Neler Oluyor?

Konu Sahibi sakin ol bak burada biz aşırı tepki vermiş olabiliriz

Unutma ki burada eşimle ablam sakalasiyor gibi çok sıradan şeylere bile

Gozlemle, kesin aralarinda bir şey var gibi sayfalarca yorum yapılıyor
athenenoctua athenenoctua muzurtilki muzurtilki A aptalasik bu 3 üyenin yorumlarını her zaman o kadar mantıklı bulmusumdur ki. özel mesajla Paylaş derdini eminim yardimci olurlar
. athenenoctua athenenoctua 'nın alıntı yaptığı arkadas da çok mantıklı şeyler yazmış. Yani bilmiyorum ben şu an sadece çok üzülüyorum yanlış yonlenip aklın karisabilir diye

Hayır, zaten kolay dolduruşa gelmem. Konuyu açma sebebim sadece biraz daha net görebilme ihtimalimdi. Çünkü ben olanların normal olup olmadığını bile ayırt edemiyordum. Önceki sayfada kalan mesajımda da belirttim. Konunun kapatılmasına başvurdum zaten. Bir uzmanla görüşme fikrini bile düşünememiştim. Şimdi sizlerin önerisiyle yapmam gerekeni biliyorum. Oradan gelecek yönlendirmeye göre hareket edeceğim. Konu da sabaha kapanmış olur diye düşünüyorum.
Allah yardimcin olsun. Inşallah yaniliyoruzdur. Inşallah "bilincsiz" bir sevgi gösterme biçimidir. Inşallah.

Değilse bile ölümden başka herseyin çözümü var. 2 kademe fazla sıkıntı yaşarsın ama yoluna girer hersey yeniden. Ama azalarak, ama alisarak nelere katlaniyor insan.

Yolun açık olsun. Konun kapansa da özelden veya yeniden konu açarak gelişmeleri paylasirsan mutlu oluRum. Kal sağlıcakla...

athenenoctua athenenoctua muzurtilki muzurtilki A aptalasik bu 3 üyenin yorumlarını her zaman o kadar mantıklı bulmusumdur ki. özel mesajla Paylaş derdini eminim yardimci olurlar
. athenenoctua athenenoctua 'nın alıntı yaptığı arkadas da çok mantıklı şeyler yazmış. Yani bilmiyorum ben şu an sadece çok üzülüyorum yanlış yonlenip aklın karisabilir diye

İçiniz rahat olsun, fevri bir tepki vermeyeceğim. Ayrıca bu kadar düşünceli davrandığınız için de teşekkür ederim. Bir uzmanla görüşmem konusunda hemfikiriz, öyle yapacağım ben de. Sonra onun yönlendirmesine göre adım atacağım. Kaygılanmanıza, sorumlu hissetmenize gerek yok.

Babana gider hoşlanmadıgını söylersin ama hemen tacizle itham etmen hoş olmamış. Aynı hareketleri annenin yaptıgını düşün... bi sıkıntı duymazdın herhalde dimi? Ama baba olunca ön yargı ile yaklaşıp adamı tacizle suçluyorsun. Anneler hem kızlarını hem ogullarını gögsüne de basar, sarılır da sıkı sıkı falan... ama babalar yapınca hemen tacize yoruyor insanlar. Kendi annesini kaybettikten sonra kızının degerini daha bi anlamıştır belki de o yüzden nasıl sevgi gösterecegini şaşırmıştır. Olabilir yani... Niye bi baba da çocuklarını rahatça sevemesin ki?

(adımı böyle andığın için teşekkür ederim, bunu ayırıyorum )
sana sonuna kadar katılıyorum
çok sıradan şeylere bile çok uç noktalarda yorumlar gelebiliyor
ki bu konu çok çok çok hassas
Allah'tan konu sahibi de uzman konusunda hem fikir
iyi ki ortaya çıkıp ısrarla yazdın yerinin burası olmadığını
çok iyi oldu
benim de içimi rahatlattın
tahmin ediyorum, konu sahibi de, en azından bir sonraki adımına karar verdiği için, biraz daha iyi hissediyordur şimdi

Birde şöyle bir durum var eğer bu adam taciz yapıyorsa bunca zaman içersinde bu olayı bir tık yukarı taşmıştı şimdiye kadar

Uzman yardımı alma kararın çok isabetli .. Tekrar eve dönmen gerekirse pazar sabahları saatinin alarmını kur , annrn kaçta kalkıp kahvaltı hazırlıyorsa sende o saatte kalk ve annecim sana yardım etmek istedim de , baban evdeyken yatarak yada uzanarak tv izleme yani srnin gögüs kafesine yatamayacağı şekilde otur , sütyen giy , arkadan sarılıcağını anlarsan hemen pozisyon değiştir kaç ordan , yani hangi anları fırsata dönüştürüyorsa o anları analiz et ve o ortamı yaratma .. Kapını kitleyede bilirsin neden kitli derse üstümü değiştiriyordum yada müsait değilim de .. Eğer taciz ediyorsa yaptığının farkına vardığını anlayıp geri çekilmesini sağlayabilirsin en azından yeni tranvalar yaşamanı engellemeye çalış .. Eğer taciz değil sadece büyüdüğünü anlamamışsa bu davranışlarınla belki büyüdüğünü anlar .. Duruma çok çok çok çok üzüldüm , o evde yaşamak zorunda olmaman bir nebze beni rahatlattı

Son düzenleme:
ben babanızın sizin hala büyüdüğünüzü farketmediğini düşünüyorum,bence hala onun minik kızısınız.konuyu kapattırın diyen arkadaşlada hemfikirim.

Bu bir taciz. Maalesef... Allah kimseye böyle baba vermesin. Ne içinizden atabiliyorsunuz ne de bir daha baba diye bakıp sevebiliyorsunuz.

Hepinize yorumlarınız ve yol göstericiliğiniz için teşekkür ederim. Artık olanların normal olmadığından kesinlikle eminim. Hazır hissettiğimde bir uzmanla görüşecek ve onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim. O kadar kötü bir durumdaydım ki bunu bile düşünemedim. Şimdi en azından yapılabilecek bir şey var önümde.

Konunun kapanması için başvuruda bulundum. Sabaha kapanmış olur muhtemelen. Tekrar teşekkür ederim desteğiniz için.
konuyu kapatıyorum. ancak yönetimden habersiz 2ci üyelik almışsınız. bunu yönetime bildirdim

X