Neler Oluyor?

onlar sevgıden ama :)

Acaba çok mu özlüyor seni ondan mı bu kadar samimi dicem ama ne biliyim bu kadar samimiyette çok fazla ya..Herkes mesela anne ve babasını tanır..Nelere kızar,nelerden hoşlanır,neyi yapar neyi yapmaz hani az çok anlaman lazım senin,baban bunu yapabilecek bir adam mı? Bana sorsan ben net olarak aslaaaa derim mesela..Sen bunu diyebiliyormusun babanı yeteri kadar tanıyormusun?

Konu sahibi yazamiyor artık. Kimbilir neler duymak istedi ama ne yazık ki bu çok ağır bir durum ve iyi niyetli yaklasamazdim ben kendi adıma. Gerçekten çok üzüldüm kardeşim. Allah yoluna soksun hayatını insallah.

Amin!
İnşallah hayırlısıyla yoluna soksun ve biran önce

Üniversitenin ilk yılında babamla ilgili çirkin bir başka şey keşfetmiştim, ama benimle ilgili bir mesele değildi. Onu da söylemedim anneme. Bir şekilde bastırdım, unuttum, gitti. Eskiden babamı tanıdığımı düşünüyordum. Dışarıdan bakan birisi de kendisi için benimle aynı şeyleri söyler muhtemelen. "Ailesine düşkündür, karısını-kızını sever, çalışkandır, işinde saygı duyulan bir adamdır vs. vs." Ben de böyle düşünüyordum. Evet annemi de, beni de seviyordu fikrimce. Ailesine düşkündü. Evet, çalışkan bir adam. Ama siz böyle sorunca düşünüyorum da, ben babamı pek tanımıyorum sanırım. Hani onunla ilgili "Evet, babam bu durumda da bunu yapar" diyemiyorum. Kafam inanılmaz karışık. Ben ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ve adım atmaktan çok korkuyorum.

Babam beni de temas ederek severdi hep..Çocukken kucağından inmezdim..Uyurken yanına gider üstüne atlardım..Sırtında, omzunda, kucağında..Böyle geçti çocukluğum..
Şimdi de hep sarılır, yanağımı ve saçımı okşar..Ama illa ki aramızda bir mesafe vardır..34 yaşındayım..

Seni yatağa yatırıp üstüne çullanması ne demek? Eşofmanının altından bacağını okşaması ne demek? Nasıl bir sevgi şeklidir bu?
Çüş yani.

Iyi ki aynı evde yasamiyorsunuz çok sevindim. Yine de böyle bir insanın, hicbirsey yokmus gibi annemle yaşamasını istemezdim. Sizi haketmiyor! Kesinlikle.

Ne keşfetmiştin? Bir de annen farkında mı olayın?

Yine cinsellikle ilgili mi? Yani kesfettigin o çirkin şey?

canım annen ve baban, kaç yaşlarındalar?
baban çalışıyor mu? hangi alanda?

Ne keşfetmiştin? Bir de annen farkında mı olayın?

O olay sosyal medyayla ilgiliydi. Annem babamla ortak bilgisayar kullanıyordu o zaman. Bir kadın adıyla açılmış msn adresi görmüştü babamın msninde. Sorguladığında bariz yalan bir cevap aldı, ama üstelemedi. Ben de kafama takıldığı için bir gün o ismi google'da arattım. Face açmıştı. Mail adresini biliyordum, babamın standart bir şifresi vardır. Şansımı denedim. Tuttu. O hesapta beğendiği şeyleri, yaptığı yazışmaları gördüm. Çirkindi. Ama anneme nasıl söyleyeceğimi bilemediğimden onu da söylememiştim. Ama sanırım babam o hesabın karıştırıldığını fark etti, şifresini değiştirdi ve sonra da hesabı kapattı. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

Çok haklısın..İlk defa bir konuda böyle oldum..Resmen beynim sulandı şuanda..Ne yapılır bu durumda,ne denir inan hiç bilmiyorum donup kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…