Neler Oluyor?

cinsel bölgelerde temas oluyomu pekı?

Cinsel bölgeme hiç temas olmadı kasten; ama birkaç defa arkamdan sarıldığında hissetmişliğim var. Onda da ben hissettiysem o da hissetti diye düşünüyorum. Hiç geriye çekilmedi.

Kesinlikle normal değil bir kere! Kafa karıştırıcı da değil, gayet net ne yazık ki! Uzak durun. Artık büyüdüğünüz, bebekmissiniz gibi cinsiyetsizmissiniz gibi yaklasmamasi konusunda uyarin.

Rahatsız olduğunuzu soylemezseniz babanızı kaybedeceksiniz. Çünkü yavaş yavaş ileri gidecek. Gerçi öyle bi babayı kaybetmek, kazanmaktan daha çok şey kazandırır size ama seçim sizin! Allah yardımcınız olsun.

Konuşmak mı ? rahatsız olduğunu söylemek mi ?

Ben de tek çocuğum babam kalkıp bana böyle hareketlerde bulunacak varya, değil söz möz..
En sert tepkilerimi gösteririm valla !

23 yasındakı bır kız olarak
sence ne oluyor?

Olan normal bir şey değil, ama adını koyamıyorum. Sıkıntım bu zaten. Ya taciz ediliyorum, ya büyüdüğüm fark edilmiyor. Umarım büyüdüğüm fark edilmiyordur diye düşünüyorum; çünkü babama bu yakıştırmayı yapmak gerçekten çok üzücü, çok yaralayıcı, çok kırıcı bir şey. Uzun zamandır bununla ilgili soru işaretlerim varken yazıya dökmek bile aylarımı aldı. Nasıl kalkıp da dillendiririm?

Ne diyeceğimi bilemedim şu yazdıkların 1. dereceden akraban olsa bile taciz bu ya derdim, ama konu baba olunca insanın kalbide kabul etmek istemiyor beynide kabul etmek istemiyor. 3 kere okudum bende tek çocuğum benim babamda bana çok düşkün, hala çocukmuşum gibi davranır, el şakası yapar ama en fazla çimdik atar koluma. Hiç kızını bu şekilde seven baba görmedim açıkcası. Ya gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.

Olan normal bir şey değil, ama adını koyamıyorum. Sıkıntım bu zaten. Ya taciz ediliyorum, ya büyüdüğüm fark edilmiyor. Umarım büyüdüğüm fark edilmiyordur diye düşünüyorum; çünkü babama bu yakıştırmayı yapmak gerçekten çok üzücü, çok yaralayıcı, çok kırıcı bir şey. Uzun zamandır bununla ilgili soru işaretlerim varken yazıya dökmek bile aylarımı aldı. Nasıl kalkıp da dillendiririm?
valla haklısın yukarı tükürsen bıyık aşşagı tukursen sakal:KK14:

Cinsel bölgeme hiç temas olmadı kasten; ama birkaç defa arkamdan sarıldığında hissetmişliğim var. Onda da ben hissettiysem o da hissetti diye düşünüyorum. Hiç geriye çekilmedi.
sen zaten tacize uğradığını düşünüyorsun.mesajlarından bu anlaşılıyor canım.konduramıyorsun ama böyle düşünüyorsun.maalesef yazdıklarından bende tacize uğradığını düşünüyorum :KK43:

Ben de tek çocuğum babam kalkıp bana böyle hareketlerde bulunacak varya, değil söz möz..
O zaman evi terketmesi lazım. Aynı yerde yasayamazlar.

benım babam bana çok el kol hareketlerı yapar, ama olması gerektıgı kadar.. bence baban senı bidiğin taciz edıyor. senın babanın yaptıgı gibi sevgı gösterısı mı olur yahuu.
valla konuyu bır kere daha mı okusam dıye kararsız kaldım.

canım konuyu açtığında yazdıklarından öte
bu yazdığın cümle :KK43:
yani bir baba düşünemiyorum ki değil bu teması hissedip geri çekilmemek, böyle bir temas olmasına dikkat etmesin...

bir de yani kimsenin günahını almak istemem, Allah vebal almaktan korusun ama
bir art niyet olmasa, sen şüphe etmezdin sanki :KK43:

Söyle diyenler olmuş da baba dokunma rahatsız oluyorum demek o kadar kolay bir şey değil ki. Eğer küçük kızı olarak görüyorsa çok kırılır adam. Emin olmadan tepki göstermek olmaz. Ayy çok canım sıkıldı ya çok üzgünüm...

Aynen ben de tek çocuğum babam sürekli şakalaşır ama sözle falan dedim ya en fazla kolumu çimdik atar yanağımı öper. Kuzenimde tek çocuk hiç böyle bir şey görmedim duymadım.

Yok anam ben yınede konduramadım..kotu dusunmek ıstemıyorum..buyudugunun farkında degıl mı kı acaba..

Temastan bende hıc hoslanamam o ayrı ama..bılemedım ki
Kocaman bi insan nasıl farkında olmaz. Ben 8 yasindaki oglumu bile severken dikkat ediyorum. Elimi çekiyorum hemen yanlışlıkla bi tarafına degersem. Genç bir kadın var karşısında. Ve bence bunun acaip farkinda pislik herif!

Babanın yaklaşımı hiç normal gelmedi bana, ama ben bile ne seni ne babanı tanımadığım halde konduramıyorum... Umarım bizim kötü niyetimizden, fesatlığımızdan kaynaklanıyordur bu algılayışımız.

Sen bence bir süre daha gözlem yap ve baktın olmuyor yavaş yavaş uzaklaşmaya çalış babandan çaktırmadan.

Şakayla karışık rahatsız olduğunu söylemeye falan çalış olmadı.

Baktın yine olmuyor, o zaman sert ve net bir tepki verirsin.

Niyetinden emin olduktan sonra göz yummak olmaz kesinlikle, ama bi tepki vermeden önce niyetinden emin olmalısın yoksa çok daha çirkin bir boyuta ulaşabilir durum.

Allah yardımcın olsun..

X