• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bayıldım canım herşeyine, muhteşem görünüyor. Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan

CANIM HEPSİ DE ÇOK GÜZEL.bİR DE AKSESUARLA BİRLEŞİNCE MUHTEŞEM OLUR.GÜLE GÜLE KULLAN:))
asoşum senhinde seneye olcak inş düğün ozman daha daha güzellerini alırısıınnnn eminim zevkli hatunsun sende:):):)teşekür ederim cnm bnm

hepsi çok güzeliş ama masanla sandalyalerine bayıldım güle güle kullan
ayyyyyyyyyyy cnm bnm bende çok severek aldım allah herkse saglıkla huzurla kulanmayı nasip etsin:)teşekür ederim:)
Bayıldım canım herşeyine, muhteşem görünüyor. Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan

aminnn cnm bnm çok çok teşkür edrim datlım:)

yemek takimini cok sevdim canim süsleriyle beraber herseyi cok uyumlu cok güzel duruyorlar güle güle kullanmak nasip olur insallah agiz tadiyla yersin yemeklerini güzel nemim

yemek takimini cok sevdim canim süsleriyle beraber herseyi cok uyumlu cok güzel duruyorlar güle güle kullanmak nasip olur insallah agiz tadiyla yersin yemeklerini güzel nemim

cnm seloşummmmmmmmmmmm teşekrü ederim datlım bnmmopuyorumnanaktanmasa güzelde benim güzel yemek yapabilcegim çok şüphelikaydirigubbakcemile3süs diye kulanırım artık yemek masasınıkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyy nemmmmmmm canım yaaa çok beğendim valla burnunun hastasıydım şimdi evin,n hastası oldum kaydirigubbakcemile3 özellikle oturma grubunu çok beğendim yatak odasınıda çok beğendim hepsini çok beğendim kaydirigubbakcemile3 cnmm düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorumm hep takip ediyorum tarihinide bilmiyorum tam olarak ama bir kaç hafta sonra sanırım az kaldı inş çok mutlu olursun cnm opuyorumnanaktan zemuszemus

ayyyyyyyyyyyy nemmmmmmm canım yaaa çok beğendim valla burnunun hastasıydım şimdi evin,n hastası oldum kaydirigubbakcemile3 özellikle oturma grubunu çok beğendim yatak odasınıda çok beğendim hepsini çok beğendim kaydirigubbakcemile3 cnmm düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorumm hep takip ediyorum tarihinide bilmiyorum tam olarak ama bir kaç hafta sonra sanırım az kaldı inş çok mutlu olursun cnm opuyorumnanaktan zemuszemus
ayyyyyyyyyy cnm cnm cnmmmmmmmmmmm begendigine çok sevindim fıstık:):):):)evt cnmmm az kaldıı 2 hafta:) yarın hatta evin son eksikleirnide halletmeye gitcem:)yarın son halini unutmassam çekip yine ekliycem merak ediyorum begencekmisiniz :)

.çok güzel cnm güle güle kullan inşşa.s.
teşekür ederim cnm bnmmmmmmmm:):):)

bu arada gelinliğinide çok merak ediyorumm cnmm :kedi:
bi ara göstereyim cnm bnm sana unutturma..aslında hafta içi son provaya gitcem ozman son halini çekip gösteririm sana:)

ayyyyyyyyyy cnm cnm cnmmmmmmmmmmm begendigine çok sevindim fıstık:):):):)evt cnmmm az kaldıı 2 hafta:) yarın hatta evin son eksikleirnide halletmeye gitcem:)yarın son halini unutmassam çekip yine ekliycem merak ediyorum begencekmisiniz :)

teşekür ederim cnm bnmmmmmmmm:):):)

bi ara göstereyim cnm bnm sana unutturma..aslında hafta içi son provaya gitcem ozman son halini çekip gösteririm sana:)

tamam cnmmm sabırsızlıkla bekliyorummmzemuszemus

nemcimm çok güzell eşyalarının hepsii
bende siyah beyaz istiyorum hatta bir kaç model buldum ama evim çok büyük olmadığı için sığdıramıyorum istediğim eşyaları :/
yemek odası takımın istediğim gibi tam.. toz göstermez :lepi:
yatak odasını da beyaz almak istiyorum ışıklı görünsün diye..
ayy hepsi güzel hepsi..
Rabbim mutlu mesut kullanmayı nasip etsin innnşaAllah canımm.. opuyorumnanaktan

nemcimm çok güzell eşyalarının hepsii
bende siyah beyaz istiyorum hatta bir kaç model buldum ama evim çok büyük olmadığı için sığdıramıyorum istediğim eşyaları :/
yemek odası takımın istediğim gibi tam.. toz göstermez :lepi:
yatak odasını da beyaz almak istiyorum ışıklı görünsün diye..
ayy hepsi güzel hepsi..
Rabbim mutlu mesut kullanmayı nasip etsin innnşaAllah canımm.. opuyorumnanaktan

cnm begenmene çok sevindimmm valla benim salon takımım aşırı büyük resimde küçük duruyor ama salonumda aşırı büyük oldugundan tam sıgdı hatta hala büyük salonum dyebilirimm...siyah beyaz hep asil amaaaa orta yaş üstü kişiler çok begenmiyorlar iç karartıcı bulan var mobilyalarımı:):):):):)ama her odamı farklı renk istedim..salonum siyah beyaz..oturma odam kahve..mutfagım çocuk odası kırmızı:)bide koltuklarım hep düzzzz desenli almadım modası geçiiyor diye:)siyah beyazdan vargeçme valaaaa siyah beyaz mobilya olupa begenmedigim olmadı bugune kdr :)

kesinlikle siyah-beyaz çok güzel çok asil renkler..
koyu kahverengi ve çok çok açk taba rengi mobilyadan hoşlanmıyorum pek..
ben salon takımımı siyah beyaz karışımı.. koltuklarımı da beyaz deri istiyorum..
oturma odasına karar verdim sayılır.. istikbal-cadorna oturma grubunu almayı düşünüyorum.. tv ünitesi almıycam duvar paneli yaptırıcam şimdi böyle nasıl anlatırım bilmiyorum ama tv yi duvara asıcam arkasında da bi panel olacak..
çok fazla eşyayı sevmediğim için mümkün olduğunca boş olsun istiyorum odalar..
yatak odamı da özel yaptırcam köşe dolap şeklinde.. o da yine beyaz olacak..
çok güzel renkler ya.. hiç modası geçmez bence..

kesinlikle siyah-beyaz çok güzel çok asil renkler..
koyu kahverengi ve çok çok açk taba rengi mobilyadan hoşlanmıyorum pek..
ben salon takımımı siyah beyaz karışımı.. koltuklarımı da beyaz deri istiyorum..
oturma odasına karar verdim sayılır.. istikbal-cadorna oturma grubunu almayı düşünüyorum.. tv ünitesi almıycam duvar paneli yaptırıcam şimdi böyle nasıl anlatırım bilmiyorum ama tv yi duvara asıcam arkasında da bi panel olacak..
çok fazla eşyayı sevmediğim için mümkün olduğunca boş olsun istiyorum odalar..
yatak odamı da özel yaptırcam köşe dolap şeklinde.. o da yine beyaz olacak..
çok güzel renkler ya.. hiç modası geçmez bence..

wowwwwwwwwwwwwww valla cnmm senin ev şahane olcakkkk ve aşırı zevkle döşüycegin içindeeee farklı bi havası olcak şimdiden anladım:):)4 gözle bekliycem eşyalarını almayı eminim çok güzle olcaktır:)zaten yeni eşyalarrrr herzaman güzel durur:)seninn düğün nezman cnm:)

sağol canım benim.. senin eşyalarında çok güzel nasıl güzel bir zevkle seçildiği belli canımcım.. kaydirigubbakcemile5
benim daha var düğünüme 10 ekimde inşallah.. o yüzden çok acele etmiyorum ama yine de fikir olsun diye araştırıyorum..
beğendiğim mobilyaları eklicem birazdan canım yeni bir başlık açıp..

herşey çok güzel maşallah güle gülee kullanın inşş!!
yatak odanı nerden aldın?
beyaz takımlar ne kadar güzel oluoo yaaa önceleri sıcak bakmıoodum ama senin gibiler böylee güzel takımlar ekledikceebana müthiş fikirler verdinizz
zemuszemus

Back
X