güle güle kullan canım arkadaşım hepsi harika birbirinden güzel yatak odana bayıldım resmen
allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin cnm
halı ,perde gibi teferruatlarlada tamamlanınca eminim daha güzel olacak.hepsinide iyi günlerde kullanman dileğiyle:)
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benimmmmmmmm inan sorunsuz şu nişanlılık dönemini atlatan yok bendede farklı sorunlar oldu çok stresliii ciddennn bıktım artık kendi kafana göre insan bşy yapamıyor en ufak bşy alıncagı zaman her kafadan bi ses çıkıyorrr..zor valla nediyimmmm bende dertliyim özellikle şu sıralarda:):):):)kayınvalidenle yakın oturcakmısınız pekii..inş evin uzaktır benimki yakın malesef:)
evet çok stresli Allah hepimize yardım etsin.
yakın değil uzak tuttuk. kendi dayıma yakınım. dayım onların herşeye karıştıklarını görünce kıyamadı bana kendi yanından ev buldu. bi yamuk olursa bana çabuk ulaşırsın dedi
gerçi kendi annemede uzak oldum ama ama olsun alışırım inşallah. sen burda yaşadın bilirsin belki şimdi boztepede oturuyorum evlenince aydınlıkevlerde oturacam.
benim bi arkadaşım var onunda kayınvalidesi biraz yakın. habersiz gelince kapının dürbününden bakıyo kaynanasıysa açmıyo kapıyı
komşuları diyomuş ona kaynanan geldide niye açmadın kapıyı oda diyomuş habersiz gelmeseydi
Aaa ben bayağıdır buraları ziyaret etmiyordum yeni yeni mobilyalar gelmiş çokta güzeller hepsi:)
Sizinkilerede bayılldım. Salon klasik ağırr ve bir o kadarda şıkkkk:)
Yatak odasıda öyle:) Oturma odasıda güzel hepsini güle güle kullanınnn.
HahaAynen bende yeni evleneceğim nasip olursa mobilyalarımıza aldık ve sürekli bakınıyorum hala. Tüm kızlar böyleyiz galiba:) Oturma odanız spor yapmışsınızz çokda güzel olmuşş evet:) Salondaki sandalyelerinize bittim koltuk, masa falan ne kadarsa asil duruyor:) Güle güle kullanın tekrar:)
Haha21 gün sonra:) Tşk ederim inş hepimiz çok güzel günlerde kullanırız cicilerimizi.
begenmek ne kelime bayildimmmmmmmmmopuyorumnanaktannem .!.:ya bıstıgım begendinmi gerçekten:):):):)teşekür ederim datlum:)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm cnmmm teşkür edeirm:):):)begenmek ne kelime bayildimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
özellikle yemek ve yatak odan harika
canım ne marka bunlar ve yemek odasını nerden aldın sandalye masa süper ötesi bende böyle istiyorum lütfen yaz canm
cnm begenmene sevindim:)oturma odasının rengi sütlü kayve ben tüm odalarımda perdelerimi beyaz aldımmmmm yan kanatlarıda koltuk renginden aldımmmm çok göz yormasını istemiyorum halıda krem üzerine koyu kahve ve açık kahve desenler var..merhaba bende yemek odana bayıldım sandalyeler çok hoş..
birde bende oturma odasını aynı renlerde aldım zaten modelde çok benziyo..
sen perde seçimini nasıl yaptın ben acaba biraz renk katmak için turkuaza yakın renklermi kullansam perdede ve kırlentlerde diye düşünüyom sen ne dersinn..
cnmmmmmmmmmmmmm çoks evindim daha güzelleri iyileri sana inş:)msafirim ol gel bizehihoyyytYaa ben resmen bayıldım ayılamadım..Hepsi muhteşem gözüküyor.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.. Mutluluklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?