- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
teşekkür ederim.ben onlardan bişey beklemiyorum gerçekten.uzak dursunlar.ikidebir arıo kayınvalidem.sanki çok umrunda.bebek duruyrmu die.durmasa bişeymi yapaca yok.offff.delircem ben ya.aileme anlatsam kıyamet kopar.anlatmasam ben çatlıyorum.
Cnm hayirli olsun oncelikle bebegin.
Rabbim anali babali buyutmenizi nasip etsin ins.
Cok merak ettim adini ne koydunuz da begenmedi:)
Sen kendine ve bebegine bak cnm, uzulme, sikma canini.
Mazallah sutun kesilir falan.
Esinle de acik acik nelerden rahatsiz oldugunu konus.
Anlattigin gibiyse seni de anlayacaktir.
Yanina da kimseyi isteme. Esinle beraber bakin bebisinize.
Birde ne demek ya kayinpederinin ayagina bebek gotureceksin, hemde yeni dogum yapmisken.
Ben evden bile cikmam vala:))
Gormek isteyen gelsin gorsun.
Aslında annenle konuş bir an önce gelsin.Gelince vaziyeti görür zaten.Hem kimse seni sahipsiz görmez,hem de bu kadar üzerine gelemezler.
inan ağlamak istemiyorum sütüm kesilir die.ama elimde değil.inan haketmedim bunları.gerçekten.
çok teşekkür ederim.herkes böyle düşünse daha ne.ben bunları beklemiyordum onedenle yıkıldım.hep beni çok sever göründüler.ama öyle değilmiş.evet göğüsleim sızlıyor.bide sıtması var tabi.
bi akrabaları yeni doğum yapmış gezmiş bende gezebilirmişim!!!
canım bence eşinin vicdanı sızladı bak geliyormus işte yanınaaglama artık sütün kesilir yoksa ama kayınvalidenin yaptıgı çok sacma , bu halde nişana mı gidecekmişsin? inş bebekte çok aglamıyordur anneşkosunu üzmüyordur
kayinvaliden geri gelecek madem neden gitmişki bide eşin annesini bırakmak içinmi gitti ne tuhaf ya onların istemedigi bi yer olsa bu seferde karsı cıkarlar yeni dogum yaptın felan
canım geçmiş olsun bebeğine sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dilerimkayınpederin hastamı yatalakmı o niye gelip görmüyor torununu anlamadım önce onun gelmesi lazım daha sonrada 40 ınız çıkıncada siz gidersiniz ziyarete benim bildiğm bu . ayrıca 10 günlük lohosa bir kadın yanlız bırakılırmı hiç eşiniz niye gitti anlamadınm kv. torun gelmedi bak oğlumuz geldimi dedi acaba kocasına birde bebeğin ismi ne acaba bu kadar sorun etmiş kp.
yaa yanlıs anlamayın ağlamaktan tusları goremıyorum karısık yazdım demıssınızz..
gercektende öle pek bişi anlamdım ama sanırım sorun kv nin size yardım etmemsı ve eşinizin anne tarafında olup sızı evde yalnız bırakması degılmı..
eger böyleyse eşinize sınırlendım dıyeb ılırım cunku sız hala logusasınız asla yanlıs bıakmamalı ve dikişleriniz varmıss
kendınıze mı bakacaksınız cocugunuzamı cok ayıp yaaa harbıden şaştım kaldım ..
eşinizin yaptıgına ve kayın babda sıze taşmıs heralde ailenızle ılgılı oda aşırı saçma geldı bana ...
kayınbaba arasaymıs bır zahmet ne varmıs yanı sizin ailenızden beklıyor herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?