sgl cnm bnm begenmene sevindim datlım:)valla o haberi görünce dedim aman boşu boşuna dert ediyorum küçük şeyleri ama dedigin gibide takılıyor insanın kafasına:)gule gule kullan cnm begendm bende hepside gusel yemek odan ayrı bi gusel cunku beyazzz:lepi: yatak odanda ole salon takımında kısacası hepsi gusel :) bencede bunlar bos seyler herseyden onemlisi saglık mutluluk sewdignle birlıkte olunca hiç bişiyin onemi olmuo..ama işte bizler yinede takıoruz yani anca bole seyleri okuyunca duyunca anlıoruz gereksiz yere sıkıntıya grdigimzi opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım..bende oturma odasındaki koltuklarını çok beğendim özellikle..
birde tabloların benimkinden :))süper olucaktır,son halinide merakle bekliyorum
sgl cnm bnm begenmene sevindim datlım:)valla o haberi görünce dedim aman boşu boşuna dert ediyorum küçük şeyleri ama dedigin gibide takılıyor insanın kafasına:)
cnmm begenmene çok sevindim bende senin evini çok begeniyorum forumda aklımda kalan evlerden biri:)evt evt tablolarımız aynı koçtaştan aldımmm böle sade tablşoları çok seviyorum:)bakalım seninki gibi güzle bi ev ortaya çıkcakmı sonucta:)
canım benim,çıkmış hatta geçmiş bile maşallah..
biz artık eskidik zaten.şimdi sıra sizin güzel evlerinizde...
ayyyyyyyyyyy cnm yaaaaaaaa:asigim:senin evinin hiç modası geçmes çünkü renk tonları ve uyumu çok güzel:)a.s.
CANIM çok teşekkür ederim...
biraz değişiklikte yaptım aslında boyası felan değişti güzel oldu cidden ama dediğim gibi şimdi sıra sizlerde,içimiz açılıyor yeni misler gibi evleri görerek
:lepi:süper olmuştur son hali eminim:)zaten ev sahibi güzel olunca evide otomatik güzle oluyor cnm tıpkı senin gibi:)a.s.
canım çok teşekkürler...o senin güzelliğin opuyorumnanaktanŞeniz
teşekür ederim cnm bnm:)çok hoş gerçekten.. mutlu ve huzurlu oturun inşallah :) yemek odasını iyki beyaz almışşın ben cok pişmanım siyh siyah yaptıgıma modası geçti zaten wengenin şimdi parlak bembeyaz lakeler daha güzel :)
canım hepsini çok beğendim tek kelimeyle yatak odana bayıldım markasını ve nerden aldığını yazarsan çok sevinirim bir de bu yatak odasında 2 tane mi dolap var hepsini güle güle kullan ...
amin cnm bnm teşekür ederim darısı ve daha güzlei isteyen herkese inş:)canim benim evin cok guzel olmus, allah gule gule oturmayi nasip etsin.
ya bıstıgım begendinmi gerçekten:):):):)teşekür ederim datlum:)cnmmmm süperrrrrrrrrr esyalarin yaaaaaaaaaaaaa bayildim bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm:asigim:
güle güle oturun tatlim mCxxxx opuyorumnanaktan
sgl cnm bnm inşşşş:)teşekükkürler begenmene sevindim:)iyi günlerde kullan canım.hepsi de çok güzel..
çok zevklisin herşeyn çok güzel. mutlu günlerde kullan.
yatak odanın aynısından alıcaktım bende. ama mağazada tek kalmıştı.zedesi vardı istemedim. şimdi sende görünce mutlu oldum:)
ayy cnm bnmmmmmm çok begenerek almıştım yatak odamıı:)ama eminim senin aldıgında çok güzeldir:)bende bi kaç model arasında zor karar vermiştim:)bide halı perde gelince tüm eşyalar güzle duruyor:)senin dugun temmuzdaydı demi cnmm kaçına:)hazırlıklar bittimi:)
17 temmuzda benim. hazırlıklar bitmedi. daha ev boyanıyo. eşyalar depolarda bekliyo.. ev konusunda biraz sıkıntılar yaşadık. bizim taraftan eksik kalmadı. ama nişanlımın ailesi biraz ağırdan alıyo neden bilmiyorum. hala oturma odasının koltuklarını ve yemek odasını sipariş vermediler. bir ayda geliyolar biliyosun. herşeyin hayırlısı olsun napalım diyorum. kayınvalidemin yüzünden bayağı sıkıntılarda yaşadık biz. yüzükleri atıyoduk atıyodum daha doğrusu:) kayınpederimle kayınvalidem onayladılar. tabi nişanlım bırakmadı. offf offff deşildi yine yaralarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?