Neler Oluyor?

annenize "babam sence sapık mı?" diye sormayacaksınız ki.
bu kadar ustune dusunmenize bile gerek yok.
hatta anneniz farkedip babanızı coook onceden uyarmıs olmalıydı.
belki yaptı da fayda etmedi, ancak siz rahatsız oldugunuzu paylastıktan sonra cinsi bir durum olmaksızın bu konuda da net bir yaklasımı olacaktır annenizin.

babanızın art niyeti olup olmadıgını da burdan biz okuyamayız.
kalkıp midem bulandı demenin bir manası da yok bence.
veya benim babamda aynısını yapıyor, sıkıntı etme desem hayatınıza aynen devam mı edeceksiniz?
siz hoslanmıyorsunuz, rahatsız oluyorsunuz ve kimsenin bunu sorgulamaya hakkı yok, altında niyet okuyuculuguna girismek de sizi uzmekten baska işe yaramaz.
korkmayın, net olun, ebeveyn olarak sınırını bilmiyorsa sizin sınırlarınıza uyacak.

bknz. göz ardı butonu

canım bu yaşta 23 yaşında bilemiyorum ne yazacagımı .. aile içi sevgi gösterisi yaşa göre degişir diye biliyorum ama ... şaşırdım ne yazacagımı

Bbüyüdüğümü fark etmiyor herhalde diyorum
Bunu yaparken niyeti kötü mü, benim mi içim fesat karar veremiyorum.
Niyeti kötü değildi muhtemelen bunu yaparken,

Cümlelerin içine serpiştirdiğin, babana kondurmadığın ifadeler...Çok acı. Kafanda milyonlarca değerlendirme yapıp "belki öyle değildir, belki başka sebeptendir" gibi cümeleler...
Aile kavramına o kadar çok kutsallık atfediliyor ki, babaya anneye ... Bunu kabullenme süreci de bu kadar ağır geçiyor.
Taciz mi sevgi mi? Bunun cevabını bence içinde biliyorsun, sadece kabullenme sürecindesin o kadar. Ama -varsa- ağır bir travma yaşatmasına izin verme sana. Ekonomik bağımsızlığını eline alıp o evden uzaklaş.

-kendime göre yorumladım fikrimizi sorduğun için yanlış bir cümle söylediysem özür dilerim-

Katılıyorum. Konunu kapattirmali ve bir uzmanla gorusmelisin. Acilen.

şurada baba icin olumsuz dusunup de bunun gercek olma ihtimali icin "çözüm" sunan tek yorum sizinki oldugu icin binkere begen butonu olsa keske dedim.

bir klasik; midem bulandıdan öteye gidemedik.

Hepinize yorumlarınız ve yol göstericiliğiniz için teşekkür ederim. Artık olanların normal olmadığından kesinlikle eminim. Hazır hissettiğimde bir uzmanla görüşecek ve onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim. O kadar kötü bir durumdaydım ki bunu bile düşünemedim. Şimdi en azından yapılabilecek bir şey var önümde.

Konunun kapanması için başvuruda bulundum. Sabaha kapanmış olur muhtemelen. Tekrar teşekkür ederim desteğiniz için.

Burada okudukların seni daha fazla etkileyecek gibi geliyor bana ben yorum yapamam belki geçmişte göstermediği sevginin acısını çıkartıyor ya ne bileyim yorum yapamam ben bu tacizdir diye. Bak burada ki okudukların yanlış yonlenmene sebep olmaz dimi bence bir uzmana git konuş en kisa zamanda

Defalarca okudum yazını yanlış bişey yazmaktan korktum anladigim kadariyla taciz ediliyorsun 13 yaşına kadar ilgisiz baba 13 yaşından snr yani büyümeye başlayınca ilgili baba çok düşündürücü mutlaka annene aç bu konuyu sen soyleyemzsin ama annen kendi senin dusunduklerini düşünüyo gibi söylesin çok kötü bi durum

kesinlikle katılıyorum!

Hayır, zaten kolay dolduruşa gelmem. Konuyu açma sebebim sadece biraz daha net görebilme ihtimalimdi. Çünkü ben olanların normal olup olmadığını bile ayırt edemiyordum. Önceki sayfada kalan mesajımda da belirttim. Konunun kapatılmasına başvurdum zaten. Bir uzmanla görüşme fikrini bile düşünememiştim. Şimdi sizlerin önerisiyle yapmam gerekeni biliyorum. Oradan gelecek yönlendirmeye göre hareket edeceğim. Konu da sabaha kapanmış olur diye düşünüyorum.

Tatlım bak ben psikoloji mezunuyum. Şu an master yapıyorum .

Bu bizim en zorlandigimiz en komplike konulardan biri aile içi istismar

Ve yanlış anlaşılmaya da musait
öyle bir şey yoksa bile var sanabilirsin

Öyle bir şey varsa burada babasiyla iliskisini anlatanlar olacak uzuleceksin
Benim babam asla yapmaz ,bbenim babam söyle sever ,böyle seviyeli

Veya midem bulandı ,iiyk iğrenç , şok oldum gibi seni telaslandiracak yorumlar gelecek

Sana yalvariyorum, rica ediyorum kapattir
sen çok değerlisin , bak bu çok hassas bir konu edilecek her kelime bin kere dusunulmeli burada bir kaç üye var eminim çok mantıklı fikirleri vardır onlarla konussan

canım aklımız sende kalacak
bilgilendir bizi diyeceğim ama rahatsız olacaksan bilgilendirme
Allah en hayırlısı neyse o yolu açsın sana, lütfen bir an önce kendini hazır hissedip bir uzmanla görüş
umarım en kısa sürede huzur bulursun

ya yapılan yorumlara kızıyosunuz eyvallah ama ben mesela cıddı bı yorum yapmaktan kacındım düşündüm cunku kendı basıma gelseydı napardım dıye beynım durdu yanı o yuzden kendı babasından falan ornek verenlere kızmayın bence neyse genede bı kusurumuz olduysa affola konu sahıbı allah yardımcın olsun..

Bana dediyseniz eğer Hayır tabiki kimseye kızmadim

Haddimë değil
ama bu öyle bir konu ki iyi niyetle söylediğimiz her şey çok farklı sonuç doğurabilir

Kimse nispet yapmadı tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…