• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullan canım arkadaşım hepsi harika birbirinden güzel yatak odana bayıldım resmen
allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin cnm

cnm bnm teşekür ederim allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin herkese:)a.s.

halı ,perde gibi teferruatlarlada tamamlanınca eminim daha güzel olacak.hepsinide iyi günlerde kullanman dileğiyle:)

halı ,perde gibi teferruatlarlada tamamlanınca eminim daha güzel olacak.hepsinide iyi günlerde kullanman dileğiyle:)

teşekürler cnm bnm bakalım haftaya herşey bitmiş olcak inş:)son hali nsl olcakkkkkk görcem:):):)

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benimmmmmmmm inan sorunsuz şu nişanlılık dönemini atlatan yok bendede farklı sorunlar oldu çok stresliii ciddennn bıktım artık kendi kafana göre insan bşy yapamıyor en ufak bşy alıncagı zaman her kafadan bi ses çıkıyorrr..zor valla nediyimmmm bende dertliyim özellikle şu sıralarda:):):):)kayınvalidenle yakın oturcakmısınız pekii..inş evin uzaktır benimki yakın malesef:)

evet çok stresli Allah hepimize yardım etsin.
yakın değil uzak tuttuk. kendi dayıma yakınım. dayım onların herşeye karıştıklarını görünce kıyamadı bana kendi yanından ev buldu. bi yamuk olursa bana çabuk ulaşırsın dedi:D
gerçi kendi annemede uzak oldum ama ama olsun alışırım inşallah. sen burda yaşadın bilirsin belki şimdi boztepede oturuyorum evlenince aydınlıkevlerde oturacam.

benim bi arkadaşım var onunda kayınvalidesi biraz yakın. habersiz gelince kapının dürbününden bakıyo kaynanasıysa açmıyo kapıyı:D
komşuları diyomuş ona kaynanan geldide niye açmadın kapıyı oda diyomuş habersiz gelmeseydi:D

evet çok stresli Allah hepimize yardım etsin.
yakın değil uzak tuttuk. kendi dayıma yakınım. dayım onların herşeye karıştıklarını görünce kıyamadı bana kendi yanından ev buldu. bi yamuk olursa bana çabuk ulaşırsın dedi:D
gerçi kendi annemede uzak oldum ama ama olsun alışırım inşallah. sen burda yaşadın bilirsin belki şimdi boztepede oturuyorum evlenince aydınlıkevlerde oturacam.

benim bi arkadaşım var onunda kayınvalidesi biraz yakın. habersiz gelince kapının dürbününden bakıyo kaynanasıysa açmıyo kapıyı:D
komşuları diyomuş ona kaynanan geldide niye açmadın kapıyı oda diyomuş habersiz gelmeseydi:D

ayyyyyyyy cnm ya bilmezmiyim boztepeyi aydınlıkevleri içim cız etti söyleyince çok zöledim oraları:)çok uzak deil kısss boztepe ile aydınlık evler arası:)sonucta aynı şehirde olcaksın ailenle o bile yetr valla:)dayına yakın olman iyi olmuş bunaladıkca gidersinn hoş annenlerde yakınnn orayada gidersin:)benimkiler şehir dışında olcak ama aramız 1 saat çok uzak sayılmas ama 10 dklık yol gibide olmas:)allah hepsine saglık huzur versin arada görmeyede razıyım ben:)aklım onlarda kalmasın yeterki:)
yalnız arakadşında süpermiş haaaaa güldürdü benii:)demekki kaynanası fena bşy bezdirmiş kızı yoksa kapıya kdr gelen insana niye kapı açmasın demi ama:):):):)

Aaa ben bayağıdır buraları ziyaret etmiyordum yeni yeni mobilyalar gelmiş çokta güzeller hepsi:)
Sizinkilerede bayılldım. Salon klasik ağırr ve bir o kadarda şıkkkk:)
Yatak odasıda öyle:) Oturma odasıda güzel hepsini güle güle kullanınnn.:nazar:

Aaa ben bayağıdır buraları ziyaret etmiyordum yeni yeni mobilyalar gelmiş çokta güzeller hepsi:)
Sizinkilerede bayılldım. Salon klasik ağırr ve bir o kadarda şıkkkk:)
Yatak odasıda öyle:) Oturma odasıda güzel hepsini güle güle kullanınnn.:nazar:

:kedi:hihoyyytbegenmene çok sevindim cnm bnmmmmmmmmmm oturma odası baya spor oldu salonuda modası geçmiycek tarzda agır ve şık yapmaya çalıştıkkk:):)begenmene gerçekten çok sevindim..sürekli yeni mobilyalar çıkıyor valla hala gözüm mobilyacıların vitrinindekaydirigubbakcemile3

Haha:D Aynen bende yeni evleneceğim nasip olursa mobilyalarımıza aldık ve sürekli bakınıyorum hala. Tüm kızlar böyleyiz galiba:) Oturma odanız spor yapmışsınızz çokda güzel olmuşş evet:) Salondaki sandalyelerinize bittim koltuk, masa falan ne kadarsa asil duruyor:) Güle güle kullanın tekrar:):nazar:

Haha:D Aynen bende yeni evleneceğim nasip olursa mobilyalarımıza aldık ve sürekli bakınıyorum hala. Tüm kızlar böyleyiz galiba:) Oturma odanız spor yapmışsınızz çokda güzel olmuşş evet:) Salondaki sandalyelerinize bittim koltuk, masa falan ne kadarsa asil duruyor:) Güle güle kullanın tekrar:):nazar:

kaydirigubbakcemile3valla cnmm aynen aklımda acaba diger mobilyayımı alsam falan diye düşünüyorum kimi zamankaydirigubbakcemile3seninkilerde hayırlıı olsun cnmmmmmm düğün yakın galibaaaa:):):)

Haha:D 21 gün sonra:) Tşk ederim inş hepimiz çok güzel günlerde kullanırız cicilerimizi.

Haha:D 21 gün sonra:) Tşk ederim inş hepimiz çok güzel günlerde kullanırız cicilerimizi.

aramızda 1 gün var cnmmmmmmmmm bende 20 sine evlencem inş:)hadi baalım tüm evlenenler ömür mutlu huzurlu olur inş:)

nem .!.:
ya bıstıgım begendinmi gerçekten:):):):)teşekür ederim datlum:)
begenmek ne kelime bayildimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
özellikle yemek ve yatak odan harika

canım ne marka bunlar ve yemek odasını nerden aldın sandalye masa süper ötesi bende böyle istiyorum lütfen yaz canm

begenmek ne kelime bayildimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
özellikle yemek ve yatak odan harika
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm cnmmm teşkür edeirm:):):)

canım ne marka bunlar ve yemek odasını nerden aldın sandalye masa süper ötesi bende böyle istiyorum lütfen yaz canm

yemek odası ve salon takımını ev-ve mobilyadan aldım cnmm....yatak odası ve oturma odasını oda mobilyadan:)

merhaba bende yemek odana bayıldım sandalyeler çok hoş..
birde bende oturma odasını aynı renlerde aldım zaten modelde çok benziyo..
sen perde seçimini nasıl yaptın ben acaba biraz renk katmak için turkuaza yakın renklermi kullansam perdede ve kırlentlerde diye düşünüyom sen ne dersinn..

Yaa ben resmen bayıldım ayılamadım..kaydirigubbakcemile4 Hepsi muhteşem gözüküyor.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. Mutluluklar diliyorum..

merhaba bende yemek odana bayıldım sandalyeler çok hoş..
birde bende oturma odasını aynı renlerde aldım zaten modelde çok benziyo..
sen perde seçimini nasıl yaptın ben acaba biraz renk katmak için turkuaza yakın renklermi kullansam perdede ve kırlentlerde diye düşünüyom sen ne dersinn..
cnm begenmene sevindim:)oturma odasının rengi sütlü kayve ben tüm odalarımda perdelerimi beyaz aldımmmmm yan kanatlarıda koltuk renginden aldımmmm çok göz yormasını istemiyorum halıda krem üzerine koyu kahve ve açık kahve desenler var..
eger koltukların koyu kahve ise turkuaz rengi çok yakışıyor tülünü beyaz al yan kanatları turkuaz halındada turkuaz olsun:)senin koltukların rengi tam olarak ne cnm bnm:)
bu arada salonum ve oturma odam tamamen bitit kıslar çok ama çok begendimmmm inşşş bu hafta reism çekre ekleirm:)

Yaa ben resmen bayıldım ayılamadım..kaydirigubbakcemile4 Hepsi muhteşem gözüküyor.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. Mutluluklar diliyorum..
cnmmmmmmmmmmmmm çoks evindim daha güzelleri iyileri sana inş:)msafirim ol gel bizehihoyyyt

Back
X