ben en çok yemek odasına bittim.

ya mobilyalarını nerden aldın?baştan sona okuyamadımda konuları. hepsi çok güzel ama ben en çok yemek odasına bittim.
cnmmmmm yemek odası ve salon koltukarı zaten takım onları elazıgda ev-ve mobilyadan aldım....oturma odamla yatak odamıda malatya oda mobilyadan aldım cnm bnm:)a.s.

çok güseller canım.güle güle kullanın

begenmene sevindim cnm bnmmmmm teşkür ederim:):):)a.s.

ay her bişeyine ayrı ayrı bayıldımm canımm maşallah
tarzlarımız çok benziyo ondan sanırım en çok yemek odana bayıldım bi de oturma odan çok rahat gözüküyor zemuszemus
güle güle mutlulukla eskit inş. hepsinii opuyorumnanaktan

ayy cnm bnm begenmene çok ama çok sevindim:)
son ahli çok güzel oldu evimi görüpte begenmeyen yok şimdiye kdr:)belki kendi evim diye güzle geliyorrr ama ciddennnn zevk alarak her öşesini dekore ettik:)
düğünden sonra eklerim son halini inş:)

nem harika yaaaa. . hele renkler çok güzel tam benim tarzım. inşallah güle güle oturursun. sağlık ve huzurla ............

Anammm kuşuum senin evinin resimlerimi vardı yahuuu :)
çok güzelmiş hepsi özellikle yemek takımı süper başarılı salon takımıda gayet şık duruyor
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah

günlük koltuk takımınla yemek odandaki sandalyelere bayıldım sandalyeler çok şık duruo :)
ii günlerd ekullan canım

Canım oturma takımına bayıldım Çok gÜzel ve kullanıŞlı bıŞıye benzıyor hangı marka canım

bisey sorucam..yanlis anlamayin almanya'da yasiyorum ve burada ben SALOn ve OTurma odasi ayirimi görmedim...
salon evin girisi oluyor ve oturma odasi da adi gibi oturulan oda oluyor.

türkiyede hem salonda oturma takimi hem oturma odasinda oturma takimi var....sebebi nedir? nerede ne zaman oturulur ki

canım yeni gördüm resimlerini bu arada koltuk takımlarımız aynı kızzzz seninle benim tamamen beyaz olanında kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…