- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
-
- Konu Sahibi nehirnil111
- #1.461
Yok tatlım denemedim poğaça konusunda kendime çok güvenemiyorum aslında o yüzden hiç denemedim ama artık kaçmayayım bi yerden başlayayım diyorumPortakallı ıslak kurabiyeyle lokum kek favorim ama dayanırlar mı diye tereddüte düştüm
Ben şu şerit poğaçayı menüme ekleyeyim güzel gözüküyor
Çok güzel kesinlikle dene derim basit bir tarif pratik zaten zorlanmadan yapacaksın eminim börek düşünüyorsan patatesli çıtır böreği denemediysen dene derimkurabiye kalır canım niye kalmasın vakumlu bir kaba koy erken saatte yap gün boyu taze kalacaktır
Börek yapmıycam cnm kv su böreği yapıcako şerit poğaça kolay oluyo da diyosan poğaçam piknik sepetimde olacak demektir
Pufidik leziz bir poğaça şeklini de böyle yap derim çünkü yuvarlak denedim yuvarlağın tam pişmemiş gibiydi içi ortadan çatladı falan bu tarife böyle şekil güzel gidiyorpiknikten sonra yorumunu beklerim canım
Ben ilk olarak görüntüsüne bayıldım zaten mutlaka bu şekili veririm tatlım.
Tamamdır pazartesi yorumları ileticem sana kuzum sevgiyle kal
Konunu iki gündür inceliyorum canım tariflerin gercekten harika gözüküyor. Ama bişeyi merak ediyorum tariflerin hepsini denedin mi çünkü korkuyorum yaparım da fos çıkar mi diye :) bide daha yeni yeni yemek yapıyorum o yüzden garanti tarifleri yapıyorum hep. Bugün Alman pastasını yapmayı düşünüyorum umarım güzel olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denenmiş tarifler canım hepsini kendim bizzat denemesemde annemin,kardeşimin,çok yakın misafirlikte tadılmış tariflerdirAlman pastası oldukça hafif güzel lezzet inşallah yaptıktan sonrada yorumunu beklerim
Yapıp resmini de aticam canım tesekkur ederim ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam canım
alman pastasını yaptım ama bildiğimiz alman pastasıyla hiç alakası yok :26:
baya kuru bir pasta tabanı oldu bende arasına muz koydum üzerine de krem şanti sürdüm. pasta gibi oldu yani ben böyle bişey beklemiyordum
pratik patlıcan yemeği
malzemeler;
1 orta boy soğan
3,4 diş sarımsak
4 adet patlıcan
10 adet kıl biber. Ben kapya biberi uzunlamasına doğradım. Biber çok olacak bu yemekte.
1 yemek kaşığı biber domates salçası
2 domates
tuz
4,5 yemek kaşığı zeytinyağı
küp şeker
yapıılışı;
patlıcanı alaca soyup ince doğruyoruz. Soğanları sarımsakla beraber zeytinyağında biberle beraber öldürüp salçasınıda atıp kavuruyoruz. Patlıcanları koyup domatesini de katıp az kavurup tuzunu ve az suyunu koyup kapağını kapatıyoruz. Herkesin çok beğendiği bir zeytinyağlıdır.
Eki Görüntüle 1176424 Eki Görüntüle 1176425
oyyyy başımın yazıları :111::111::111::111:
akşam hanigisini yapsak kiiii iftara
bende bunu görmüştüm de bugün deneyceem bakalım nasıl olcak..
Krepli bohça kebabı çekti canım Eylül ama tavuklu olsun
Güzel bir yemek canım oldukça da pratik ama ben genelde sıvıyağ tercih ediyorum çünkü zeytinyağı bana ağır geliyor
evet o güzelmiş aldım çıktısınıtatlı var mı önerebileceğin
Nasıl bir şey istiyorsun şerbetli mi sütlü mü ben sütlaç yapacağım akşama olmasa da yarına çok canım çekti öyle böyle değil