Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun. Inşallah yaniliyoruzdur. Inşallah "bilincsiz" bir sevgi gösterme biçimidir. Inşallah.Hayır, zaten kolay dolduruşa gelmem. Konuyu açma sebebim sadece biraz daha net görebilme ihtimalimdi. Çünkü ben olanların normal olup olmadığını bile ayırt edemiyordum. Önceki sayfada kalan mesajımda da belirttim. Konunun kapatılmasına başvurdum zaten. Bir uzmanla görüşme fikrini bile düşünememiştim. Şimdi sizlerin önerisiyle yapmam gerekeni biliyorum. Oradan gelecek yönlendirmeye göre hareket edeceğim. Konu da sabaha kapanmış olur diye düşünüyorum.
Konu Sahibi sakin ol bak burada biz aşırı tepki vermiş olabiliriz
Unutma ki burada eşimle ablam sakalasiyor gibi çok sıradan şeylere bile
Gozlemle, kesin aralarinda bir şey var gibi sayfalarca yorum yapılıyor
athenenoctua muzurtilki A aptalasik bu 3 üyenin yorumlarını her zaman o kadar mantıklı bulmusumdur ki. özel mesajla Paylaş derdini eminim yardimci olurlar
. athenenoctua 'nın alıntı yaptığı arkadas da çok mantıklı şeyler yazmış. Yani bilmiyorum ben şu an sadece çok üzülüyorum yanlış yonlenip aklın karisabilir diye
Konu Sahibi sakin ol bak burada biz aşırı tepki vermiş olabiliriz
Unutma ki burada eşimle ablam sakalasiyor gibi çok sıradan şeylere bile
Gozlemle, kesin aralarinda bir şey var gibi sayfalarca yorum yapılıyor
athenenoctua muzurtilki A aptalasik bu 3 üyenin yorumlarını her zaman o kadar mantıklı bulmusumdur ki. özel mesajla Paylaş derdini eminim yardimci olurlar
. athenenoctua 'nın alıntı yaptığı arkadas da çok mantıklı şeyler yazmış. Yani bilmiyorum ben şu an sadece çok üzülüyorum yanlış yonlenip aklın karisabilir diye
konuyu kapatıyorum. ancak yönetimden habersiz 2ci üyelik almışsınız. bunu yönetime bildirdimHepinize yorumlarınız ve yol göstericiliğiniz için teşekkür ederim. Artık olanların normal olmadığından kesinlikle eminim. Hazır hissettiğimde bir uzmanla görüşecek ve onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim. O kadar kötü bir durumdaydım ki bunu bile düşünemedim. Şimdi en azından yapılabilecek bir şey var önümde.
Konunun kapanması için başvuruda bulundum. Sabaha kapanmış olur muhtemelen. Tekrar teşekkür ederim desteğiniz için.