Neler Oluyor?

2 tane sigara içtim fena strese girdim bu konuyu okuyunca. Bizzat şahit olunca. Herkesin ne efendi ne ağırbaşlı dediği bir adamdı. Gözümün önüne geldi resmen

Annem çalışmıyor, babam çalışıyor. İkisi de 50 yaşında. Babam da özel bir şirkette, yüksek bir mevkide çalışıyor.

canım annen yaşlı olsaydı bu olayları yumuşatarak söyle derdim ama
daha genç annen
nasıldır hali tavrı annenin? sen ona bunları anlatsan oturup üzerine düşünüp değerlendirir mi? yoksa at gözlüğü ile direkt red mi eder?
yani baban ne yapsa haklı mıdır annene göre? veya sana güvenir mi? sen öyle söyledin diye seni kırar mı yoksa bakar mı gerçeklik payı var mıdır diye?

biliyorum çok soru oldu ama, annenle paylaşırsan ne ile karşılaşacağını anlamaya çalışıyorum

Ben olsam babamla ufaktan mesafe koymaya baslarim. Fazla samimi sakalasmalar bana gereksiz geliyor.
Konu sahibi, yavas yavas babana karsi soguk davranmaya basla. Ama birden de kesme muhabbeti. Asamali bi sekilde olsun. Erkek arkadasin varmis, eger ciddi bi iliskiyse ailenle tanistir. Belki baban sakalarina bi sinir koymaya karar verir. Taciz diyemiyorum, saka diyorum iste dilim varmiyor.
Ustume cikan bi baba dusunemiyorum, oyle bisey olsa istemsiz bi sekilde tekme atardim heralde

sizin korkacagınız bir durum yok,
eger gercekten art niyetli bir durum varsa asıl tepkinizden korkması gereken baskaları...

babanızın özel hayatını ve cinselligini pek karıstırmamanızı tavsiye ederim.
en dogal sey olan anne babamızın ciftlesmesini dusunmek bile rahatsız edici sonucta.
sadece neden ve sonucları bilmek kafi. detaya gerek yok.
sizin de kisisel hayatınızda cinsel kimliginizin gelisimi ve yasamınız açısından bu tip seylerde aileyi soyutlamanız yararınıza olur.

şu an aklıma baska bir cozum gelmiyor.
ama lutfen gecikmeden tavsiyeme kulak verin, annenizle olumsuz dusuncelerinizi paylasmadan rahatsız oldugunuz ve kisisel alana saygı cercevesinde dusuncelerinizi paylasın. o farkında olsun veya olmasın, babanızı uyarmasını talep edin.
siz de temastan kacının... bunun icin "rahatsız olmanız" gayet gecerli bir neden. bu annenizden kaynaklı da olabilirdi, illa cinsellikle gerekcelendirmeniz gerekmez.

Annem kesinlikle harekete geçer. Söylesem belki en başta o da benim şimdi düştüğüm ikileme düşer ama kesinlikle arka çıkar. İyi bir annedir. Seçim yapmak zorunda kalırsa babamı değil beni seçer. Annemin tavrı konusunda kaygım yok, ama ben hala babama bunu yakıştıramıyorum açıkçası. Eğer benim kuruntumsa 25 senedir sıkıntısız giden evliliklerine darbe vuracağım. Benim durumum da çirkin bir hale gelecek. Ya günahını alıyorsam? Kendimi çok yokluyorum bu konuda, ben mi kuruntu yapıyorum diye ama kuruntu yapıyor olsam bile ortada beni rahatsız eden bir şey var.

Yok benim aklım almıyor..Bunlar normal değil..eşofman altından bacak okşamak nedir ya..Yatakta üstüne çullanmak, arkadan cinsel organını hissettirecek kadar sarılmak nedir?

Off sinirim bozuldu gece gece..

"anne babam büyüdügümü kabul etmiyor, odama girmesi sarılması rahatsız ediyor" dediginde elbette kızı kotu dusunmesin diye annesi olumlamaya calısabilir, ancak hicbir annenin bu kadar rahatlıga "sus, o senin baban, yapacak tabii" diyecegini sanmıyorum.
eger oyle bir ev ortamı ise... bence o eve de bir daha girmesin zaten konusahibi.

canım bir psikoloğa başvursan ve taciz edildiğinden şüphe ettiğini, bunu nasıl netleştirebileceğini, yapabileceğin birşey olup olmadığını sorsan.
yani sen derdini anlat, rahatla demiyorum!!!

bu yaşadığın şeyin, cinsel taciz olup olmadığını anlamanın, ayırdetmenin, netleştirmenin bir yolu var mıdır?
annenle paylaşmalı mısın, evet ise nasıl paylaşmalısın, ne kadarını anlatmalısın?
babana karşı nasıl davranmalısın, nasıl bir yol izlemelisin?
bunları bir sorsan

yani burada yorum yapan hiç kimse (psikolog varsa o ayrı) bu soruların cevaplarını veremez bence.
bu soruların cevaplarını bilmeden de 25 yıllık evlilik, annen - baban....

Bu çok çok hassas bir konu .lütfen bunu yoruma kapattir ve bir uzmanla görüş. Burada kimse buna yorum yapacak seviyede değil ve soylenilen her şey kurulan her cümle senin hayatını mahvedebilir

Lütfen senden rica ediyorum bunun yeri asla burası değil

Bi baba bile isteye kizini taciz eder mi yaa. Şok oldum suan. Ya o adam senin oz baban degil ya da sen evlatliksin eger taciz ediliyosan. Ay cok cirkin seyler geliyo aklima ya eger oz degilse ya da sen evlatliksan normal 13une kadar sevgisini belli etmemesi kabullenememistir seni ve ergenlikle beraber sendeki degisimi kesfettigi icin tacize baslamistir. Ki oyle bisey olsa soylerlerdi zaten sana. O zaman taciz edilmiyosundur ama baban cok lacka bi insandir buyudugunu farkedememistir zaten evde kalmiyomussun onun ozlemiyle yapuyodur sana bunlari. Konduramiyorum baban yerine baska biri desen taciz derdim

Annenle konuş bence sen..Tabi ki kesinlikle taciz kelimesini geçirme..Anne babamın şakalarından rahatsız oluyorum sen uyarsana de ne bileyim işte üstüme atlıyor çamaşırım gözükcek,belim açılcak,pedim kaycak uydur işte birşeyler..Babam seviyor beni ama öyle birden üzerime atlayınca olmuyor de..Annende uygun bir dille uyarır belki onu genç kız oldu artık yapma falan filan..İnan gecenin bu saati bahçeye çıktım sigara içmeye içimi daralttı bu konu..En parlak fikrim bu dahada birşey gelmiyor aklıma şuan...

Canim cok ayip kacacak seni acitacak sorum... simdiden senden özür diliyorum ama baban arkadan sarildiginda hissettim demistin ya ereksiyon muydu o anda? Sertlik var miydi? Bunun cevabi aslinda babanin o anki niyetini gosterebilir sana
Bu benim de aklima geldi ben de bunu merak ettim niyeti cidden ordan anlasilabilir. Ama ben konduramiyorum babasi ya

konuyla ilgili yorumlarım zaten mevcut.. ayrıca o msjım konu sahibine de değil .. öyle ünleme falan gerek yok çocuk azarlamalıyosunuz.
Konuyla ilgili yorum yapınca araya saçma sapan caps'ler sıkıştırmak normallesiyor mu yani? Yazılı olmayan kurallar vardır. Sizinkiler sıkıntılı yalnız. Rahatsız oluyor insan. Cenaze evinde kahkaha atmaya benzedi bu.

Kanim dondu bu nedir yaa oylesine bi bakiyim sonra yatiyim dedim de uyku muyku kalmadi girmez olaydim buraya...
Benim babam el kol sakalarini sever. Yani mesela tikim var yanimdan gecerken bi huylandirir beni. Ya da bazen masus uyar o bogusuruz bile. Ama yani yine bi dozu vardir. Diyecek soz bulamiyorum..
Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…