teşekür ederim cnm benm begenmene sevindim darısı ve en güzeli sizlere olsun inş:)çok güzelmiş eviniz güle güle oturun
sgl cnmmmmmmmmmmm inş agız datıyla kullanırım:)çok güzel canım güle güle kullan
canımm harika görünüyooo güzel günlerde kullanın inşallah tatlışım bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmopuyorumnanaktan
çok modern zevkle seçilmiş heralde...ben beğendim güle güle otur
nemcimmmm bebeğimm herşeylerin çok güsellllRabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsinnnn işallah darısı başımızaaa :Saruboceq:
bu arada yemek odan rapsodidenmi bilmiyorumkismile
yemek odana bayıldım canım çok güzeller güle güle kullan inş mutlu mesutboshayallersmile
ayyyyyyyyyyy cnm yaaaaaaaa senin güzel görüşünden dolayı güzel görüyorsun sgl cnm daha güzelleri sizlere inş:)nemcim cok güzel esyalarin zevklisin belli sahibi güzel olunca evide ona uymak zorunda dimi ama:)
allah agiz tadinla oturmayi nasip etsin tatlimbayanssulusmile
ayy cnm teşejkür ederim kahve koltuklarımdan bin katlı daha güzlei senin olsun inş:)canım hepside çok güzel
mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
koltuklarına hayran kaldım kahverengi olan :)))
tatlışımmmmmmmm modern ve spor almaya özen gösterdim becerebildimmi bilmiyorum ama şimdilik hoşuma gidiyor eşyalarım:)amin cnm inş güzel günlerde kulanırımm sende gelirsin bi gün misafir olmaya :):):):)nem canım benim her zamanki gibi zevkini ev eşyalarının seçiminde de ortaya koymussun :) bir ömür boyu mutlu olman dileklerimle :) <3 Ç
teşkür ederim lachesısım begendiginize çok sevindim yaaa genelde siyah koltuklarımı orta yaş üstündeki teyzeler kasvetli bulsada begeniyorum ben:):):):):süper olmuş hepsi canım, mutlu günlerde kullanmanı dilerim, krem koltuklarını çok sevdim:) maşşallah
ayyyyy cnm sana yolliyim sandalyeleri itin olmuş hepsiiiiiiiiiiiiiiiii:):):))nem canım hayırlı olsun çok güzel oturma odan yemek masan sandalyelerin hele
güle güle otur canım
cok güzel canim allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ins yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?