Konu açtiginiz baya olmuş. Bu anlattiginiz fıtrat meselesi. Fakat.. bilinç altı durumlada ilgili olabilir, yani; genelde erken doğan bebekler yada herhangi bir faktörle erken doğmuş, alanına mudehale edilmis bebeklerde daha sık görülüyor. Alanima mudehale ettiniz ben kararlarima mudehale ettirmem algisi olabiliyor cocuklarda. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin benimkiler ikiz ve dogumu oglum baslatti, 36 hafta sezeryanlar. oglum daha uyumlu sadece uykusu cok geldiyse tersleşir :) kızım dogdugundan bu yana dedigim dedik. Cunku kizim yerinden memnundu dogumu baslatmadi hal boyle olunca sezeryanla vaktini bekleyemeden mecbur kaldi gelmeye.. ha tabiki dogum saati degismez, ama belliki sinirlenmis :)) rüstunu cok erken ispatladi, 12 yasindalar. Cogu kararlar kendine ait ve baya takintili. Cani sagolasi evlatlar hepsinin fitrati farkli.. e ayni anda dogdular, e ikisini ayni anda ben buyuttum ama yinede cok farkli fitrattalar, hani o yetistirmeye bagli tezleri al aşagi oldu :)
Bu arada bilinc alti temizligi ve degistirme 21 gunde 21 telkin mevzulari var neouro format mevzusunda, ben de uzun zamandir cocuklarima uyguliyim diyorum henuz yapamadim , kolay aslinda.. yaparim diyen arastirabilir.. hepimizinkiler saglikla, huzurla, mutlulukla buyuyup uzun ömurlu olsunlar..
Bu arada bilinc alti temizligi ve degistirme 21 gunde 21 telkin mevzulari var neouro format mevzusunda, ben de uzun zamandir cocuklarima uyguliyim diyorum henuz yapamadim , kolay aslinda.. yaparim diyen arastirabilir.. hepimizinkiler saglikla, huzurla, mutlulukla buyuyup uzun ömurlu olsunlar..