- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Aynen ben de tek çocuğum babam sürekli şakalaşır ama sözle falan dedim ya en fazla kolumu çimdik atar yanağımı öper. Kuzenimde tek çocuk hiç böyle bir şey görmedim duymadım.
Konu sahibi kanım dondu bak,sinirlerim bozuldu şuan eğer fake sen valla hakkımı helal etmiyorum ona göre
Biz de normal bulmadik zaten. Ayrıca madem biri gitmeli o evden, o kişi neden bu kizcagiz olsun ki? Pisligi yapan kimse o gitmeli!Etmeli de..
Anneye çok iş düşüyor bu durumda..
Ben bu tür davranışları normal bulamıyorum..
Çünkü normal olandan fazlası mevcut bence..
bende evin en küçüğü ve tek kızıyım babamın sevgi anlayışı sabah yüzüme kolonya dökerek uyandırmak.
varın siz düşünün aradaki farkı
Ben buna maruz kalırken bu yaşımda nasıl konduramıyorsam muhtemelen annem de konduramıyor. Ben bile daha ne düşüneceğime karar veremedim, yardım istiyorum.
Maalesef tek çocuğum. Kıyas yapabileceğim hiç kimse yok etrafımda.
Biz de normal bulmadik zaten. Ayrıca madem biri gitmeli o evden, o kişi neden bu kizcagiz olsun ki? Pisligi yapan kimse o gitmeli!
İlk defa bir konunun fake olmasını bu kadar istedim..Şuan şaka yaptım desen inan sinirlenmem aksine sevinirim..Çok kötü oldum gece gece yaFake olmayı o kadar çok isterdim ki, hakkınızı üzerime almayı bile göze alabilirdim şu an.
Çok zor bi durum..Kocaman bi insan nasıl farkında olmaz. Ben 8 yasindaki oglumu bile severken dikkat ediyorum. Elimi çekiyorum hemen yanlışlıkla bi tarafına degersem. Genç bir kadın var karşısında. Ve bence bunun acaip farkinda pislik herif!
"Arkadan" sarilmalar, kızın sutyensiz goguslerine başını yaslamalar filan. Buna şaka demezler. Baba kız arasında böyle "şaka" olur mu?Ya şakasina yapıyor bence.
Bilmiyorum bana öyle geldi
İlk defa bir konunun fake olmasını bu kadar istedim..Şuan şaka yaptım desen inan sinirlenmem aksine sevinirim..Çok kötü oldum gece gece yane olcak sen ne yapcaksın şimdi..Çok zor bir durum
Keşke ummakla gerçekleri degistirebilseydik. Öyle asabim bozuldu ki uykunun namı kalmadıÇok zor bi durum..
Babamla aramız cocuklugumdan beri soguktur..ama arada bız uyurken gelir arkamızdan sarılır oda bızle yatardı..
Hani aklımdan kotu bıse hıc gecmedi..sevgısını bız uyurken göstermek ıstedı demekkı dıye dusundum ama fazla sıkıntıya gelemeyıp ben kalkıp başka yerde yatmıstım..babam uyurken..
Ne bılım baba ve kızları genelde samımı olurlar..ama ıste ısın tacız kısmını sadece konu sahıbı bılebilir..
Ne desek boş..umarım sadece sevgidir..
Ben hala yaşananın ne olduğuna karar vermeye çalışıyorum. Bir süredir bu çabanın içindeyim; ama kendi kendime kuruntu mu yapıyorum acaba diye dışarıdan bir göze ihtiyaç duydum. Henüz ne yaşandığından emin olmadan annemle konuşmak istemedim, çünkü benim annem zaten hasta bir kadın ve üzüntüye sıkıntıya gelemeyen bir hastalığı var. Böyle bir yük ona da fazla gelir. Öncelikli çabam neler yaşandığından emin olmak. Sonra duruma göre annemle konuşacağım.
Ev konusuna gelince. Ben zaten ailemle yaşamıyorum. Öğrenciyim. Tatillerde görüşüyoruz yalnızca. Bu dönem çalışmaya başlamayı da düşünüyorum. Hayatıma da okuduğum şehirde devam etmeyi düşünüyorum. Dolayısıyla bundan sonra çok fazla görüşmeye fırsatımız olmayacak zaten. Benim yaşananların ne olduğuna karar verememe nedenlerimden birisi de bu. Ailemle çok sık görüşmüyorum. Görüştüğümde de bunlar oluyor. Hala çok kararsızım anlayacağınız.
Öncelikle..... Şöyle ki, babam yalnızca pazar günleri evde. Pazar sabahları benim yatağıma gelir, yanıma yatar ve sarılır. Ama kimi zaman bildiğiniz üzerime çıkıyor ve bu gerçekten rahatsızlık verici olmaya başladı. Mesela bugün yatağımın ucunda oturmuş, telefonla ilgileniyordum. Babam geldi. Kollarımdan tutup beni yatağa yatırdı ve üzerime yüklendi.
Cinsel bölgeme hiç temas olmadı kasten; ama birkaç defa arkamdan sarıldığında hissetmişliğim var. Onda da ben hissettiysem o da hissetti diye düşünüyorum. Hiç geriye çekilmedi.
Basimiza ne geliyorsa konduramadigimiz insanlar yuzunden geliyor. Yok o yapmaz, yok o oyle biri degil...
Benim de su an bu konuyu okurken icim almiyor, bi fena oluyorum ama ortada normal olmayan biseyler var.
Bir baba, kizi belli bi yasa geldikten sonra hareketlerine dikkat etmelidir. Babam bana arkadan sarilmaz mesela. Hic gormedim. Ergenlik cagina girmeden once ise gitmeden odamiza gelir, hepimizi oper, oyle giderdi ise. Sonra birakti, cunku buyuyorduk yavas yavas... Buyudugunu kabullenemiyor meselesi degil bu. 23 yasinda bi kiz buyumustur, her baba bunu bilir.