- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
Annem kesinlikle harekete geçer. Söylesem belki en başta o da benim şimdi düştüğüm ikileme düşer ama kesinlikle arka çıkar. İyi bir annedir. Seçim yapmak zorunda kalırsa babamı değil beni seçer. Annemin tavrı konusunda kaygım yok, ama ben hala babama bunu yakıştıramıyorum açıkçası. Eğer benim kuruntumsa 25 senedir sıkıntısız giden evliliklerine darbe vuracağım. Benim durumum da çirkin bir hale gelecek. Ya günahını alıyorsam? Kendimi çok yokluyorum bu konuda, ben mi kuruntu yapıyorum diye ama kuruntu yapıyor olsam bile ortada beni rahatsız eden bir şey var.
annenize "babam sence sapık mı?" diye sormayacaksınız ki.
bu kadar ustune dusunmenize bile gerek yok.
hatta anneniz farkedip babanızı coook onceden uyarmıs olmalıydı.
belki yaptı da fayda etmedi, ancak siz rahatsız oldugunuzu paylastıktan sonra cinsi bir durum olmaksızın bu konuda da net bir yaklasımı olacaktır annenizin.
babanızın art niyeti olup olmadıgını da burdan biz okuyamayız.
kalkıp midem bulandı demenin bir manası da yok bence.
veya benim babamda aynısını yapıyor, sıkıntı etme desem hayatınıza aynen devam mı edeceksiniz?
siz hoslanmıyorsunuz, rahatsız oluyorsunuz ve kimsenin bunu sorgulamaya hakkı yok, altında niyet okuyuculuguna girismek de sizi uzmekten baska işe yaramaz.
korkmayın, net olun, ebeveyn olarak sınırını bilmiyorsa sizin sınırlarınıza uyacak.