- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
-
- Konu Sahibi nehirnil111
- #1.041
Sağol canım seninde ellerine sağlık mükemmel tarifleri var hepsi leziz oluyor onun resimleri Cahide Sultanın yaptıgım tariflerine geçtim bakınıyorum sırayla
Ama resimleri küçültme canım adı silinen resimlere karşı fikir sanat eserleri yasasına göre dava yolu açmış,sıkıntı olmasın
Allah kadından razı olsun evimizin diregi oldu
Seninde ellerine saglık canım
Bu arada sayfanda lınk paylaşsam sakıncası yok degilmi hayatım
http://www.kadinlarkulubu.com/giris...organik-dogal-urunlerim-var.html#post31533928
Peynirli puflar
Malzemeler:
125 gr tereyağ,
1 su bardağı su,
1 su bardağı un,
4 yumurta,
1/2 su bardağı ezilmiş beyaz peynir,
1 avuç ince kıyılmış maydanoz,
1/2 çay kaşığı tuz.
Hazırlanışı:
1.Su, tereyağ ve tuzu bir tencereye koyup ocağa alın,
2.Yağ eridikten sonra içine unu ekleyip hızlıca karıştırın,
3.Sürekli karıştırarak orta ateşte 5 dk. pişirin,
4.Ateşten alıp soğumasını bekleyin,
5.Soğuduktan sonra yumurtaları teker teker kırıp mikserle karıştırın,
6.En son peynir ve maydanozu ekleyip iyice karışana kadar çırpın,
7.Hamuru 2 kaşık yardımıyla ufak toplar şeklinde yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin,
8.Önceden ısıtılmış 210 derecelik fırında 10 dk. pişirin,
9.Isıyı 180 derecede düşürüp 20 dk. daha pişirin.
Pazar kahvaltılarına eşlik edecek güzel pufuduklar
Eki Görüntüle 732632 Eki Görüntüle 732633
Bütün tariflerini inceledim not aldklarımda oldu mutfakla haşır neşir biri olaraktan, bu tarifte aklıma takılan kabartma tozu veya yaşmaya olmaması piştikten sonra sert olmuyor mu?
Tariflerrr süpeeerrr bayıldımmm
Denemek isterimm ellerinize sağlıkk
Çok nefis görünüyor adracım bu ama yerim ben bunuNehir'ciğim karamelli pastanı denedik.Teşekkür ederim güzel oldu.Resim de bu.
Teşekkürederim begendiginiz için her zaman beklerimCok faydali bir topic kesinlikle...soyle bir baktim fakat detayli inceleme firsatim olmadi...en kisa zamanda tum sayfalari inceleyecegim..degisik tarifler denemeyi cok seviyorum.cok emek vermissiniz topic icin belli.cok tesekkurler...
Bu arada tariglerin hepsi denenmis mi¿¿¿ bazen basliyorsun,sonu husran olabiliyor o yuzden sormak istedim...^^^