Hastayım böyle ciddi konularda bile geyik döndüren insanlara!Sör gözümde böyle bişi canlandı
Sör gözümde böyle bişi canlandı
Annem çalışmıyor, babam çalışıyor. İkisi de 50 yaşında. Babam da özel bir şirkette, yüksek bir mevkide çalışıyor.
Pardon siz konunun ne kadar ciddi olduğunun farkındamısınız!!!!
Üniversitenin ilk yılında babamla ilgili çirkin bir başka şey keşfetmiştim, ama benimle ilgili bir mesele değildi. Onu da söylemedim anneme. Bir şekilde bastırdım, unuttum, gitti. Eskiden babamı tanıdığımı düşünüyordum. Dışarıdan bakan birisi de kendisi için benimle aynı şeyleri söyler muhtemelen. "Ailesine düşkündür, karısını-kızını sever, çalışkandır, işinde saygı duyulan bir adamdır vs. vs." Ben de böyle düşünüyordum. Evet annemi de, beni de seviyordu fikrimce. Ailesine düşkündü. Evet, çalışkan bir adam. Ama siz böyle sorunca düşünüyorum da, ben babamı pek tanımıyorum sanırım. Hani onunla ilgili "Evet, babam bu durumda da bunu yapar" diyemiyorum. Kafam inanılmaz karışık. Ben ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve adım atmaktan çok korkuyorum.
O olay sosyal medyayla ilgiliydi. Annem babamla ortak bilgisayar kullanıyordu o zaman. Bir kadın adıyla açılmış msn adresi görmüştü babamın msninde. Sorguladığında bariz yalan bir cevap aldı, ama üstelemedi. Ben de kafama takıldığı için bir gün o ismi google'da arattım. Face açmıştı. Mail adresini biliyordum, babamın standart bir şifresi vardır. Şansımı denedim. Tuttu. O hesapta beğendiği şeyleri, yaptığı yazışmaları gördüm. Çirkindi. Ama anneme nasıl söyleyeceğimi bilemediğimden onu da söylememiştim. Ama sanırım babam o hesabın karıştırıldığını fark etti, şifresini değiştirdi ve sonra da hesabı kapattı. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.
canım annen yaşlı olsaydı bu olayları yumuşatarak söyle derdim ama
daha genç annen
nasıldır hali tavrı annenin? sen ona bunları anlatsan oturup üzerine düşünüp değerlendirir mi? yoksa at gözlüğü ile direkt red mi eder?
yani baban ne yapsa haklı mıdır annene göre? veya sana güvenir mi? sen öyle söyledin diye seni kırar mı yoksa bakar mı gerçeklik payı var mıdır diye?
biliyorum çok soru oldu ama, annenle paylaşırsan ne ile karşılaşacağını anlamaya çalışıyorum
Hastayım böyle ciddi konularda bile geyik döndüren insanlara!
Pardon siz konunun ne kadar ciddi olduğunun farkındamısınız!!!!
canım annen yaşlı olsaydı bu olayları yumuşatarak söyle derdim ama
daha genç annen
nasıldır hali tavrı annenin? sen ona bunları anlatsan oturup üzerine düşünüp değerlendirir mi? yoksa at gözlüğü ile direkt red mi eder?
yani baban ne yapsa haklı mıdır annene göre? veya sana güvenir mi? sen öyle söyledin diye seni kırar mı yoksa bakar mı gerçeklik payı var mıdır diye?
biliyorum çok soru oldu ama, annenle paylaşırsan ne ile karşılaşacağını anlamaya çalışıyorum
Annem kesinlikle harekete geçer. Söylesem belki en başta o da benim şimdi düştüğüm ikileme düşer ama kesinlikle arka çıkar. İyi bir annedir. Seçim yapmak zorunda kalırsa babamı değil beni seçer. Annemin tavrı konusunda kaygım yok, ama ben hala babama bunu yakıştıramıyorum açıkçası. Eğer benim kuruntumsa 25 senedir sıkıntısız giden evliliklerine darbe vuracağım. Benim durumum da çirkin bir hale gelecek. Ya günahını alıyorsam? Kendimi çok yokluyorum bu konuda, ben mi kuruntu yapıyorum diye ama kuruntu yapıyor olsam bile ortada beni rahatsız eden bir şey var.
Canim cok ayip kacacak seni acitacak sorum... simdiden senden özür diliyorum ama baban arkadan sarildiginda hissettim demistin ya ereksiyon muydu o anda? Sertlik var miydi? Bunun cevabi aslinda babanin o anki niyetini gosterebilir sana
Annenle konuş bence sen..Tabi ki kesinlikle taciz kelimesini geçirme..Anne babamın şakalarından rahatsız oluyorum sen uyarsana de ne bileyim işte üstüme atlıyor çamaşırım gözükcek,belim açılcak,pedim kaycak uydur işte birşeyler..Babam seviyor beni ama öyle birden üzerime atlayınca olmuyor de..Annende uygun bir dille uyarır belki onu genç kız oldu artık yapma falan filan..İnan gecenin bu saati bahçeye çıktım sigara içmeye içimi daralttı bu konu..En parlak fikrim bu dahada birşey gelmiyor aklıma şuan...Annem kesinlikle harekete geçer. Söylesem belki en başta o da benim şimdi düştüğüm ikileme düşer ama kesinlikle arka çıkar. İyi bir annedir. Seçim yapmak zorunda kalırsa babamı değil beni seçer. Annemin tavrı konusunda kaygım yok, ama ben hala babama bunu yakıştıramıyorum açıkçası. Eğer benim kuruntumsa 25 senedir sıkıntısız giden evliliklerine darbe vuracağım. Benim durumum da çirkin bir hale gelecek. Ya günahını alıyorsam? Kendimi çok yokluyorum bu konuda, ben mi kuruntu yapıyorum diye ama kuruntu yapıyor olsam bile ortada beni rahatsız eden bir şey var.
Bu benim de aklima geldi ben de bunu merak ettim niyeti cidden ordan anlasilabilir. Ama ben konduramiyorum babasi yaCanim cok ayip kacacak seni acitacak sorum... simdiden senden özür diliyorum ama baban arkadan sarildiginda hissettim demistin ya ereksiyon muydu o anda? Sertlik var miydi? Bunun cevabi aslinda babanin o anki niyetini gosterebilir sana
Konuyla ilgili yorum yapınca araya saçma sapan caps'ler sıkıştırmak normallesiyor mu yani? Yazılı olmayan kurallar vardır. Sizinkiler sıkıntılı yalnız. Rahatsız oluyor insan. Cenaze evinde kahkaha atmaya benzedi bu.konuyla ilgili yorumlarım zaten mevcut.. ayrıca o msjım konu sahibine de değil .. öyle ünleme falan gerek yok çocuk azarlamalıyosunuz.